Hoofdstuk 122: Avondeten:

1 0 0
                                    

Sue, Maud, Richard en Charel zitten samen aan tafel.

Maud zegt: "Richard jij hebt vanmiddag toch met Rosa gesproken. Wat heb je verteld en hoe reageerde ze".

Richard zegt: "dat klopt. Ik heb verteld dat ik een relatie met Charel heb. Dat Sue en Maud de enige zijn die dit verder weten. Dat we dat graag zo willen houden. Verbaast. Ze wist niet dat Charel en ik allebei op mannen vallen. Toen ik dat zei. Reageerde ze prima. Ze heeft beloofd om het geheim te houden. Dus dat is positief".

Maud zegt: "oke. Goed dat ze dat ook weet. Dat willen we inderdaad zo laten. Verbaast is niet erg. Dan hebben jullie dat goed verborgen gehouden. Oke. Fijn, om te horen dat ze prima reageerde. Fijn, dat ze beloofd heeft op het geheim te houden. Dat is inderdaad positief".

Richard zegt: "fijn, dat je het goed vind dat Rosa weet dat Sue en Maud weten dat Charel en ik een relatie hebben. Verbaast is inderdaad niet erg. Dat hebben we inderdaad goed verborgen gehouden. Ik snap dat je het fijn vind dat ze prima reageerde. Ik snap dat je het fijn vind dat ze heeft beloofd alles geheim te houden".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat Rosa dat weet. Dus de enige die weten dat Charel moeite heeft met jullie relatie zijn wij. Wil iemand verder nog wat vragen of zeggen. Het eten is zo op".

Richard zegt: "klopt. Nee, ik niet. Iemand anders. Klopt".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Iemand anders. Klopt".

Charel zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Jij Maud Klopt".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet".

Oke zegt Richard. Ze praten nog wat over wat ze vandaag gedaan hebben. Ze eten rustig door. Als alles op is gaan ze met zijn 4e naar de woonkamer. Ze gaan op de bank zitten. De kok doet de afwas en ruimt alles op.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now