17 | Overraskelsen & Lille Knægt

125 5 0
                                    

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

//Charly P.O.V\\


På skolen er der ikke rigtig kommet nogen fra min klasse. Jeg er en af de første. Hvilket efter min mening er nederen, så kigger alle på mig og stå mutters alene. Mit blik fare frem og tilbage på gangen, håbefuldt kommer Scarlett snart eller Alexa. Det finder jeg vel ud til den tid. Jeg glider langsomt ned af væggen og ender med at sidde på gulvet med krydset ben. En fod røre blidt mit ene knæ og jeg ser op for at se hvem foden tilhøre. "Charly," hilser Ian og jeg smiler lettet. "Også glad for at se dig." Jeg følger ham med øjnene, da han glider ned at sidde ved siden af mig.

"Ikke lyd så sarkastisk, jeg er rent faktisk glad for at se dig," siger jeg og griner kort.

"Det ved jeg. Hvem er ikke–"

"Hej!" Jeg ser væk fra hinanden og op på Alexa. Derefter følger mit blik personen, som er ved hendes side Joshua. Jeg rejser mig op og væk fra Ian for at give hende et kram. Derefter bliver jeg ved hendes side og har armen om hendes skuldre. Ian og Joshua laver et håndtegn, de begynder at snakke og jeg vender min fulde opmærksomhed mod Alexa. "Var du den første, der kom?"

"Yeah, det var ensomt, men så kom Ian og dig og Joshua," svare jeg. Jeg læner mig ind over hende. "Fulgtes i to sammen?" Hun nikker og bliver let rød på kinderne. "Jeg sagde det–" inden jeg kan nå at fuldføre min sætning, bliver jeg løftet højt op i vejret og skriger. Jeg bliver sat ned igen, men ryggen til gerningsmanden. Store hænder bliver placeret over mine øjne og jeg sukker lavt.

"Gæt hvem." Jeg placere mine hænder ovenpå hans og vender mig rundt.

"Adam?"

"Charly." Han løfter mig rundt igen og jeg griner. Mit blik møder Ian og han stirre på mig. Adam sætter mig ned og kysser mig på læberne. Jeg trækker mig og ser på ham med forvirring i øjnene. "Er du ikke glad for at se mig?"

"Jo, selvfølgelig. Hvorfor skulle jeg ikke være det?"

"Dit blik siger noget andet," svare han og ligger hovedet let på skrå.

"Nej, jeg troede, du først kom hjem i næste uge. Men her er du så," smiler jeg halvhjertet.

"Overraskelse." Adam krammer mig endnu en gang og kysser mig på kinden. "Jeg kommer og henter dig efter skole." Jeg nikker. Han læner sig ind over mig og peger på sin egen kind. Adam vil gerne have, at jeg giver ham et kys. Jeg kysser ham blidt på kinden og vinker farvel til ham. Idet samme Adam går ud, kommer Scarlett ind. Alexa gik over til Joshua og Ian, da jeg snakkede med Adam. Jeg ser derover mod dem. Joshua og Alexa snakker sammen, imens Ians blik stadig er klistret på mig. Vi møder hinandens øjne og jeg ser hurtig væk.

"Hey, var det Adam før?" Spørger Scarlett mig og peger bag sig. Jeg nikker kort. Jeg vil ikke snakke om Adam lige her og nu. Derfor prøver jeg at skifte emne.

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now