Hoofdstuk 105: Die middag deel 2:

1 0 0
                                    

Even later vraagt Maud: "eerlijk. Wat vind je ervan".

Sue zegt: "we hadden toch afgesproken altijd eerlijk te zijn. Prachtig. Ik sta er echt mooi op".

Maud zegt: "dat is waar. Vind je het erg dat je nu altijd eerlijk tegen mij moet zijn. Fijn, om te horen dat jij het prachtig vind. Fijn, om te horen dat je vind dat je er mooi op staat. Ik heb echt mijn best gedaan".

Sue zegt: "nee, dat vind ik niet erg. Ik verwacht alleen dat je ook altijd eerlijk tegen mij bent. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het schilderij prachtig vind. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik vind dat ik er mooi op sta. Dat kan ik zien".

Maud zegt: "fijn, om te horen dat je het niet erg vind dat je altijd eerlijk tegen mij moet zijn. Ik ben ook altijd eerlijk tegen jou. Fijn, dat je kunt zien dat ik mijn best heb gedaan".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het niet erg vind dat ik altijd eerlijk tegen jou moet zijn. Fijn, om te horen dat je ook altijd eerlijk tegen mij bent. Ik snap dat je het fijn vind dat ik kan zien dat jij je best heb gedaan. Zullen we naar binnen gaan. Het eten is zo klaar".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook altijd eerlijk tegen jou ben. Is goed. Is het al zo laat dan".

Sue zegt: "fijn, dat het goed is dat dat we naar binnen gaan. Ja, het is al zo laat".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat het goed is dat we naar binnen gaan. Dan gaan we".

Oke zegt Sue. Sue pakt de schilder spullen. Samen lopen ze weer terug naar het huis.

Binnen zet Sue de schilder spullen terug. Daarna gaan ze naar de eetkamer. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now