Hoofdstuk 69: Gesprek tussen Maud en Rosa:

1 0 0
                                    

Even later in de werkkamer van Maud. Ga lekker zitten zegt Maud. Rosa gaat zitten. Even later als Rosa zit. Waarom ben ik hier eigenlijk vraagt Rosa.

Maud zegt: "jij had de vorige keer het contract meegenomen. Heeft iemand die jij vertrouwd hem ook gelezen. Heb je daarna nog vragen. Anders wil ik je vragen om het contract te tekenen. Dan is die ook meteen officieel geldig".

Rosa zegt: "die heb ik inderdaad meegenomen. Ja, ik heb iemand die ik vertrouw het contract laten lezen. U heeft alles netjes voorgelezen. Daar ben ik blij mee. Nee, ik heb geen vragen meer. Alles is duidelijk. Ik ga het contract zo tekenen. Heeft u hem ook al getekend. Fijn, om te horen dat die dan ook meteen geldig is".

Maud zegt: "mooi. Klopt. Fijn, om te horen dat je daar blij mee bent. Oke. Fijn, om te horen dat alles duidelijk is. Fijn, dat je het contract zo gaat tekenen. Nee, dat ga ik na jou doen. Ik snap dat je het fijn vind dat het contract dan ook meteen geldig is".

Rosa zegt: "ik snap dat u het fijn vind om te horen dat ik blij bent dat u het hele contract hebt voorgelezen. Ik snap dat u het fijn vind om te horen dat alles duidelijk is. Ik snap dat u het fijn vind dat ik dat contract zo teken. Prima".

Rosa geeft het contract aan Maud. Maud schuift het contract en de pen naar Rosa. Rosa pakt de pen en tekent het contract. Daarna schuift Rosa het contract en de pen naar Maud. Maud pakt de pen en tekent het contract.

Maud zegt: "zo. We hebben allebei getekend. Nu geld het contract. Heb je nog vragen of wil je nog wat zeggen. Anders kun je mijn werkkamer en Bair verlaten".

Rosa zegt: "dat hebben we inderdaad allebei getekend. Oke. Nee, ik niet. U aan of tegen mij. Is goed".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat je zo gaat. Dan zie ik je op 1 augustus om 15:00".

Rosa zegt: "oke. Ik snap dat u het fijn vind dat het goed is dat ik ga. Dan zie ik u op 1 augustus om 15:00".

Prima zegt Maud. Rosa staat op. Ze verlaat de werkkamer van Maud. Daarna verlaat Rosa ook Bair.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now