62 | Drikker ikke & "Har du hørt om Karma?"

49 1 0
                                    

//Ian P.O.V\\


Charly er på dansegulvet. Hvad havde jeg forventet? Hun er hjemme, når hun danser og 100% sig selv. Man kan ikke tage dansegulvet fra en danser. Der er en rundkreds rundt om hende og hun danser derud af. Viser alle hendes moves. Hun stråler som en stjerne. Alle klapper, da musikken stopper med at spille og hun stopper. Hun smiler og bliver omringet af mange. De hylder hende og Charly takker. Jeg stirrer på hende. Det er som et tegn, hun ser direkte ind i mine øjne og går langsomt over mod mig. Hun står nu foran mig og jeg smiler. "Du danser fantastisk," komplimenter jeg og musikken begynder igen. 

"Er du ikke sammen med de andre?" Spørger hun og ser på mig. "Eller kom de ikke?"

"De kom skam, men der er alt for mange mennesker til at holde styr på hvem der rent faktisk er kommet," siger jeg. "Hvor er din kæreste?" Hun trækker på skulderne.

"Et sted i huset." Jeg knytter min næve, han er sikkert sammen med en anden pige og snave. Hvilket sætter mit pis på kog. "Er du tørstig?" Jeg nikker og vi går ud mod køkkenet. Hun hælder op til mig og rækker mig den.

"Skal du ikke have?" Hun ryster på hovedet. 

"Nej, det er ikke godt for mig. Jeg har brug for en sund krop."

"Jeg troede at når jeg fandt dig, ville du være sammen med Adam." Hun ser på mig og tøver.

"Ja, men han vil gerne have det sjovt med fyrene og drikke. Jeg drikker ikke, så jeg tror, at jeg kan forekomme kedelig," indrømmer hun og ser ned. Hun drejer lidt rundt i punchen. "For jeg drikker ikke."

"Bare rolig, du er ikke den eneste, der ikke drikker. Alexa drikker ikke."

Charly og jeg får begge et knus fra Alexa. Hun griner og smiler sødt til os. "Jeg har savnet dig Char, jeg kunne.. ikke.. finde dig!" Hun læner sig nærmest op ad Charly. "Og dig, Ian."

"Hun er fuld? Du sagde hun ikke drak."

"Ja, hvad skete der?" Spørger jeg og ser på Josh. Han ser rasende ud.

"Fucking Gabriel fik hende til at drikke." Alexa går over til Josh. Hun stirrer bare på ham. "Undskyld." Alexa griner og smiler. Hun krammer ham.

"Hvad undskylder du for?" Spørger jeg forvirret. 

"Hvis man bander, så dræber man en sommerfugl," forklarer Josh. Vi griner alle sammen. "Det sagde Alexa." Jeg ser rundt. Josh, Alexa, Phoenix, Avery, Allison, Charly og mig vi er her. Hvor er Scarlett og Matthew? 

"Hey, hvor er de andre henne?"

"Hvem? Matthew og Scarlett?" Spørger Avery. Jeg nikker. "De gik ud på toilettet, men er ikke kommet tilbage."

"Vent? Hvad?" Siger Alexa spørgende. "Er de gået derud for at.." Hun hvisker det sidste til Joshua og han flækker af grin. Vi andre griner på grund af hans hysteriske grin. Selvom vi har ingen ideer hvad hun sagde. Alexa griner og sætter pegefingeren foran sine læber. Josh nikker og griner. Han krammer Alexa ind til sig. Hun kysser ham og Josh trækker sig lynhurtig. "Hm?" 

"Din ånde stinker af alkohol," siger Josh og fjerner sig fra hende. Han laver bare sjov med hende, men fulde Alexa kan ikke kende forskel på joke og virkelighed. Hun begynder at græde og løbe væk. Josh griner og følger efter hende. En pige går op til mig og smiler. Jeg smiler tilbage. Hun har blond hår og blå øjne. Jeans og en crop top på. Intet makeup, men hun er naturlig smuk. 

"Hej jeg er Cherry," hilser hun og giver mig hånden.

"Hey Cherry, mit navn er Ian." Hun begynder pludselig at grine og jeg smiler. Hun har et charmende grin. "Hvad er det, der er så sjovt?"

"Min hamster hed Ian." Jeg smiler og ryster på hovedet.

"Jeg minder intet om et hamster." Hun stiller sig tættere på mig.

"Nej, men du har samme hårfarve." Hun rækker ud efter mit hår og roder det. Jeg lader hende gør det. "Vil du med udenfor?" Spørger hun. Jeg trækker på skulderne. "Kom nu!" Jeg nikker en enkelt gang og hun lyser op. Jeg informere lige de andre om det.

"Char, jeg går lige udenfor." Hun nikker bare og snakker videre med Allison. Jeg går med Cherry udenfor. Vi når udenfor og folk fyre den af herude. Jeg ser på Cherry. "Var der noget bestemt, du ville udenfor?" Jeg ser rundt, folk der nøgenbader, kærester der er sammen og andre som spiller drukspil. "Cherry?" Hun er igang med at tage tøjet af og jeg ser hende i øjnene. "Hvad har du gang i?"

"Vil du ikke med i?" Hun har fået alt sit tøj af og springer i poolen. Jeg går over til kanten og bukker mig ned. Hun er nede under vandet, men jeg kan se hun svømmer hen hvor jeg står og kommer op over overfladen. "Ian, vil du ikke tage en dykker?" Mit let beruset hjerne, siger ja og jeg rejser mig op. Jeg begynder at tage min trøje af og bukser. Jeg springer i og stiller mig ved siden af hende. "Er det ikke bare dejligt?" Spørger hun.

"Det er meget afslappet, men alt for mange mennesker heri." En fyr bakker ind i Cherry og hun bliver skubbet ind til mig. Hun ser skræmt ud. Jeg har en beskyttende arm om hende. "Makker, pas på menneskerne omkring dig, gider du?" Han mumler undskyld og går videre. Jeg læner mig tilbage mod kanten af poolen og hviler armene strakt ud mod kanten. "Er du okay?"

"Ja, det var bare et skub," siger hun hurtigt. "Tak."

"For hvad?"

"At blive vred for min skyld."

"Jeg gjorde det enhver ville have gjort, hvis en pige blev skubbet af en uforskammet fyr," svarer jeg åbenlyst. Hun stiller sig ved siden af mig.

"Det tror jeg ikke," modsiger hun mig og ligger en hånd mod mit bryst. "Ian, fortæl mig. Hvor gammel er du?"

"18," svarer jeg ligegyldigt. Jeg ser ingen grund til at lyve, da jeg er klar over, at hun er ældre end mig. "Hvad er du? 23?"

"Nej, jeg er 21," siger hun fornærmet. Jeg smiler smørret og fnyser.

"En på 21 år, der er interesseret i en på 18? Eller rettere mit udseende?" Spørger jeg og griner.

"Nej! Aldrig! Du er ikke en gang så lækker." Hun rejser sig op fra poolen og skrider. Jeg fnyser og sukker lavt. Det sjove er, at det her ikke er første gang det er sket. Unge kvinder går efter mig på grund af udseende. For jeg ser ældre ud end hvad jeg udgiver mig for at være. Piger på min egen alder er ikke så vild med min player-image. Men uanset hvad er jeg kun efter en bestemt pige. 
Min fingrespidse er rynkede, det er mit tegn til at komme op fra den her pool. Jeg får tøj på og skal til at gå indenfor. Cherry og en fyr spærre min vej. Det mener du ikke. "Det var ham, Scott. Ham som tog på mig." Undskyld mig? Jeg tager ikke på piger, medmindre de beder om det. 

"Tog du på min kæreste?" Han stirrer på mig og jeg griner.

"Og hvad hvis jeg gjorde?" Spørger jeg provokerende og smiler smørret. "Hun har nogle store-" Han slår ud efter mig og jeg undviger. Jeg skubber ham hen mod poolen. Han er ved at miste balancen og jeg sparker ham midt på ryggen. Fyren ryger i poolen og skynder sig at rejse sig op. Men han rør sig ikke. Cherry går over til min side og griber fat om min arm.

"Oh Ian, tusind tak-" jeg river min arm til mig og hun er ved at falde.

"Hvis du så meget som rør mig igen, ryger du samme vej. Du min ven, er en beskidt ung kvinde, du burde lære at opføre sig ordenligt for ellers kommer det hele dobbelt så hårdt tilbage til dig. Har du hørt om karma?" Jeg går indenfor og prøver at køle af. Alkoholen indeni mig er væk, det virker ikke længere og jeg er ædru igen. Mine øjne søger op mod balkonen, leder efter en bestemt person og jeg får øjenkontakt med en. Charly.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 23/01 - 2020

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now