Hoofdstuk 38: De volgende ochtend:

1 0 0
                                    

De volgende ochtend. Sue en Maud liggen nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "prima. Geen nachtmerries. Dus geen druppels. Hoe heb jij geslapen".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je prima geslapen hebt. Mooi. Oke. Prima".

Maud zegt: "ik snap dat jij het fijn vind om te horen dat ik prima geslapen heb. Fijn, om te horen dat jij ook prima geslapen hebt. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders mag je mij aankleden voor het ontbijt".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook prima geslapen hebt. Nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Is goed".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat je mij aankleed voor het ontbijt".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat ik je aankleed voor het ontbijt".

Sue en Maud staan allebei op. Ze gaan allebei in hun kamer staan.

Even later als ze allebei in hun kamer staan. Zou ik je even omkleden vraagt Sue. Graag zegt Maud. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Sue trekt Maud een jurk aan. Daarna trekt Sue haar eigen pyjama uit. Daarna doet Sue zelf een jurk aan. Als Sue aangekleed is geeft ze Maud een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Daarna verlaten ze hun kamer. Ze gaan naar de eetkamer. Onderweg houd Sue de deuren open. Dan gaat Maud er als eerste door heen en dan Sue. Daarna doet Sue de deur weer dicht.

Even later in de eetkamer. Daar zitten Richard en Charel al aan tafel. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze eten alle 4 wat. Ze praten over hun plannen voor de dag. Maud vraagt of ze Richard zo even in haar werkkamer kan spreken. Tuurlijk zegt Richard. Mooi zegt Maud. Als het eten op is ruimen Sue en Charel de tafel af en ruimen alles op. Daarna gaan ze met hun normalen werk beginnen. Ondertussen gaan Richard en Maud naar de werkkamer van Maud. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu