♡#I love my teacher||FF-Harry...

Von MattonkaMattStyles

1.4M 53.7K 6.9K

Učitelé nejsou vždy nevinní. Harry Edward Styles je jasným příkladem. ,,Ty jsi vážně panna?!'' zeptal se nev... Mehr

///Nový učitel///
///Hříšné myšlenky///
///Naštvání///
///Pár praktik///
///Ty jsi ještě panna?!///
///Polibek///
///Drž se od ní dál///
///Ignorace nebo vztek///
///Trailer///
///Chci///
///Hádka///
///Tělocvik///
///Vytáčení///
///Znáš?///
///Říkej mi Daddy///
///Nemůžu///
///Zkolabování///
///Hra na pravdu///
///Začínáme///
///Pomsta///
///Zájezd///
///Odjezd///
///Ubytování///
///Hloupá hra///
///Záchrana///
///Konec///
///Jde se plavat///
///Lhář///
///Půjdeš ke mně?///
///Co takhle večeře?///
///Video///
///Flashback///
///Flashback II///
///Zbytek videa///
///Zayn Malik se vrací///
///Action Malik I///
///Action Malik II///
///Sam a Harry-Sarry///+CHARACTER ASK
///Action Malik III///+rozhovor s postavami
///Action Malik IV///
///Action Malik V-Už je po všem///
///Action Styles II///
///Action Styles III///
///Co začít od znova?///
///Už není cesty zpět - Styles's virgin///
///Malikovo rande a Harry se Sam v kině///
///Maturita///
///Vzpomínání a plány do budoucna///
///Zabydlování///
///Třináct dlouhých dnů///
///Den čtrnáctý///
///Operace a zase ty vzpomínky///
///Pocit prázdnoty///
///Vzájemná blízkost///
///Všechno byly jen pouhé lži///
///Harry zachránce///
///Prison I///
///Prison II///
Trailer 2 / Originální
///Prison III - Court///
///My dva jsme minulost///
\/→FIVE YEARS LATER←\/
///Emeralds-1///
///Emeralds-2,3///
///Viděla jsem ho? Emeralds 4///
///Viděl jsem ji!!! Emeralds 5,6,7///
///První setkání po 1826 dnech ///
///Harryho a Liamovo setkání///
///Chci tě udělat šťastnou///
///Harry, já se bojím///
///Miluješ ho, Samantho?///
///Rozloučení///
///Je tohle šťastný konec?///
♥Epilog♥
♥Fakty o příběhu♥
♥Dovětek autorky♥
♥!200 K!♥

///Action Styles-Chtěl si to? Máš to mít!//

17.8K 698 106
Von MattonkaMattStyles

Harry's Pov

  Když jsem ji slyšel vyřknout ta slova, která mi způsobila na chvíli zástavu srdce, uvědomil jsem si, jak velký podíl viny na tom nesu. Kdybych nebyl zbabělec, debil, idiot a prostě ten největší vůl v celém Londýně, nic takového by se nestalo.

Mělo mi být hned jasné, že tu Zayn není jen tak. Navíc, když si mě nechal předvolat i samotný ředitel Colegrove, kvůli podezření, že mám něco se Samanthou..., byl tam taky. A stál vedle ní. Proč já kretén jí řekl, aby o své panenství klidně přišla se Zaynem. Co když se to stalo? Co když už opravdu není nevinná?

Roztřesenými prsty jsem si prohrábl své vlasy a ztěžka vydechl. Musel jsem se koukat pozbytek hodiny na to, jak si něco šeptají a Sam se přitrouble hihňá.
Proč ale říkám přitrouble? Mám rád, když se ta holka tak roztomile uculuje.
Teď sedím ve svém bytě na gauči a tvářím se, jak největší troska. Kam jsem se to dostal? Kdyby mi někdo ještě na začátku školního roku řekl, že devět měsíců na to budu zničeně přemýšlet nad holkou, s kterou jsem se ještě ani nevyspal, a to ji znám celkem dlouho, poslal bych ho do prdele a neodpustil bych si nějakou svoji uštěpačnou poznámku. Vždyť já bez ní nemůžu prostě fungovat! Ano, jsem slaboch, ale tentokrát se za to prostě nestydím. Tentokrát musím sakra něco udělat!

Samantha's pov

,,Sam!!! Sam!!!'' uslyšela jsem za sebou nepříjemný pisklavý hlas a s falešným úsměvem jsem se za ním otočila.

,,Denise!'' pronesla jsem poněkud křečovitě. ,,Co by si ráda?''

,,Jdeš na zítřejší ples?'' vyhrkla hned, jak se ke mně dostala. Nejdřív jsem jen nechápavě nakrčila obočí, ale hned pak mi došlo o čem mluví. Úplně jsem zapomněla, že naše škola pořádá každý rok tradiční květnový bál na počest sv. Květoslava.

,,No, ehm...ještě nevím,'' dostanu ze sebe na konec a Denise se malinko zamračí.

,,Proč? Je to tradice! Musíš!'' začne mě z ničeho nic přemlouvat. Odkdy chce někdo jako je ona, někoho, jako jsem já, mít na plese?

,,A proč by si mě tam chtěla zrovna ty?'' zeptám se podezřívavě a změřím si ji pochybovačným pohledem. Musím mírně zaklonit hlavu, protože je asi o deset centimetrů vyšší, a když připočtete ty fialový jehly, mohla by se už pomalu srovnávat s Harrym. Sakra! Už zase na něj myslím!

,,No, protože se mnou ten ples budeš přeci zařizovat!'' výskne nadšeně. ,,Vybrala jsem si ze všech ze třídy tebe! Máš radost?'' nepřestává se radovat a její zářivý úsměv na tváři mě začíná mírně děsit.

,,No, hroznou,'' řeknu krapet ironicky a ona zklamaně svěsí ramena.

,,Ty nechceš?'' zakňourá a udělá psí oči. I přes několik vrstev řasenky jí její velká modrá kukadla krásně vyniknou. Párkrát svými dlouhými řasami zamrká a já si povzdechnu.

,,Co mám dělat?'' optám se nakonec a ona vítězně poskočí.

,,Fajn, takže potřebuju, aby si si za prvé sehnala nějaký fakt pěkný šaty. Budeš se mnou předávat peníze na charitativní akce a musíš vypadat hezky a upraveně. Za chvíli mají dorazit bedny s kytkama, které nám pomůžou rozvěsit kluci od nás. Jinak jsem výzdobu už vyřešila,'' věnuje mi další ze svých překvapivě vřelých úsměvu a já jí ho po chvíli oplatím.

,,Můžu se jen zeptat, proč jsi si tedy vybrala zrovna mě?'' zajímalo mě to z jediného důvodu, a to z toho, že jsem se s Denise nikdy nebavila. Vlastně jsem si myslela, že my dvě se prostě nemáme rády.

,,Protože si z naší třídy nejnormálnější a vždycky, když jsem tě požádala při testu o radu, vyhověla si mi,'' odpověděla mi jednoduše a tentokrát byly mé koutky nahoře upřímné.

,,Dobře, v tom případě ti pomůžu ráda.''

*

,,Hej, Michaele! Kde jsou ty fialový orchideje?'' zakřičela Denise přes celou tělocvičnu na hubeného kluka s brýlemi. Ten se jen s leknutím otočil a omylem vrazil do procházejícího Nialla, který v ruce nesl další bednu s květinami.

,,Woah! Pozor! Málem jsem to upustil chlape!'' křikl pobaveně Niall a bez dalších připomínek zamířil ke mně. ,,Čau kočko, tady máš ty smrdutý krámy. Uvidíme se na plese,'' mrkl na mě a ještě než odešel, nepozorovatelně mi zašeptal do ucha. ,,Zayn tě vyzvedne v osm.''

,,Měj se,'' mávla jsem mu na rozloučenou a svou pozornost přemístila na další rostlinky. Nechápu, jak Niall může říct, že smrděj. Naschvál jsem si k jedné z nich přičichla a přimhouřila oči, abych si vůni pořádně vychutnala. Všechny voněly nádherně.

,,Nialleri!'' vřískla z ničeho nic Denise a já sebou vyděšeně trhla. Otočila jsem se, abych se podívala, co bylo důvodem, a když jsem spatřila Niallovu ruku na Denisiným zadku, ihned jsem pochopila, o co jde. Vyprskla jsem smíchy, protože prsatá blondýnka se tvářila nezaplaceně. ,,Co to děláš?'' vyjekla směrem k Niallovi a spražila ho pohledem.

,,Okusil jsem tvůj výstavní zadeček, puso. Je dokonale pevnej.'' Elegantně se uklonil a poslal jí vzdušný polibek. Pak se už jen otočil a suverénně odkráčel z haly.

,,Drzoun jeden,'' zamrmlala Denise a já se znovu uchechtla. ,,To není vtipný,'' obořila se na mě, ale po chvíli jí začaly taky cukat koutky. ,,Má štěstí, že je tak sexy. Jinak bych mu dala, co proto!'' Udiveně jsem na ni pohlédla.

,,Tak Niall, jo? Hmmm,'' ušklíbla jsem se uličnicky. ,,Denise a Niall, každý už to ví. Jsou do sebe zblázněný...'' zanotovala jsem a Denise se na mě doslova vrhla. Zacpala mi dlaní ústa a zrudla.

,,Pst!'' sykla a zděšeně se rozhlédla kolem sebe.

,,Pokat..., tobe se vazne libi Niall?'' huhlala jsem z pod její ruky a ona nabrala ještě rudší odstín červené.

,,No..., možná...trochu...'' koktala, a pak svou ruku odendala. Znechuceně si ji otřela do své růžové sukně, jelikož jsem jí ji při mluvení trochu oslintala.

,,Pak si buď jistá, že ještě dneska si spolu dáte prvního hubana!''

