65 | Slår du op med mig? & Mrs. Lee

40 0 0
                                    

//Charly P.O.V\\


Alle tager hjem, Adam, Nicklas og hans kæreste er her stadig. Der er også få andre nede i stuen. Adam og jeg sidder sammen inde i hans værelse. Han har fået sig et blåt øje og bløder ved underlæben. Jeg finder en ispose til ham og tørre let hans læbe. "Hvad med du fortæller mig, hvad der lige skete?" Siger jeg og ser på ham. Han sidder på sengekanten og griber fat rundt om mig. Jeg sidder på hans skød og han kysser mig. Mine hænder ligger jeg mod hans bryst og skubber ham. "Din læbe, gør det ikke ondt?"

"Jo, men jeg vil virkelig gerne kysse dig." Jeg rødmer og slår ham på skulderen. Han griner. "Tænk, at du valgte mig istedet for dine venner." Jeg siger intet og ser væk. Det kan jeg hellere ikke fatte. "Bare glem dem, du er bedre tjent uden dem. Jeg sagde jo, at du ikke skulle have inviteret dem. For de ville ødelægge dit humør." Han kysser mig og ligger mig ned. Jeg kysser mig let tilbage. Han får tøjet af mig og jeg får det dårligt. Jeg følger ikke hans bevægelser og hans kys mod min krop. Det er som om at jeg er lammet. Jeg stopper ham og sætter mig op.

"Jeg kan ikke," mumler jeg. "Mine venner, jeg har brug for dem. Det er dem, der har gjort mig til den, jeg er idag og det er jeg stolt af. Jeg ved ikke hvem jeg ville være uden dem." Jeg rejser mig op fra sengen og får tøjet på.

"Slår du op med mig?" Jeg ser på ham og tøver. "Fint! Du var alligevel også den værste i sengen. Oh forresten, var jeg dig utro." Mit hjerte slår langsommere og jeg holder vejret. På en måde er jeg chokeret også alligevel ikke. Alle de rejser han var til, var han sammen med piger. Det overrasker mig ikke rigtig, men jeg bliver stadig ked af det. Jeg føler mig ydmyget. "Din lille ven Ian vidste det hele tiden. Han sagde bare intet." Ian? Hvorfor vidste han det og fortalte intet? Jeg føler mig forrådt. Adam rejser sig op og stiller sig foran mig. "Du spiller altid så uskyldig, men det er du ikke. At lege med Ians følelser, imens du er sammen med mig og tro du kan sno ham om din lillefinger?" Jeg ryster på hovedet.

"Nej, jeg leger ikke med Ian."

"Ikke ud fra det jeg ser. Jeg kender til din slags. Efter vores bryd, vil du styrte i armene på den næste mand, den nærmeste. Ian er nemmeste, fordi han er forelsket i dig. Kom ikke og benægt mig. Jeg har erfaring." Jeg giver ham en lussing og løber ud af værelset. Nede for enden af trappen, bliver jeg mødt af hans venner. En af dem griber fat om mit håndled og jeg vrider mig fri. Det er Nicklas. Han har allerede en kæreste.

"Hvorfor så hastig? Er du færdig med Adam? Vil du blive min?" Spørger han og griner. Jeg løber ind i en anden og han ligger armene rundt om mig. Han stinker af cigaretrøg. 

"Du har en god røv. Hvad med at vi-" Jeg løfter knæet og rammer ham under bæltestedet. Han slipper mig og læner sig forover. Derefter skynder jeg mig hurtig hen til døren og ud. Mit hjerte kan ikke tage mere, jeg skynder mig hjem og skifter tøj. Mine brødre er igang med at se en actionfilm og jeg sætter mig hen på sengen. De stopper filmen. 

"Er du ikke tidlig på den?" Spørger Chandler og ser på sin mobil. "Den er 02:00?" Jeg griner og det samme gør de.

"Jeg tror ikke, at du ved hvad tidlig betyder. Hvorfor sover i ikke?" Chase og Chandler ser på hinanden. 

"Vi er ikke trætte," svarer Chandler og ser på mig. "Nå? Hvordan var festen? Bedre end forventet?"

"Bedre end forventet? Hvad skulle hun så lave hjemme? Hvis det er fest hos Adam, plejer hun at overnatte." De ser på hinanden og ser på mig. 

"Hvad har Adam gjort den her gang?" Sukker Chandler og læner sig mere tilbage mod sin pude. 

"Vi har slået op," svarer jeg ligeud. Der er ingen grund til at skjule det. For de finder ud af det før eller siden og jeg vælger før. De ser på hinanden og på mig igen. "Hvorfor ser i sådan på mig?" Chandler ryster på hovedet og spørger mig hvorfor? "Der skete ting til festen og alle mine venner er gået imod mig. Adam fortalte mig, at jeg var den værste i sengen og han var mig utro." Der bliver helt stille, som om ingen trækker vejret og jeg ser på dem. "Sig noget." Jeg griner nervøs og rusker Chandler. "Nej," mumler jeg og skal til at rejse mig op. "Ikke fortæl mig, at i vidste det." De siger stadig intet. Jeg rejser mig op fra sengen, men bliver trukket tilbage og jeg ser mig tilbage. Chandler har fat om min overarm.

"Hvor skal du hen?" Spørger han bekymret.

"Væk herfra." Min stemme skælver. "Jeg troede, at vi fortalte hinanden alt. Vores bånd. Det hele føltes forkert." Jeg ryster let. "Glem det." Jeg vrider min arm til mig og løber væk. Ind på mit værelse, henter jeg min taske til ballet og løber ud fra huset. 

Hvor skal jeg dog tage hen? Mine venner hader mig og vil sikkert ikke snakke med mig. Adam var mig utro og vi har slået op. Ian og mine brødre vidste det. Det her kan ikke passe. Jeg lukker øjnene og sukker. Ikke græd Charly. Alle tårer jeg holder tilbage, falder og jeg bryder sammen. Hele min krop ryster, jeg kan ikke mere og vil ikke mere. "Søde ven, hvad er der dog sket?" Spørger en blid stemme og jeg ser op. Min balletlærer er ved min side og ser på mig. "Er du okay?" Jeg nikker og skynder mig at tørrer mine øjne. Hvad laver du dog herude i mørket alene? Klokken er to?"

"Har du nøgler med dig? Jeg ville gerne danse."

"Klokken to om morgen?" Mrs. Lee smiler og ryster på hovedet. "Hvad sker der for teenager nu til dage?" Jeg siger intet og smiler. Vi går sammen over til dansestudiet og hun låser døren op. "Har du lyst til at snakke om det?" Jeg tøver og er ved at få tårer i øjnene. "Måske imorgen? Jeg mener, om få timer."

"Mh."

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 3/02 - 2020

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now