Hoofdstuk 18: Die avond in de kamer van Maud en Sue:

2 0 0
                                    

Even later in de kamer van Maud en Sue. Sue trekt de jurk van Maud. Sue trekt Maud de pyjama aan. Maud gaat in bed liggen. Sue trekt haar jurk uit. Sue trekt haar pyjama aan. Sue gaat snel bij Maud in bed liggen.

Even later in bed. Maud zegt: "kun je je dieveninstinct onderdrukken. Of ben ik straks de helft van mijn spullen kwijt".

Sue zegt: "ja, ik heb hier nog nooit wat gestolen. Alleen een handschoen, zodat ik je niet zou vergeten. Als je het gekkenhuis in moest. Verder heb ik nog nooit de verleiding gehad om iets te stelen".

Maud zegt: "dan is het goed. Oke, dat kan nog. Dat snap ik. Als je wel in de verleiding komt moet je dat zeggen. Ik wil dat het bespreekbaar blijft. Ik weet hoe je opgevoed bent. Ik weet waar je vandaan komt".

Sue zegt: "klopt. Dat weet ik. Fijn, dat je dat snapt. Ik snap dat je dat fijn vind. Ik beloof het te zeggen. Dat is het ook. Ik ben wel blij dat je dat weet. Ik heb het nu ook niet nodig. Ik krijg alles wat ik nodig heb. Eten, liefde, warmte en een dak boven mijn hoofd".

Maud zegt: "fijn, dat je dat gaat zeggen. Fijn, dat jij ook vind dat het bespreekbaar is. Ik snap dat je daar blij mee bent. Ik ben ook blij dat je dat van mij weet. Dat klopt. Ik heb geld genoeg om je te geven wat je wilt. Dat is wel de basis. Ik hou echt van jou. Dat is niet gespeeld".

Sue zegt: "ik snap dat je dat allebei fijn vind. Ik snap dat je blij bent dat ik ook weet waar jij vandaan komt. Ik weet dat je daar geld genoeg voor hebt. Dat klopt. Fijn, om te horen dat je echt van mij houd. Ik hou ook echt van jou. Dat is ook niet gespeeld".

Maud zegt: "fijn, dat je weet dat ik genoeg geld heb. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook echt van je hou. Fijn, dat je ook echt van mij houd. Fijn, dat dat ook niet gespeeld is".

Maud geeft Sue een lange kus op haar mond die kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat je weet dat je geld genoeg hebt. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ook echt van je hou. Ik snap dat je het fijn vind dat dat niet gespeeld is".

Wil je nog wat zeggen of vragen vraagt Maud.

Sue zegt: "nee, ik heb niks meer te vragen of te zeggen. Jij aan mij of tegen mij".

Maud zegt: "oke. Nee, ik heb ook niks meer te vragen of te zeggen. Zullen we gaan slapen. Ik ben echt moe".

Sue zegt: "Oke. Is goed. Ik ben ook echt moe".

Maud zegt: "fijn, dat het goed is dat we gaan slapen. Oke".

Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat we gaan slapen zegt Sue. Sue geeft Maud nog een lange kus op de mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Maud doet mee.

Daarna maakt Sue de lichten uit. Sue en Maud gaan slapen. Richard en Charel slapen al.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now