27 | Lakering af Negle & Kold Pizza

95 2 0
                                    

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

//Joshua P.O.V\\


"Skynd dig nu ellers går jeg uden dig," siger jeg advarende.

"Nej vent! Jeg skal lige ligge mine bøger!" Hun skynder sig at kaste sine bøger ind i sit skab og låser det. Jeg ser smilende hen på hende. Derefter løber hun hurtig hen til mig. Jeg griner kort af hende. Hun smiler og skubber mig. "Du er simpelhen så utålmodig og irriterende," informere hun mig om.

"Du mener vel utålmodig og irriterende lækker," smiler jeg og klapper hende på hovedet. Jeg åbner døren for hende til min bil. Hun hopper ind og jeg lukker døren efter hende.

"Hvor er Sofia?" Spørger hun og ser ud ad vinduet. "Jeg går ud og finder hende." Derefter er hun ude af bilen, inden jeg kan nå at sige mere. Jeg ser efter hende. Hun stiller sig foran skolen, vender sig rundt og ser sig frem og tilbage. Pludselig sætter hun i løb mod et træ og Sofia er henne ved det træ. Alexis krammer Sofia og siger noget til hende. Sofia står sammen med en anden pige med blond hår. En fyr på omkring min alder nærmere sig Alexis og prikker hende på skulderen. Hun spætter forskrækket og jeg smiler af hende. Den mindste lyd kan give hende hjertestop. De krammer hinanden. Alexis og fyren.

Jeg banker en knytnæve ned i rattet og jeg kommer ved et uheld til at dytte. De vender alle deres opmærksomhed hen mod mig. Fyren og Alexis snakker kort, derefter tager Alexis og Sofia herhen til bilen. "Hvem var det?" Spørger jeg Alexis, imens jeg køre og ser på hende i baksspejlet.

"En gammel ven fra min forrige skole," svare hun ligegyldig.

"Hvad snakkede i om?" Spørger jeg nysgerrig.

"Han inviterede mig bare med til en af hans kampe."

"Imod hvem?" Det vækker min opmærksomhed. Jeg har en kamp om to uger. Hvis han kommer fra North High, er han færdig.

"Oh, imod..-" hun stopper sig selv. "South High," mumler hun. "Du skal spille mod ham. Skal du ikke?"

"Er han fra North High?"

"Yeah," sukker hun lavt.

"Hvad er jeres forhold til hinanden?" Spørger jeg og trummer let på rattet med min tommelfinger.

"Du stiller ret mange spørgsmål, Josh." Det er jeg godt klar over, men de krammede hinanden og jeg kan bestemt ikke lide det.

"Det ved jeg ikke," svare hun ærligt. "Jeg fik fortalt, at Gabriel godt kunne lide mig. Men det var sikkert løgn," siger hun hurtigt.

"Det har det bare med at være," mumler jeg lavt for mig selv. "Gabriel."
°
°

"Jeg keder mig!" Brokker Sofia sig og stirre på mig. Det har hun gjort i de seneste kvarter. Det her tager snart livet af mig. "Skal vi ikke lave noget Joshua?"

"Hvad med at du spørger Alexis?" Hun løber ovenpå og jeg ånder lettet op. Jeg kan høre dem begge komme nedenunder og jeg kan mærke Alexis' stirring på mig. "Er der noget galt, Alexis?"

"Ja! Jeg prøver at lave lektier også får du Sofia til at gå ovenpå og spørge mig om at lege. Hvilket jeg er nødt til at afslå og får dårlig samvittighed." Hun giver mig et slag i baghovedet. Jeg gnubber mig, der hvor hun slog mig. "Jeg har en ide," siger Alexis til Sofia og smiler til hende. Jeg ser hen på hendes blide ansigt, når hun snakker med Sofia. "Du kan lakere Joshs negle, hm?" Sofia hopper glad på stedet og jubler til Alexis fantastiske ide. Men for mig er det tortur.

Alexis kommer tilbage med en lille taske, der må være neglelak i. Hun rækker mig det og smiler hoverende. "Du skylder så meget, Alexis." Hun ryster smilende på hovedet.

"Du bor her i mit hus, du kan da i det mindste gøre et eller andet godt, ikke?" Jeg sukker lavt, hun smiler igen, da hun ved, hun har ret. Sofia tager den lille taske fra mine hænder og kigger farverne igennem. Hun finder en sort neglelak og smiler.

"Det matcher dit tøj," informere hun mig om.

"Mere hans sjæl," griner Alexis smilende. Jeg griner med.

"Sandt."

"Det er ikke en gang løgn," griner hun endnu en gang. Jeg placere mine hænder på sofabordet og Sofia begynder at lakere mine negle. Alexis vinker til os.

"Hyg jer." Det tager hende godt 20 minutter også er hun endelig færdig. Sofia beder mig om at vifte med hænderne og det gør jeg. Alexis kommer ned og siger det er Sofias sengetid. Klokken er omkring 8 om aften, det tager hende en time for at falde i søvn, derfor sover hun en time tidligere. Hun kommer tilbage og sætter sig ved siden af mig. Jeg viser hende mine negle.

"Wow, det klæder dig, det giver virkelig en emo vibe," smiler hun.

"Har du neglelak fjerner?" Jeg vil virkelig ikke have det her på længere. Det føles underligt at både se og røre det. Men jeg må indrømme, hun er god af en 11-årige at være.

"Det ligger i mit værelse og jeg er træt," indrømmer hun. "Desuden sover Sofia deroppe," siger hun. Hun gaber og glider en smule længere ned ad sofaen.

"Er det fordi alle dine lektier?" Hun nikker. "Jeg kunne have hjulpet dig."

"Yeah, men jeg vil gerne lære noget. Men tak, jeg sætter pris på, at du vil hjælpe og du vil hjælpe med at passe Sofia." Hun vipper hovedet og hviler den mod min skulder. Hun doser hen og falder i søvn. Efter få minutter åbner døren og hendes far kommer ind.

"Hey unger, er i sultne? Jeg har-" han ser på Alexis, som sover op ad mig. "Pizza, vil du gerne have et stykke Joshua?"

"Oh yeah, lige om et øjeblik." Han nikker og går ud mod køkkenet. Jeg placere forsigtig en hånd mod hendes anden kind, der ikke hviler sig op ad min skulder og vipper forsigtig hendes hoved til den anden sige. Derefter placere jeg armen under hendes hoved som støtte og en anden under hendes ben. Jeg løfter hende op i mine arme og bærer hende ovenpå. Jeg ligger hende forsigtig ned på madrassen og skal til at svinge dynen over hende. Men pludselig griber hun fat om min trøje og knuger stoffet imellem hendes fingre. Min mundvige løfter sig let. Jeg ligger hænderne over hendes og fjerner forsigtig hendes hænder. Nu knuger hun sine små hænder om mine hænder, jeg løfter dem op til mine læber og kysser dem blidt. Jeg slipper hendes hænder, folder dem pænt på hendes mave og svinger dynen over hendes krop. Lucas rejser sig op, går over mod Alexis og ligger sig igen.

"Joshua pizzaen bliver kold!"

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 1/7- 2019

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