Niall's pov

   Utáhl jsem si svou černou kravatu a spokojeně se na sebe koukl do zrcadla. Vůbec nevím, proč na ten ples jdu. Samozřejmě jedním z důvodů je Sam, protože jí musím pomoc s tím slavným Stylesem, ale jinak bych tam vlastně ani nešel. Žádnou holku, kterou bych mohl pozvat, nemám. Ještě před dvěma měsíci jsem si myslel, že pozvu Kelsie, to už teď však nejde zrealizovat. Popadl jsem klíče od auta, které příhodně visely na věšáčku a vyšel z domu.

Nasedl jsem do svého červeného fiatu a mrkl na mobil. Měl jsem dvacet minut na to, abych zajel k Zaynovi, který tam už čekal s připravenou Sam. Zhluboka jsem se nadechl a nastartoval. Další pomocná akce začíná...

Samantha's pov

  Chvíli jsem se rozmýšlela, jaké šaty si na ten slavný ples vzít, až jsem se nakonec rozhodla pro jednoduché světlé. Neřasená průhledná sukně mi krásně zvýraznila pas, který byl zahalený ve stejnobarevném korzetu. Na krk jsem si připnula náhrdelník od mamky a vlasy si nechala rozpuštěné. S líčením jsem to nepřehnala, stejně jako vždycky. Jen jsem si řasy přejela dvakrát řasenkou a rty zvýraznila meruňkovým leskem.

↓↓↓ ŠATY PRO INSPIRACI:)↓↓↓

Když jsem se sebou byla konečně spokojená, sešla jsem po schodech do chodby a naposledy se zhlédla v zrcadle. Z nekonečného nakrucování mě vyrušil hlasitý zvuk zvonku, a tak jsem rychle vklouzla do bílých lakovaných lodiček na vysokém podpatku.

Otevřela jsem dveře a spatřila Zayna v celé své kráse. Na tváři mu pohrával jeho charakteristický úsměv a vlasy měl vyčesané vysoko nahoru. Kupodivu měl na sobě oblek, který mu moc slušel, a kolem krku rozvázaného motýlka.

,,Vypadáš nádherně, Sam!'' složil mi kompliment a mně malinko zrůžověly tváře. V břiše se mi však nerozletělo hejno motýlku, jako kdyby mi to řekl samotný Harry. Ano, i přesto co mi řekl, na něj musím pořád myslet a srovnávat ho s ostatními.

,,Děkuju, tobě to taky moc sluší,'' oplatím mu lichotku a chytnu ho za nabídnuté rámě. ,,Ta vázanka je takhle naschvál?'' nedá mi to a zeptám se.

,,Upřímně?'' nadhodí a uchechtne se. ,,Vlastně si to neumím zavázat.''

,,Ukaž,'' přitáhnu si ho za dva kusy látky blíže k sobě a během vteřiny z nich udělám ukázkového motýlka. ,,Perfektní!'' hlesnu a o krůček ustoupím, abych si své dílo prohlídla.

,,Děkuju,'' pousměje se a opět mě chytne za ruku. Otevře mi dveře od auta a podrží mi sukni, díky čemuž se lépe dostanu do vozidla. Za chvíli se už ozve motor a my, za doprovodu pomalých písní z rádia, vyrážíme.

*

,,A já myslel, že tu budu pozdě,'' přivítal nás Niall hned u dveří Zaynova bytu. ,,Co vám tak dlouho trvalo?''

,,Jsem ženská, co asi myslíš,'' ušklíbnu se a on se mnou. Po chvíli si mě však prohlédne od hlavy až k patě a uznale pokývá hlavou.

,,Páni! Myslím, že to za to čekání stálo. Vypadáš fantasticky, sis!'' zalichotí mi i Niall a já se na důkaz díku uculím.

,,Dík, bro. Ty taky nejsi k zahození,'' odvětím a vejdu do dveří, které stačil Zayn mezi výměnou našich názorů s Niallem otevřít. Vejdeme do prostorné chodby a naráz se zujeme.

,,Fajn,'' přeruší ticho Niall. ,,Dneska večer se má Styles taky dostavit na květinový bál, tím pádem by bylo nejlepší, kdyby...'' Můj blonďatý přítel začal vysvětlovat a my se Zaynem ho napjatě poslouchali....

Fajne! Tady to ukončím! V dalším díle to už bude více o NĚČEM!:D

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

40.1K 1.1K 184
Ok takže tady je další příběh Harryho sestry která se dá dohromady se Snapem. Baví mě to a that's it. Doporučuji 15+ Hlavní postavou je Lenora Isabe...
41.9K 2.3K 67
Knihomolka, která zná lásku jen z knih a filmů... Závodník formule jedna. Půjde to dohromady? 15+ (Příběh nebude nijak souviset s reálným závodem/ži...
17.5K 988 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
17.4K 1.5K 16
Ďábel přeměněný v člověka + Anděl, který chce za svou láskou do lidského světa. Pokračování Sex contrast. Larry Stylinson CZ.