Hoofdstuk 81: De rest van de avond en de ochtend van Sue en Maud:

0 0 0
                                    

Sue en Maud liggen in bed.

Maud zegt: "morgen is de eerste dag van Rosa. Wat moet ik haar vertellen".

Sue zegt: "dat klopt. Alleen dat wij een relatie hebben. De rest hoeft ze niet te weten. Ik zou haar niet meer vertellen dat nodig is. Wat heeft ze eraan dat ze weet dat we zijn verwisseld. Dat kunnen we altijd later nog vertellen".

Maud zegt: "dat wil ik sowieso vertellen. De rest hoeft ze inderdaad niet te weten. Je hebt gelijk. Ik denk ook dat het het beste is om haar niet meer te vertellen dan nodig is. Daar heeft ze inderdaad niks aan. Dat kunnen we inderdaad altijd nog vertellen".

Sue zegt: "oke. Dan vertel je haar verder niks meer".

Maud zegt: "wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik graag gaan slapen. Ik ben moe".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Is goed. Ik ben ook moe".

Maud zegt: "nee, ik ook niet. Mooi. Dat komt dan mooi uit".

Sue zegt: "oke. Dat komt inderdaad mooi uit".

Sue geeft Maud een lange kus. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Na een tijdje stopt Sue de kus. Ze maakt het licht uit. Daarna gaan Sue en Maud slapen. Charel en Richard slapen al.

De volgende ochtend liggen Sue en Maud nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. Hoe heb jij geslapen".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je lekker geslapen hebt. Ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik lekker geslapen heb. Fijn, om te horen dat jij ook lekker geslapen hebt. Wil je verder nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik je vragen of je ons zo wilt aankleden. Zodat we beneden kunnen ontbijten met Richard en Charel".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook lekker geslapen heb. Nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Ga ik doen. Oke".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je ons zo omkleed".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ons zo omkleed".

Sue en Maud staan allebei op.

Even later als ze allebei staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Sue trekt Maud een jurk aan. Sue trekt haar pyjama uit. Sue trekt haar jurk aan. Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Even later stopt Maud de kus wee. Sue en Maud verlaten hun slaapkamer. Ze gaan naar de eetkamer.

Even later in de eetkamer. Charel en Richard zijn er al. Sue en Maud gaan zitten. Ze ontbijten met zijn 4e. Ze praten over koetjes en kalfjes. Als het eten op is gaan Richard, Charel en Sue elk aan hun eigen werk. Maud vraagt of als Rosa klaar is met het ontbijt opruimen ze naar haar werkkamer wilt komen. Natuurlijk, kom ik zegt Rosa. Maud zegt: "mooi. Tot zo". Tot zo zegt Rosa. Maud gaat aan haar eigen werk. Rosa's taak als schoonmaakster is namelijk om het ontbijt op te ruimen. Rosa wast alles af. Als Rosa klaar is met het ontbijt opruimen gaat ze zoals beloofd naar de werkkamer van Maud.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα