78 | På jagt & "Kun fordi det er dig."

37 0 0
                                    

//Phoenix P.O.V\\


Festen er lige begyndt og Ians hus er allerede proppet af mennesker. Jeg ser på Avery danse med Ian og Charly og smiler. Avery har den smukkeste blå kjole på og har sat sit hår op. Hun skal forestille at være Askepot og har glassko på. Jeg har absolut ingen ideer om, hvordan i alverden hun fandt de sko. Joshua krammer mig og jeg ligger en arm om ham. Vi sidder på sofaen. Joshua er iført i en uniform, som gør, at han ligner en prins og har stryget håret fint tilbage. Der er en lille twist, Scarlett har brugt ansigtsmaling og har fået Joshuas ansigt til at ligne et skelets. Det er meget imponerende hendes evner til at male. "Hvorfor er du så nedtrykt? Alle har det sjovt til festen!" Råber jeg for at overdøve musikken og klapper ham på skulderen. 

"Jeg savner Alexis og Matthew!" Råber han ærligt og let beruset. Jeg smiler til ham. Matthew, han var en bror for mig. En ældre storebror, som hjalp og støttede mig. Det bliver svært at undvære ham, men jeg må accepterer det og må leve videre for hans skyld. "Savner du ikke også dem?!" Råber han og jeg nikker. Jeg har ikke rigtig drukket så meget. Tænk hvis Alexis er i mængden uden vi er klar over det? Pludselig får jeg sådan lyst til at lede efter hende eller forsøge.

"Vil du gå på jagt efter Alexa?" Joshua forstørrer sine øjne og sætter sig ret op.

"Er Alexis her?"

"Måske, sandsynligheden er der og det kan være vi finder hende." Han er væk. På udkig efter Alexa. Jeg ser efter Avery og ser hende grine sammen med Scarlett. Scarlett er Jasmin fra Aladdin. Hun har sjove puffede bukser på. Matthew ville elske at se hende, det ville jeg vædde min ene fod på. Selvom de ikke var officelt sammen, var der en gnist imellem dem, når de var i samme rum. Det må have taget hårdt på hende. Jeg rejser mig op for at få mig noget vand. På vej derud ser jeg Ruby klædt ud som Harley Quinn i orange fængselstøj.

Ved siden af hende står Belle fra Skønhed og Udyret

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ved siden af hende står Belle fra Skønhed og Udyret. Belle har en maske på og jeg stirrer på hende. Jeg kan ikke se hvem der er bag masken. Ruby har på det seneste været sammen med Alexa en hel del. Hvis det ikke er Alexa. Mine ben går automatisk over til hende og kalder på hendes navn. Hun vender sig om, da hendes navn bliver råbt op og ser direkte på mig. Hun fugter læberne. 

 

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Keep Going | ✔  Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang