Hoofdstuk 87: De volgende ochtend:

1 0 0
                                    

De volgende ochtend. Sue en Maud liggen nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. Hoe heb jij geslapen".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je lekker geslapen hebt. Ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik lekker geslapen heb. Fijn, om te horen dat je ook lekker geslapen hebt. Sorry, dat ik je gisteravond niet je hoogtepunt heb laten bereiken. Om het goed te maken wil ik vanavond echt intiem met je zijn. Ik beloof ervoor te zorgen dat je vanavond wel je hoogtepunt gaat bereiken".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen ik ook lekker geslapen hebt. Is niet erg. Ik snap wel dat je bang was dat ik te veel geluid zou maken. Ik had zo'n zin in jou. Dat ik me niet in kon houden om geluid te maken. Lief, dat je het met mij goed wil maken. Fijn, om te horen dat je er voor gaat zorgen dat ik vanavond wel mijn hoogtepunt ga bereiken. Ik ga mijn best doen om niet te veel geluid te maken. Zodat je niet bang hoeft te zijn dat ik dan te veel geluid ga maken".

Maud zegt: "mooi. Fijn, dat je snapt dat ik bang was dat je te veel geluid zou maken. Dat merkte ik ja. Het is ook niet erg dat je zin in mij hebt. Maar zeg het de volgende keer wat eerder. Dan kan ik er vaker wat mee doen. Ik heb ook vaak zin in jou. Dat moeten we gewoon uitspreken. Anders maken we te veel geluid als we onszelf er wel aan over geven. Fijn, dat je het lief vind dat ik het met je goed wil maken. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik vanavond mijn best ga doen zodat je wel je hoogtepunt gaat bereiken. Dat zou fijn zijn. Prima".

Sue zegt: "je mag de volgende keer ook zeggen dat je dat ziet. Fijn, dat het niet erg is dat ik zin in jou heb. Ga ik de volgende keer eerder zeggen. Dan kun je er inderdaad vaker wat mee doen. Fijn, om te horen dat je ook vaak zin in mij hebt. Dat moeten we inderdaad gewoon bespreken. Anders maken we inderdaad te veel geluid als we er onszelf er wel aan overgeven. Ik snap dat je het fijn vind dat je het mij goed wilt maken.".

Maud zegt: "ga ik doen. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het niet erg vind dat je zin in mij hebt. Mooi. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook vaak zin in jou heb. Wil je verder nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik je vragen of je ons zo kunt aankleden. Zodat we met Richard en Charel kunnen gaan ontbijten".

Sue zegt: " Nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Ga ik doen. Prima".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je ons aankleed".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ons ga aankleden". Sue en Maud staan allebei op.

Even later als ze allebei staan. Sue trekt Maud een jurk aan. Daarna trekt Sue zelf een jurk aan. Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen. Na een tijdje stopt Maud de kus. Sue en Maud verlaten hun slaapkamer. Ze gaan naar de eetkamer.

Even later in de eetkamer. Daar zitten Richard en Charel al. Maud en Sue gaan erbij zitten. Ze gaan met zijn 4e rustig ontbijten. Ze praten over wat ze vandaag gaan doen. Daarna praten ze over koetjes en kalfjes. Als het eten op is gaan Richard, Charel, Maud en Sue elk aan hun eigen werk. Rosa ruimt de tafel af. Ze wast alles af en ruimt alles op. Daarna gaat ze verder met haar werk. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now