Hoofdstuk 78: Ontmoeting met nieuwe personeel:

0 0 0
                                    

Al het nieuwe personeel is in de woonkamer van de familie. Samen met Maud, Richard, Sue en Charel. Richard zegt: "hallo allemaal. Ik weet dat jullie dit al weten. Dat is al gezegd bij de sollicitatie. Toch wil ik het nog even zeggen. Ik ben Richard Rivers. Dit is mijn vrouw Maud Rivers. Dit zijn onze vaste bediende Susan en Charel. Die willen mijn vrouw en ik de hele dag in onze buurt hebben. Die zullen veel in het gedeelde van Maud en mij zijn. De rest van het personeel is zo veel mogelijk in het gedeelte van het personeel. Maud en ik willen graag mister en mis genoemd worden en aangesproken worden met u. Wij vinden respect en vertrouwen heel belangrijk. Hopelijk kunnen jullie je hierin vinden. Wil iemand nog wat vragen".

Iedereen vind de regels allemaal prima. En gaan mister en mis Rivers zeggen. En ze gaan u tegen Richard en Maud zeggen.

Rosa zegt: "waarom zijn Susan en Charel veel bij jullie".

Richard zegt: "ik ken Charel al jaren. En Maud kent Susan al jaren. We vertrouwen hun volledig. We willen alleen hun veel in onze buurt".

Rosa zegt: "oke. Fijn, dat u uw bediende volledig vertrouwd. Oke".

Richard zegt: "dat vind ik ook fijn. Verder nog vragen". Niemand heeft nog vragen.

Richard zegt: "dat waren de regels. Charel, zou jij het nieuwe personeel willen rondleiden. En zeggen wat het personeelsgedeelte is".

Charel zegt: "is goed. Tuurlijk". Richard zegt: "mooi. Fijn".

Charel leid het nieuwe personeel rond. Maud, Sue en Richard blijven zitten. Charel maakt zoals het hoort de deur van de woonkamer dicht. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now