Hoofdstuk 108: Sue en Maud zitten samen in de werkkamer van Maud:

1 0 0
                                    

Na een paar uur is het lunchtijd. Sue gaat naar de werkkamer van Maud. Sue draait de deur op slot. Sue gaat tegenover Maud zitten.

Even later als Sue zit. Kan ik even met je praten vraagt Sue.

Maud zegt: "jij altijd. Wat wil je bespreken".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je altijd met mij wil praten. Jou gesprek met Charel. Moet ik me zorgen gaan maken".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik altijd met je wil praten. Daar kan ik niks over zeggen. Ik heb hem moeten beloven dat ik zelfs tegen Richard en jou mijn mond hou. Tuurlijk niet. De enige die ik wil ben jij. Ik hou van je".

Sue zegt: "jammer, dat je daar niks over kan zeggen. Jammer, dat je dat heb moeten beloven. Fijn, dat ik me geen zorgen hoef te maken. Fijn, om te horen dat ik de enige ben die je wilt. Fijn, om te horen dat je van mij houd. Ik hou ook van jou".

Maud zegt: "ik snap dat je het jammer vind dat ik daar niks over kan zeggen. Ik snap dat je het jammer vind dat ik heb beloofd zelfs tegen Richard en jou mijn mond te houden. Ik snap dat jij het fijn vind dat jij je geen zorgen hoef te maken. Ik snap dat je het fijn vind dat jij de enige ben die ik wil. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik van jou hou. Fijn, om te horen dat je ook van mij houd".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook van jou hou. Wil je nog wat vragen of zeggen. Het is eten is namelijk klaar".

Maud zegt: "nee, jij van mij of tegen mij. Dan gaan we zo eten".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Is goed".

Maud zegt: "oke. Ik wil je zo alleen nog een kus op je mond geven. Daarna kunnen we eten".

Sue zegt: "prima. Is goed".

Maud zegt: "fijn, om te horen dat dat prima is. Fijn, dat het goed is dat we daarna gaan eten".

Ik snap dat je dat allebei fijn vind zegt Sue. Maud en Sue staan allebei op. Maud loopt naar Sue.

Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Even later stopt Maud. Zullen we gaan eten vraagt Maud. Prima zegt Sue. Maud en Sue verlaten de werkkamer van Maud. Ze lopen naar de eetkamer. Onderweg opent Sue alle deuren voor Maud.

Even later in de eetkamer. Charel en Richard zijn er ook. Onder dit gesprek wordt gegeten. Richard, kan ik jou zo in mijn werkkamer spreken vraagt Maud. Tuurlijk zegt Richard. Mooi zegt Maud.

Ze eten verder en ze praten over koetjes en kalfjes. Als het eten op is gaat iedereen zijn of haar eigen weg. Maud en Richard gaan naar de werkkamer van Maud.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now