Hoofdstuk 23: De volgende dag:

1 0 0
                                    

Sue en Maud liggen nog in bed. Heb je lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ik heb prima geslapen. Geen nachtmerries, dus geen druppels. Hoe heb jij geslapen".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je prima geslapen hebt. Dat is fijn. Ik heb ook prima geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik prima geslapen heb. Geen nachtmerries of druppels is inderdaad fijn. Fijn, om te horen dat je ook prima geslapen hebt. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders mag je mij omkleden voor het ontbijt".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook prima geslapen heb. Nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Ga ik doen".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je mij gaat omkleden voor het ontbijt".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik je ga omkleden voor het ontbijt".

Sue en Maud staan allebei op.

Even later als ze allebei staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Daarna trekt Sue Maud een jurk aan. Daarna trekt Sue haar pyjama uit. Sue trekt een jurk aan. Maud geeft Sue nog een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Zullen we naar beneden gaan om te ontbijten zegt Maud. Prima zegt Sue. Sue en Maud gaan samen naar beneden. Ze gaan naar de eetkamer. Onderweg houd Sue alle deuren open. Dan gaat Maud er als eerste doorheen. Dan Sue. Dan doet Sue de deur weer dicht.

Even later in de eetkamer. Daar zitten Charel en Richard al te ontbijten. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze gaan ook ontbijten. Na het ontbijt ruimen Charel en Sue alles op. Richard en Maud beginnen vast aan hun werk. Als het ontbijt is opgeruimd gaan Charel en Sue ook hun eigen werk doen.

Na een paar uur is het lunchtijd. Charel en Sue dekken de tafel. Als het bijna klaar is haalt Sue Maud op. Dan komt ook Richard binnen. Ze gaan met zijn 3e lunchen. Na de lunch ruimen Sue en Charel de tafel af. Daarna ruimen ze alles op. Richard en Maud gaan vast aan hun werk. Als Sue en Charel klaar zijn met de lunch op te ruimen gaan ze ook aan het werk.

Na een paar uur is het tijd om te avondeten. Charel en Sue koken. Als het eten bijna klaar is dekt Sue de tafel. Als ze dat gedaan heeft gaat ze Maud halen. Ondertussen komt Richard binnen.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now