Hoofdstuk 61: De markt:

1 0 0
                                    

Sue, Maud, Richard en Charel zitten samen in de koets. Sue en Maud zitten dicht naast elkaar. Maud heeft haar hand op het been van Sue. Wat Sue alleen maar fijn vind. Richard en Charel vinden het niet erg om te zien. Het bewijst alleen dat ze van elkaar houden.

Na ongeveer 15 minuten zijn ze bij de markt. Iedereen stapt uit. De koets rijd weg. Maud pakt de hand van Richard. Al wilt ze dat eigenlijk niet. Richard ook niet, maar hij accepteer het. Ze beginnen alle 4 te lopen. Ze lopen rustig over de markt. Ze kopen wat dingen die ze komende tijd nodig hebben om te koken. Sue en Charel dragen zoals het hoort alles wat ze gekocht hebben.

Na ongeveer 2 uur hebben ze alles. Ze verlaten de markt. Ze gaan terug naar de plek waar ze zijn afgezet. Daar staat Herman al met de koets te wachten. Om ze op te halen. Iedereen stapt in.

Even later in de koets. Sue en Maud zitten weer dicht naast elkaar. Sue heeft haar hand op het been van Maud. Wat Maud alleen naar fijn vind. Richard en Charel vinden het niet erg om te zien. Het bewijst alleen dat ze van elkaar houden.

Na ongeveer 15 minuten zijn ze weer thuis. Iedereen stapt uit. De koets rijd weg. Charel en Richard pakken de spullen. Charel en Richard ruimen die op. Sue en Maud gaan op de bank zitten. Charel en Richard pakken even wat te drinken voor alle 4. Als Charel en Richard klaar zijn gaan ze erbij zitten. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Onde histórias criam vida. Descubra agora