Hoofdstuk 99: De picknick deel 3:

2 0 0
                                    

Na ongeveer 30 minuten is het eten op.

Maud zegt: "zullen we weer naar binnen gaan. Of wil je nog wat langer in mijn ogen kijken".

Sue zegt: "is goed. Nee, dat hoeft niet. Dit was wel even genoeg. Ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Ik was bang dat je gevoel minder is geworden. Je leek het niet moeilijk te vinden je aan de grenzen te houden. Ik heb alleen net in je ogen gezien dat ik me voorlopig geen zorgen hoef te maken".

Maud zegt: "fijn, dat je het goed vind dat we zo weer naar binnen gaan. Oke. Fijn, om te horen dat je blij bent dat je dat gedaan heb. Hoezo was je daar bang voor. Dat komt omdat ik het geaccepteerd heb. Als we alleen zijn kan ik het wel laten zien. Daar is mijn gevoel niet minder om geworden. Fijn, dat je dat gezien heb. Je hoeft je inderdaad voorlopig geen zorgen te maken".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat we zo weer naar binnen gaan. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik blij ben dat ik in je ogen gekeken heb. Ik merkte dat je minder verliefd leek. Fijn, om te horen dat je het geaccepteerd heb. Kan je mij leren hoe je dat doet. Dan kan het inderdaad. Fijn, om te horen dat jou gevoel voor mij niet minder is geworden. Ik snap dat je het fijn vind dat ik heb gezien dat ik me voorlopig geen zorgen hoef te maken. Fijn, om te horen dat ik me inderdaad voorlopig geen zorgen hoef te maken".

Maud zegt: "als we niet alleen zijn kijk ik inderdaad niet verliefd naar je. Anders wel. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het geaccepteerd heb. Ik zou niet weten hoe ik je dat moet leren. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat jij je voorlopig geen zorgen hoef te maken. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders ga ik weer naar binnen".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Ik wilde je alleen nog een echte kus geven. Daarna is goed. Dan ruim ik op. Daarna ga ik ook naar binnen".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Is goed. Er is hier toch niemand die het kan zien. Fijn, dat jij alles zo opruimt. Ik wil niet dat iemand weet dat we dit gedaan hebben. Het is is goed dat je daarna naar binnen gaat".

Sue zegt: "oke. Fijn, dat ik je een echte kus mag geven. Klopt, anders zou ik dat nooit doen. Ik snap dat je het fijn vind dat ik zo alles ga opruimen. Ik snap dat je niet wil dat iemand dit weet. Dan krijg je heel veel vragen. Fijn, dat je het goed vind dat ik daarna naar binnen ga".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat je mij zo een echte kus mag geven. Dan is het goed. Fijn, dat je snapt dat ik niet wil dat iemand dat ziet. Die krijg ik dan inderdaad. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat jij daarna ook naar binnen gaat".

Sue geeft Maud een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Daarna staat Maud op. Ze gaat naar binnen. Ze gaat weer verder in haar boek.

Sue staat ook op. Die ruimt alles op. Daarna gaat ze naar binnen. Ze gaat verder met wat ze normaal doet. Na een paar uur werken gaan ze avondeten. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu