♡#I love my teacher||FF-Harry...

By MattonkaMattStyles

1.4M 53.7K 6.9K

Učitelé nejsou vždy nevinní. Harry Edward Styles je jasným příkladem. ,,Ty jsi vážně panna?!'' zeptal se nev... More

///Nový učitel///
///Hříšné myšlenky///
///Naštvání///
///Pár praktik///
///Ty jsi ještě panna?!///
///Polibek///
///Drž se od ní dál///
///Ignorace nebo vztek///
///Trailer///
///Chci///
///Hádka///
///Tělocvik///
///Vytáčení///
///Znáš?///
///Říkej mi Daddy///
///Nemůžu///
///Zkolabování///
///Hra na pravdu///
///Začínáme///
///Pomsta///
///Zájezd///
///Odjezd///
///Ubytování///
///Hloupá hra///
///Záchrana///
///Konec///
///Jde se plavat///
///Lhář///
///Půjdeš ke mně?///
///Co takhle večeře?///
///Video///
///Flashback///
///Flashback II///
///Zbytek videa///
///Zayn Malik se vrací///
///Action Malik I///
///Action Malik II///
///Sam a Harry-Sarry///+CHARACTER ASK
///Action Malik III///+rozhovor s postavami
///Action Malik IV///
///Action Malik V-Už je po všem///
///Action Styles-Chtěl si to? Máš to mít!//
///Action Styles II///
///Action Styles III///
///Co začít od znova?///
///Už není cesty zpět - Styles's virgin///
///Malikovo rande a Harry se Sam v kině///
///Maturita///
///Vzpomínání a plány do budoucna///
///Zabydlování///
///Třináct dlouhých dnů///
///Den čtrnáctý///
///Operace a zase ty vzpomínky///
///Pocit prázdnoty///
///Všechno byly jen pouhé lži///
///Harry zachránce///
///Prison I///
///Prison II///
Trailer 2 / Originální
///Prison III - Court///
///My dva jsme minulost///
\/→FIVE YEARS LATER←\/
///Emeralds-1///
///Emeralds-2,3///
///Viděla jsem ho? Emeralds 4///
///Viděl jsem ji!!! Emeralds 5,6,7///
///První setkání po 1826 dnech ///
///Harryho a Liamovo setkání///
///Chci tě udělat šťastnou///
///Harry, já se bojím///
///Miluješ ho, Samantho?///
///Rozloučení///
///Je tohle šťastný konec?///
♥Epilog♥
♥Fakty o příběhu♥
♥Dovětek autorky♥
♥!200 K!♥

///Vzájemná blízkost///

15.2K 552 92
By MattonkaMattStyles

Už je to dva dny, co jsem se musela smířit s tím, že holt nebudu mít neposkvrněné břicho. Zajímavé ale je, že mi to nevadí. Nevadí mi, že mám na podbřišku jizvy. Vadí mi důvod, proč je tam mám.

S Harrym jsme se domluvili, že odpoledne spolu zajdeme do města, abychom vše zase vrátili do starých kolejí. Nafotíme pár šílených fotek do našeho alba, skočíme si na oběd a poznáme zase o něco víc náš rodný Londýn. Líbí se mi, že se Harry začíná zase snažit a jde mu o to, aby náš vztah fungoval. Poslední dobou to mezi námi malinko skřípalo.

Oblékla jsem si své nové leginy se vzorem anglické vlajky, černé kotníkové conversky a bílé tílko. Málem jsem se sebe lekla, jak vyhuble jsem vypadala. Vlasy jsem si svázala do vysokého drdolu a kolem pasu si zavázala Harryho černou košili. Miluje, když nosím jeho oblečení.

Harry si na sebe vzal černé skinny a tričko ode mě, čímž mě velice potěšil. Popadla jsem náš společný polaroid do kabelky a zapletla si s Harrym prsty. Vyšli jsme do rušné ulice a tentokrát jsem se neměla k tomu, abych sklopila zrak, protože se s tím musím vyrovnat. Se vším. S Harrym, s nemožným těhotenstvím a sama se sebou.

,,Co říkáš na kafe?'' navrhla jsem, když jsme procházeli kolem Sturbucks, kde jsem před dvěma dny potkala milého Liama.

Harry jemně přikývl, a tak jsem ho nechala čekat před kavárnou. Je mi jasné, že by nebyl zrovna žhavý do představování se s klukem, který mi říká ''krásná dámo''.
S malým úsměvem jsem došla k pultu a brunet zvedl zrak od jakýchsi papírů. Široce se na mě usmál a zeptal se mě na tu samou otázku, na jakou minule.

,,Žádnou krásnou dámu tu nevidím, ale já bych si dala skořicové Latte,'' odpověděla jsem mu úplně stejně, jako před tím. Společně jsme se zasmáli a já objednala kafe i Harrymu.

,,Nechte to,'' zastavil mě, když jsem si začala vyndavat peněženku z tašky. ,,Pro milé zákazníky máme i stoprocentní slevy,'' zazubil se.

,,Ale to-''

,,Říkám, že je to v pořádku,'' ujistil mě a znovu se přívětivě usmál. Úsměv jsem mu oplatila a s poděkováním kavárnu opustila.

,,Co ti tak dlouho trvalo?'' zeptal se Harry zvědavě.

,,Dlouhá fronta,'' odvětila jsem jen a vrazila mu kelímek s horkým nápojem do ruky. Na to mi už nic neřekl a jen mi položil ruku na bok.

Vydali jsme se směrem k London Eye a potichu usrkovali kafe. U Londýnského oka nebyla žádná fronta, a tak jsem s krátkým přemlouváním přinutila Harryho na to se mnou jít. Zaplatil nám samostatnou kabinku a společně jsme nasedli. Rozhlížela jsem se kolem sebe a nemohla se dočkat toho, až budeme na samém vrcholu.
Harry seděl naproti mně a se zaujetím mě pozoroval. Potutelně jsem se uculila a Harry to po mně zopakoval.

,,Co?''  úsměv se mi rozšířil a Harry zavrtěl hlavou na důkaz, že se nic neděje. Nepřestával mě však sledovat. ,,Děje se něco, Harry?'' zeptala jsem se a naklonila hlavu na stranu.

,,Ne, neděje,'' hlesl. ,,Pamatuješ-,'' odmlčel se. ,,Pamatuješ, jak jsem ti nabízel Daddy hru?'' optal se zničeho nic a já letmo přikývla. Upřímně, na ty chvíle moc ráda nevzpomínám.

,,Ještě před tím si se mě ptala na několik otázek, a já jsem ti odpovídal jen jednoslovně. Víš, napadlo mě, že bychom si měli říkat všechno. Úplně všechno. A já o tobě chci vědět víc, než kdokoli jiný. Ano, vím toho už víc než dost, ale přijde mi, že to pořád není kompletní. Co říkáš na to, kdybychom se prostě svěřili už se vším?'' Jeho otázka mě příjemně překvapila. Nadšeně jsem přikývla a pohodlněji se usadila.

,,Dobře, takže asi mám začít. Co chceš vědět, Harry?'' položila jsem mu docela zásadní otázku a opřela se o zadní stěnu kabinky.

,,Potkala si někdy svého otce?'' zeptal se Harry a já přikývla na souhlas. ,,A řekneš mi jaký byl, nebo-''

,,Nebyl to špatný člověk,'' skočím mu do řeči. ,,Víš, mamka o něm po odchodu vůbec nemluvila. Vůbec nevím, co se mezi nimi tenkrát stalo, a nikdy jsem neměla odvahu se mamky zeptat. Vždycky všechnu vinu sváděla na něj, ale já mám neblahé tušení, že za všechno nemohl. Pamatuji si ho jako milého a skvělého muže, který mě ráno budil do školy a večer mě šel ukládat do postele. Vlastně byl jediný, kdo mě chodíval ukládat do postele. Jediný, kdo mi před spaním četl, a byl jediný, kdo mi pomáhal s úkoly. Vždy mi ve všem vyhověl a našel si na mě vždycky čas. Ne, jako mamka. Ta si na mě čas totiž skoro nikdy neudělala, a až teď si uvědomuju, jak moc mi táta chybí. Bylo mi dvanáct, když se ze dne na den vypařil. Mamka mi jen řekla, že nás opustil. Nic víc. Párkrát jsem mamce navrhla, že bychom ho mohli navštívit, ale ona mi řekla, že ne. Kéž bych věděla, kde teď je,'' posmutněla jsem. Táta byl pro mě citlivé téma. Nenáviděla jsem ho za to, že mě tu nechal a ani se nerozloučil.

,,Tak se na to své mamky zeptej, ne? Už je to přeci jen pár let a si velká. Zasloužíš si pravdu. Co když to bylo vlastně úplně jinak? Měla by si si zítra se svou matkou promluvit. Zavolat jí,'' navrhl Harry a mně to v tu chvíli přišlo jako ten nejlepší nápad na světě. Třeba budu konečně vědět, kde právě můj otec je. Jo, hned zítra jí zavolám.

,,Máš pravdu, děkuju.'' Vděčně jsem zvedla koutky rtů nahoru a stiskla Harrymu ruku. ,,Ještě něco ohledně mé rodiny, nebo mě?'' pozvedla jsem tázavě obočí a Harry se uchechtl.

,,Hm, když to tak poslouchám, co si takhle zkusit ústní dotazník?'' nadhodil Harry a já se nepřestávala divit, jak je najednou společenský a jde mi vstříc. ,,Prostě si budeme počítat body za každou otázku. Kdo toho bude vědět víc, vyhrává.''

,,Fajn, ale body počítáš ty,'' svěřila jsem mu nejhorší úkol a on protočil očima. ,,Tentokrát začínám já,'' upozornila jsem ho. ,,Jaká je moje nejoblíbenější barva?'' zeptala jsem se ho s myšlenkou, že určitě nebude vědět. Myslím, že jsem se mu ani nesvěřovala.

,,To je jasný. Tmavě zelená,'' odpověděl pohotově Harry. Otevřela jsem překvapením pusu a zase ji zaklapla.

,,Jak to-''

,,Lásko, to by poznal každej. Když jsem se tě ptal na to, jakou barvou chceš vymalovat ložnici, řekla si tmavě zelenou. Když jsem se tě ptal, jakou kravatu si vzít, ihned si řekla tmavě zelenou. A většinou si i nehty lakuješ tmavě zeleně,'' vysvětlil Harry a já se uculila nad tím, kolik nezbytných detailů o mně ví.

,,Wow!'' ohodnotila jsem jeho argumenty. ,,Budu muset vybírat těžší otázky, lásko,'' našpulila jsem pusu a zamyslela se. ,,Jop, mám to. Mé šťastné číslo.'' Tohle už nedá.

,,Sedm,'' odpověděl téměř okamžitě. ,,Seven up, Sedm statečných, film Sedm a sedmikráska. Stačí?'' vysvětlil rázem a já ho jen obdivně sledovala. Aby bylo jasno. Seven up je spolu se Spritem mé nejoblíbenější studené pití. Sedm statečných je jediný western s kovboji, který naprosto miluju. Film Sedm jsem si zamilovala díky Bradu Pittovi a sedmikráska je podle mého nejkrásnější květina. Je totiž něžná, jednoduchá a ještě k tomu hezky vypadá.

,,No, já zírám,'' pochválila jsem Harryho. ,,Ale ještě nemáš vyhráno,'' odpálkovala jsem ho. ,,Knížka, kterou jsem naposledy četla?''

,,Rozum a cit od Jane Austenové,'' řekl opět správnou odpověď. ,,Nechala si ji na lince v kuchyni a pak ji přede mnou četla v ložnici,'' zdůvodnil.

,,Do prčic. Jak to, že všechno víš?'' zamumlala jsem si spíše pro sebe. ,,Už vím. Jaký film je podle mě nejstupidnější?''

,,Cry baby,'' vydechl pohotově Harry a natáhl se po celé délce své sedačky. ,,Máš ráda Johnnyho Deppa, ale tenhle film je pro tebe totální sračka. Samozřejmě s tebou souhlasím. Je to zvrhlá verze Pomády, která se vůbec nepovedla,'' založil si ruce na prsou a sebevědomě se zašklebil.

,,Hele, máš teprve čtyři body. To není zase tak moc,'' vyplázla jsem na něj jazyk a promyslela si další otázku. ,,Kam bych se chtěla jít určitě za život podívat?''

,,Do Švýcarska a konkrétně do Ženevy. Miluješ památky a v Ženevě je jich požehnaně.'' Změřila jsem si ho pohledem a povzdechla si. Jak je možné, že toho o mně tolik ví?

,,Dobře, máš pět bodů. To je polovina. Ale ještě tě něčím můžu dostat.'' Zamyšleně jsem si skousla dolní ret a vypálila první, co mě napadlo.

,,Jaké oblečení se mi nejvíc na tobě líbí?'' Harry přimhouřil oči a pak se vítězně zašklebil.

,,Žádný. Nejradši máš, když chodím nahej.'' Zrudla jsem, protože měl zase pravdu. Myslela jsem, že nepřijde ani na tohle, ale je vidět, že mě má prokouknutou.

,,Čeho se nejvíc bojím?''

,,Toho, že tě vyhodí ze školy, a ty si pak neseženeš své vysněné povolaní, což je mimochodem práce ve slavném nakladatelství,'' poslal mi vzdušnou pusu a tím mě totálně odrovnal.

,,Oblíbená herečka?''

,,Nemáš jen jednu. Máš jich víc a vezmu to od té starší kategorie: Meryl Streepová, Goldie Hawnová, Michelle Pfeiffer. A ty mladší, tak to je: Amanda Bynes, Hilary Duff, Lindsay Lohan a v poslední době jsi si oblíbila Jessicu Albu, a to kvůli Fantastický čtyřce.'' Pusu jsem teď měla doslova dokořán, jelikož něco takového jsem vážně nečekala. Myslela jsem, že jsem jediná, kdo o tom druhém ví tolik věcí.

,,Má oblíbená spisovatelka z dětství?''

,,Tak to jsou dvě. Jacqueline Wilsonová a J.K. Rowlingová,'' odvětil na mou předposlední otázkou a já se dobře rozmyslela nad tou nadcházející.

,,Fajn, poslední otázka. Jestli uhádneš i tuhle, budu si jistá tím, že mě opravdu miluješ a jsme si souzeni,'' pronesla jsem vážně a Harry se narovnal.

,,Jsem jedno ucho, zlato.''

,,Jaké jméno bych chtěla pro svého syna? Kdyby se mi třeba povedlo ho adoptovat?'' Silně jsem polkla při té druhé větě, protože přeci jen bylo těžké to vyslovit.

,,Oscar,'' hlesl tiše Harry. ,,Říkala si, že by se ti líbilo i Edward, ale Oscar je tvé vysněné jméno pro chlapečka,'' řekl.

,,Miluju tě,'' zašeptala jsem a skočila mu do náručí. ,,Zase správně, Harry. Zase,'' přitulila jsem se k němu a Harry mě k sobě více přitiskl. Ještě asi pět minut jsme se spolu mazlili, než nás vyrušil něčí hluboký hlas.

,,Nechci vás rušit, ale už před půl hodinou se kolo zastavilo a vy tu pořád sedíte. Tak...'' Větu nedokončil a ukázal k východu. Zasmála jsem se nad tím, že jsme ztratili pojem o čase, a s omluvou vystoupila. Harry mě následoval a chytl mě za ruku.

,,Dobře, takže já jsem vše uhádl, teď jsi na řadě ty,'' pronesl, když jsme se ocitli zase na rušné ulici.

,,Fajn, ptej se,'' pobídla jsem ho a zavěsila se do něj.

,,Budu se ptát na podobný otázky, takže, jaká je má nejoblíbenější barva?'' vyslovil první otázku a já měla odpověď ihned v kapse.

,,Harry, to je jasný, že černá. Koukni se na sebe,'' poukázala jsem na celý černý oděv a znovu se zasmála.

,,Jo, dobře. To bylo evidentní, ale o to těžší moje otázky pak budou,'' vysvětlil a úsměv mi oplatil, čímž ukázal své dokonalé jamky ve tvářích. Na každou jsem mu věnovala letmý polibek a Harrymu se úsměv rozšířil. Má rád, když ho líbám na tvář.

,,Šťastné číslo?'' zeptal se a já vzápětí vyhrkla.

,,Šedesát devět. Lehký,'' poskočila jsem a zašklebila se nad tím, jak jsem se tohle vlastně dozvěděla.

