Hoofdstuk 76: De rest van de avond:

0 0 0
                                    

Even later als Sue en Maud weg zijn in de woonkamer. Praten Charel en Richard nog even gezellig door. Na ongeveer een half uur zegt Richard: "wil je nog wat vragen of zeggen. Anders ga ik naar bed".

Charel zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Prima. Ik ga ook zo naar bed".

Richard zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Prima". Oke zegt Charel. Maak jij de lampen uit vraagt Richard. Natuurlijk zegt Charel. Mooi zegt Richard. Richard staat op. Hij gaan naar boven. Hij doet alles wat hij moet doen en gaat naar bed. Als Richard 5 minuten weg is, staat Charel op. Hij maakt de lichten uit. Charel gaat ook naar boven. Hij doet alles wat hij moet doen en gaat naar bed.

Ondertussen bij Sue en Maud. Ze staan samen in hun kamer.

Sue zegt: "wil je nog wat bespreken of vragen. Ik kan je ook meteen omkleden".

Maud zegt: "nee, ik niet. Jij met of tegen mij. Is goed".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat dat goed is".

Maud zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik dat goed vind".

Sue trekt de jurk van Maud uit. Sue trekt Maud haar pyjama aan. Maud gaat in bed liggen. Sue trekt haar jurk uit. Sue trekt haar pyjama aan. Sue gaat snel bij Maud in bed liggen.

Even later als Sue en Maud allebei in bed liggen.

Maud zegt: "morgen komt het nieuwe personeel. Dan kan ik wat minder laten zien wat ik voor je voel. Dat betekend niet dat ik minder voor je voel. Dat blijf ik doen. Ik kijk jou niet meer recht aan als andere buiten Charel en Richard het kunnen zien. Dan zie je het verlangen in mijn ogen. Dat kan niet. Ik wil dat je mij niet meer recht aankijkt als iemand anders buiten Richard en Charel het ziet. Om 2 redenen. Het mag niet, en je ziet het verlangen in je ogen".

Sue zegt: "dat klopt. Dat weet ik. Ik weet dat je van mij houd. Ik hou ook van jou. Al laat ik dat zo ook wat minder zien. Oke. Fijn, dat je zegt dat je dat bewust gaat doen. Dat zie je dan inderdaad. Ik beloof dat ik dat dan niet meer doe. Dat betekend niet dat ik het niet wil".

Maud zegt: "fijn, dat je weet dat ik dan minder kan laten zien wat ik voor je voel. Fijn, dat je weet dat ik van je hou. Fijn, dat je ook van mij houd. Dat is niet erg. Als het gevoel maar blijft. Ik snap dat je het fijn vind dat ik zeg dat ik dat bewust minder ga doen. Dan maak jij je ook geen zorgen. Fijn, dat je mij dan ook niet meer recht aankijkt. Fijn, dat dat niet betekend dat je het niet wilt".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat je wat minder kan laten zien wat je voor mij voelt. Ik snap dat je het fijn vind dat ik weet dat je van mij houd. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ook van jou hou. Mooi. Dat veranderd niet. Klopt. Ik snap dat je het fijn vind dat ik jou niet meer recht aan kijkt als iemand buiten Charel en Richard het kan zien. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het niet doe, niet betekend dat ik het niet wil".

Maud zegt: "dan is het goed. Wil je verder nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik dat je de lamp uit doet. Zodat we kunnen gaan slapen".

Sue zegt: "mooi. Nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Ga ik doen. Prima".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je de lampen uit wilt maken".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik de lampen uit wil maken".

Sue geeft Maud een lange kus. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen. Na de kus maakt Sue de lamp uit. Ze gaan slapen. Charel en Richard slapen al.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu