Hoofdstuk 67: Maandag op Bair:

2 0 0
                                    

Sue en Maud zijn net wakker. Ze liggen nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. En jij".

Sue zegt: "fijn, om te horen da je lekker geslapen hebt. Ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik lekker geslapen heb. Fijn, om te horen dat je ook lekker geslapen hebt. Wat vond jij van ons intieme momentje gisteravond".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook lekker geslapen hebt. Fantastisch. Het voelde echt alsof ik zweefde. Alleen jij en ik. Dat had ik echt even nodig. Wat vond jij ervan".

Maud zegt: "fijn, om te horen dat jij het fantastisch vond. Fijn, dat ik jou dat gevoel kan geven. Het was inderdaad jij en ik. Oke. Ik vond het ook fantastisch. Ik had ook het gevoel dat ik zweefde. Alleen jij en ik. Dat had ik ook echt even nodig. Even voelen wat we voor elkaar voelen".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het fantastisch vond. Ik snap dat je het fijn vind dat je mij dat gevoel kan geven. Fijn, om te horen dat jij het ook fantastisch vond. Fijn, om te horen dat ik jou ook dat gevoel kan geven. Oke. Dat heb ik ook gevoeld".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het ook fantastisch vond. Ik snap dat je het fijn vind dat je mij ook dat gevoel kan geven. Mooi. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik vragen of je ons kunt aankleden. Zodat we met Richard en Charel kunnen ontbijten".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Is goed. Oke".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat jij ons aankleed".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat het goed is dat ik ons aankleed".

Sue en Maud staan op.

Even later als ze allebei staat. Sue kleed Maud helemaal aan. Daarna kleed Sue zichzelf helemaal aan. Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen. Na de tongzoen verlaten ze hun slaapkamer. Ze gaan naar de eetkamer.

Even later in de eetkamer Charel en Richard zitten al. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze ontbijten met zijn 4e. Ze bespreken wat ze vandaag gaan doen.

Even later als het eten op is ruimen Sue en Charel alles op. Daarna gaan ze allemaal aan het werk.

Na een paar uur werken is het tijd voor de lunch. Charel zorgt voor de lunch. Sue haalt Maud op voor de lunch. Ze gaan mijn zijn 4e lunchen. Na het lunchen ruimt Sue de tafel af. Ze ruimt alles. Daarna gaan ze alle 4 aan het werk.

Na weer een paar uur werken is het tijd om te gaan koken. Sue snijd het eten. Daarna kookt Charel. Sue dekt de tafel. Daarna haalt ze Maud op. Daarna gaan ze met zijn 4e eten.

Na het eten ruimen Sue en Charel de tafel af. Sue en Charel ruimen alles op. Richard en Maud gaan vast op de bank zitten. Als Charel en Sue klaar zijn gaan ze bij Richard en Maud op de bank zitten.

Even later op de bank. Ze bespreken af hoe ze dat morgen gaan doen. Rosa komt morgen om het contract te tekenen. Als ze dat besproken hebben praten ze nog even over koetjes en kalfjes.

Na ongeveer 2 uur zegt Maud: "wil iemand nog wat zeggen. Anders wil ik aan Sue vragen of ze mij klaar wil maken voor bed".

Sue zegt: "nee, ik niet. Iemand anders. Prima".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Iemand anders. Mooi".

Charel zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Jij Richard".

Richard zegt: "oke. Nee, ik ook niet".

Maud zegt: "oke. Welterusten".

Welterusten zeggen de mannen. Sue en Maud staan op. Ze gaan naar boven na ongeveer 15 minuten. Gaat Richard ook naar bed. Charel maakt alle lampen uit. Hij gaat naar bed.

Even later in de kamer van Sue en Maud. Sue trekt de jurk van Maud uit. Sue trekt Maud een pyjama aan. Maud gaat in bed liggen. Sue trekt haar jurk uit. Ze trekt haar pyjama aan. Ze gaat naast Maud in bed liggen.

Even later in bed. Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Daarna doet Sue het licht uit. Ze gaan slapen. Charel en Richard slapen al.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now