Hoofdstuk 102: Het is zondagochtend deel 1:

1 0 0
                                    

Sue en Maud liggen samen in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb prima geslapen. En jij".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je lekker geslapen hebt. Ik heb ook prima geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik prima geslapen heb. Fijn, om te horen dat je ook prima geslapen heb".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook prima geslapen heb. Wat wil je gaan doen vandaag".

Maud zegt: "ik wilde 's morgens gewoon werken. 's Middags wil ik jou graag in de tuin schilderen. Als je dat goed vind".

Sue zegt: "is goed. Waarom. Dat vind ik goed".

Maud zegt: "fijn, dat je het goed vind dat ik 's morgens gewoon ga werken. Omdat ik dat leuk vind. Dan kan ik ook ongestoord naar jou kijken, zonder dat iemand dat raar vind. Fijn, om te horen dat je dar goed vind".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik het het goed vind dat je 's morgens gewoon gaat werken. Fijn, om te horen dat je schilderen leuk vind. Dat is waar. Helaas kan dat dan andersom niet. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dar je mij gaat schilderen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik schilderen leuk vind. Je kunt dan toch ook naar mij kijken als ik jou schilder. We kiezen wel een houding die voor jou makkelijk is. En dat je ook naar mij kunt kijken. Ik snap dat je ook ongestoord naar mij wilt kijken. Zonder dat iemand dat raar vind".

Sue zegt: "dat kan inderdaad ook nog. Fijn, dat we een houding kiezen die voor mij makkelijk is, waarbij ik ook ongestoord naar jou kan kijken. Zonder dat iemand dat raar vind. Fijn, dat je snapt dat ik ook ongestoord naar jou wil kijken".

Maud zegt: "fijn, dat je weet dat je dan ook nog gewoon naar mij kunt kijken. Ik snap dat je het fijn vind dat we een houding kiezen die voor jou makkelijk is. Ik snap dat je een houding wil, waarbij je ook ongestoord naar mij kunt kijken".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat ik gewoon naar jou kan kijken. Wil je nog wat vragen of zeggen. Of zou ik ons aankleden. Zodat we kunnen ontbijten".

Maud zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Is goed. Ik begin wel trek te krijgen".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat ik ons zo aankleed. Ik begin ook trek te krijgen".

Maud zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat het goed is dat je ons zo aankleed".

Sue en Maud stappen uit bed.

Even later als ze allebei staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Daarna doet Sue Maud een jurk aan. Daarna trekt Sue haar pyjama uit en trek ook een jurk aan. Als Sue haar jurk aan heeft geeft Sue Maud een kus op haar mond en Maud kust terug. Sue en Maud gaan samen naar de eetkamer. Sue maakt onderweg alle deuren open. Dan gaat Maud er als eerste doorheen daarna Sue. Dan maakt Sue de deur weer dicht.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now