Hoofdstuk 98: De picknick deel 2:

1 0 0
                                    

Even later in de tuin. Sue geeft Maud een arm. Samen lopen ze naar de picknickplek. Ze gaan allebei op het kleed zitten.

Even later als ze allebei zitten. Onder dit gesprek wordt gegeten en gedronken. Wat vind je ervan vraagt Sue.

Maud zegt: "super lief. Super mooi. Je meent het dus".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je het super lief vind. Fijn, om te horen dat je het super mooi vind. Ja, natuurlijk meen ik dit. Ik hou van je. Dus ik wil af en toe alleen met je zijn. Zonder dat iemand het ziet".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik dit super lief vind. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik dit super mooi vind. Fijn, om te horen dat je dit meent. Ik hou ook van jou. Wil je me zo kussen. Ik wil af en toe ook alleen met jou zijn. Dat mag inderdaad niemand zien. Ik hoor dit niet met jou te doen".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het meen. Fijn, dat je ook van mij houd. Natuurlijk, wil ik je zo kussen. Fijn, om te horen dat je ook af en toe alleen met mij wilt zijn. Dat weet ik. Daarom ook vandaag. De tuinman is vandaag vrij. Verder is hier niemand die ons nu kan zien. Ik weet dat je dit niet met mij hoort te doen. Toch, ben ik heel blij dat je het wel doet".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik ook van jou hou. Fijn, dat je dat wil doen. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ook af en toe alleen met jou wil zijn. Fijn, dat je weet dat niemand dit mag zien. Fijn, dat je weet dat ik dit niet mat jou hoor te doen. Fijn, om te horen dat je wel blij bent dat ik dit doe".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik je wil kussen. Ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat niemand dit mag zien. Vind ik ook heel fijn. Ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat je dit niet met mij hoort te doen. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik wel blij ben dat je dit doet".

Sue geeft Maud een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Wil je verder nog wat doen vraagt Sue.

Maud zegt: "naar je kijken. Zonder dat iemand dat raar vind. Je gewoon eens in de ogen kijken. Dan zie je het verlangen maar in mijn ogen. En ik wil dat je dat ook bij mij doet. Ik wil ook het verlangen in jou ogen zien".

Sue zegt: "is goed. Snap ik. Oke. Dat ga ik wel zien. Tuurlijk, doe ik dat andersom ook. Die ga je wel zien. Als ik je in je ogen kijk".

Maud zegt: "fijn, dat het goed is dat ik naar je kijk. Fijn, dat je snapt dat ik je in je ogen wil kijken. Ik weet dat je het verlangen gaat zien. Ik wil juist dat je dat ziet. Fijn, om te horen dat je ook naar mij gaat kijken. Fijn, om te horen dat ik ook het verlangen in jou ogen ga zien".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat ja naar mij kijkt. Fijn, dat je weet dat ik het verlangen in jou ogen ga zien. En het dan toch doet. Fijn, om te horen dat je juist wil dat ik dat verlangen zie. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ook in jou ogen ga kijken. Ik snap dat je het fijn vind dat je ook het verlangen in mij ogen ziet".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat je het verlangen in mijn ogen zien en dan toch doen. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik juist wil dat je het verlangen in mijn ogen ziet. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik liever in stilte en zonder schaamte naar elkaar kijken".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Is goed".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat we in stilte en zonder schaamte naar elkaar kijken".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat we in stilte en zonder schaamte naar elkaar kijken".

Sue en Maud houden allebei hun mond. Ze kijken elkaar in de ogen. Ze zien het verlangen in elkaars ogen. Dat vinden ze alleen maar fijn om te zien. Dat betekend dat de ander veel van diegene houd.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora