Hoofdstuk 63: Die avond:

1 0 0
                                    

Even later als ze alle 4 op de bank zitten. Het is gezellig. Ze praten over koetjes en kalfjes. Na ongeveer 1 uur is Maud moe. Maud vraagt of Sue mee naar boven gaat. Ze gaat mee. Sue en Maud staan allebei op. Ze lopen naar hun eigen kamer.

Na ongeveer een kwartier is Richard ook moe. Hij gaat naar boven naar zijn eigen kamer. Hij doet alles wat hij moet doen en gaat slapen. Vlak daarna vind Charel het ook mooi geweest. Hij maakt alle lampen uit. Daarna doet hij alles wat hij moet doen en gaat slapen.

Ondertussen bij Maud en Sue. Ze staan allebei in hun kamer. Sue trekt de jurk van Maud uit. Daarna trekt Sue Maud en pyjama aan. Maud gaat vast in bed liggen. Sue trekt haar jurk uit. Sue trekt daarna haar pyjama aan. Ze gaat naast Maud in bed liggen.

Even later in bed.

Sue zegt: "wil je meteen slapen. Of wil je het nog ergens over hebben".

Maud zegt: "niet meteen. Ik wil het met je hebben over morgen. Over dat wandelen".

Sue zegt: "oke. Is goed. Wat is er".

Maud zegt: "fijn, dat het goed is dat we het morgen gaan hebben. Ik wil morgen laten merken dat ik van je hou. Ik wil gearmd lopen. Dan heb ik je lekker dicht bij mij. Tenminste als jij dat ook wil. Anders doen we het niet. Ik wil je niet kwijt door iets te doen wat jij niet wilt".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat we over morgen praten. Fijn, dat je dat wilt laten merken. Prima. Dat klopt. Ja, dat wil ik ook. Ik vind het ook fijn om jou dichtbij mij te hebben. Fijn, dat we niks doen wat ik niet wil. Fijn, om te horen dat je mij niet kwijt wil door iets te doen wat jij niet wilt. Ik wil jou ook niet kwijt door iets te doen wat jij niet wilt".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat je dat wil laten merken. Fijn, om te horen dat je ook gearmd met mij wilt lopen. Fijn, dat je mij ook dicht bij jou wil hebben. Ik snap dat dat je het fijn vind dat we niks doen wat jij niet wil. Ik snap dat je het fijn vind dat ik je niet kwijt wil door iets te doen wat jij niet wilt. Fijn, dat je mij ook niet kwijt wil door iets te doen wat ik niet wil".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook gearmd met jou wil lopen. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook dicht bij mij wil hebben. Ik snap dat je je het fijn vind dat ik je ook niet kwijt wil door iets te doen wat jij niet wilt".

Maud zegt: "wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik graag gaan slapen".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Het is prima dat we gaan slapen".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Dan gaan we slapen".

Sue zegt: "oke. Prima".

Sue geeft Maud een lange kus. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Daarna maakt Sue de lampen uit. Ze gaan slapen. Charel en Richard slapen al.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now