,,Nemysli na to,'' zavrčel pobaveně Harry. ,,Další, baby. Vlastnost, kterou na tobě nejvíc miluju?''

,,Stydlivost. Vždycky ti přišlo roztomilé, když jsem se začala červenat, nebo když jsem nechtěla přistoupit na nějaký tvůj perverzní návrh,'' mrkla jsem na něj a zatočila se do kola. Harry mě skenoval očima a smál se.

,,No, je vidět, že toho taky budeš vědět hodně. Nejoblíbenější zvíře?'' otázal se a prohrábl si své kučeravé vlasy.

,,Pandy. Skoro furt se koukáš na dokumenty o Číně a líbí se ti, jak jsou buclaté. Pamatuju si, že si mi  jednou říkal, že kdyby si si mohl vybrat, tak by si byl v příštím životě panda, protože se jenom válí a žere výhonky bambusu,'' uchechtla jsem se nad tou vzpomínkou. Harry při tom vypadal tak vážně a nadšeně, že jsem měla, co dělat, abych nedostala záchvat smíchu.

,,Přiznej, že jsou sladký!'' vystrčil dolní ret Harry a já s protočením očí kývla, aby měl radost. ,,Máš čtyři body a zbývá ti šest, to je ještě hodně. Pořád můžu vyhrát,'' poplácal se sebevědomě do hrudi a oblízl si rty.

,,Moc si nevěř, ty egoisto. Tak dál,'' popohnala jsem ho.

,,Nejoblíbenější zpěvá-?''

,,Elvis Presley,'' skočila jsem mu do řeči dřív, než stihl svou otázku dopovědět. ,,Tohle vím na sto procent. Ve skříni máš schovaná všechna jeho alba a víš o něm tolik věcí, že je to až děsivé.''

,,Správně, kotě. Trochu přiostříme. Co se mi na modelkách kromě zadku a prsou líbí?''

,,Nic, líbí se ti jen zadek a prsa,'' zachechtala jsem se a Harry kývl na souhlas. I když by mě to mělo přinutit k žárlivosti, tak to nijak neřeším. Je to jen pouhá sranda.

,,Sedm bodů. Tak, jaké jsem měl první domácí zvíře, a jak se jmenovalo?''

,,Měl si kočku a jmenovala se Kočka, což mi přijde směšné, ale mám pravdu, ne?'' zeptala jsem se zpátky. Harry kývl a ušklíbl se.

,,Mně to přijde jako fajn jméno. Je to jednoduchý a snadno se to pamatuje. Kočka byla za to jméno vděčná,'' bránil se a čapl mě znovu za ruku. ,,Můj předposlední dotaz je, jakého herce naprosto nesnáším.'' Spíše mi svou otázku oznámil.

,,Nemáš rád Brada Pitta, kvůli tomu, že jsem o něm řekla, že má dokonalé tělo a zadek.'' Harry se napnul, protože nemá rád, když o Bradovi takhle mluvím. ,,Mám to zase správně,'' zajásala jsem a uklidnila Harryho rychlou pusou. ,,Poslední, baby,'' pobídla jsem ho hravě.

,,Co bych si přál?'' optal se šeptem a zastavil se. Stáli jsme v méně rušné ulici a já se zamračila. Co by si přál? Jak to mám pobrat?

,,Přál? Co tím myslíš?''

,,Od tebe,'' ukázal na mou osobu a já začala usilovně přemýšlet. Když jsem dlouho neodpovídala, Harry si povytáhl tričko a odhalil tak svou nahou hruď. Ukázal na mé nejoblíbenější tetování a ve mně hrklo.

,,Abych-Abych si tě nechala vytetovat?'' Udivení v mém hlase bylo zjevné. ,,Jako tvé jméno?''

,,Jo, třeba časem,'' pousmál se. Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna tohle by si mohl přát, ale pokud to chce, tak já proti tomu nic nemám. Stejně jsem si jednou chtěla něco malého vytetovat, tak proč ne už dnes.

,,Tak fajn, kde je tetovací salón?'' Svou položenou otázkou jsem ho zaskočila, protože se pěknou dobu neměl ke slovu.

,,Já-Já nemyslel teď hned. Myslel jsem, že třeba někdy za-''

,,Ne, Harry. Já chci. Chci ho teď,'' řekla jsem rozhodně a rozhlédla se kolem sebe. Než stačil Harry něco dále namítnout, naklikala jsem do navigace požadovaný obchod a rozešla se směrem, kterým malá šipka ukazovala.

*

Možná jsem to s tím odsouhlasením neměla tak uspěchat, protože mi začíná být blbě.
S Harrym čekáme v nějaké malé chodbě, kde už to Harry nejspíš zná, protože mě sem sám zavedl. Mobil se mi k mé smůle totiž cestou vybil, a když jsem Harrymu sdělila, co hledám, bez jediného slůvka mě zavedl před tuhle cihlovou budovu. Musela jsem se hodně přemáhat, než jsem sem vůbec vešla, protože od malička nemám ráda jehly, a až teprve teď mi došlo, jak se takové tetování dělá.

Po chvíli se otevřely velké černé dveře, ze kterých se vynořil svalnatý a plešatý muž se spoustou inkoustových obrázků na pažích. Na sucho jsem polkla a s Harrym v závěsu k němu došla. Ten si s tím stvořením potřásl rukou a něco mu sdělil. Muž se na mě pochybovačně podíval, a když Harry ukázal na místo, kde by přibližně mělo být srdce, pochopil.

,,Takže, ty si ta slavná Samantha, jo?'' zeptal se mě a změřil si mě pohledem. Pak se znovu zahleděl na Harryho a poté nás pozval do místnosti, ze které před chvíli vyšel. Polkla jsem znovu, když jsem spatřila jakýsi přístroj s ostrým hrotem na konci. Věděla jsem, že už nemůžu couvnout, a tak jsem se jen přitiskla k Harrymu. ,,A co to bude, kočičko?'' zeptal se mě a Harry se po jeho oslovení celý napnul. Nemá rád, když mě ostatní přezdívají jinak. ,,Klid, klid,'' mírnil ho ten plešoun a Harry se trochu stáhl.

,,Chtěla bych jméno Harry vytetovat sem,'' ukázala jsem na místo, kde by správně mělo být slepé střevo. Harry samozřejmě netušil, kam si to tetování chci dát, a tak jeho reakce byla poněkud vtipná. Doslova zrudl a podíval se přesně tam, kam jsem ukazovala. Chci ho mít blízko těch jizviček, protože vždy, když se pak podívám do zrcadla, připomenu si, že je tu ještě důvod, proč žít.

,,Fajne, tak pojď,'' pokynul mi svalovec a já se nervózně natáhla na lehátko sídlící veprostřed místnosti. Harry mě celou dobu držel za ruku a nepustil mě ani tehdy, kdy se ostrá jehla dostala do styku s mou jemnou pokožkou. Nemůžu říct, že to přímo bolelo. Příjemné to taky nebylo, ale nebolelo to.

Když zvuk strojku ustal, odvážila jsem se na to místo podívat. Bylo zarudlé, ale jasně se tam černým inkoustem vyjímalo krasopisně jméno Harry. Nic jsem neříkala a nechala si své nové tetování zalepit. Oficiálně jsem potetovaná. No, není to vzrušující?

  ,,Tak co, lásko? Jsem i s tetováním sexy?'' zeptala jsem se provokativně Harryho, když jsme opustili tu děsivou budovou.

,,Ještě víc, kotě. Ještě víc,'' zvolal hlasitě a vyzdvihl mě do vzduchu. Je to blázen, ale pro to ho miluju!

↓↓↓Pro představu↓↓↓

Furt jsme umístění na 1. místě! Miluju vás😍💕

Sakra! Ani nevíte, jak jsem se teď lekla! Chtěla jsem publikovat kapitolu a nějak se mi sekl comp a vypadalo to, že se celá kapitola smazala!😵To bych asi nedala!😩

Continue Reading

You'll Also Like

Texter. [1D] By

Fanfiction

438K 12.9K 81
,,Jenom v tom dlouhým tričku jsi hrozně sexy." ,,Kdo proboha jsi?!" ,, Někdo, jehož jméno budeš křičet a prosit abych tě nikdy nepřestal šukat" Zobra...
99.4K 4.4K 41
Byl to jen fotbalový trenér mého bratra, tak proč jsem se do něj zamilovala? © All Rights Reserved - nialluur
5K 738 7
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...