58 | Bellérose søskende & Holde tilbage længere

56 1 0
                                    

//Dominic P.O.V\\


"Dude, King holder de vildeste fester, dem kan du altså ikke gå glip af," prøver Ryan at argumenterer for at få mig til at tage med. "Du kan møde nye damer, Dom." Jeg sukker lavt ind i telefonen. Helt ærligt, er jeg uinteresseret i fester, især når det gælder King. Jeg kører en hånd igennem mit hår, læner hovedet tilbage og ser op på loftet i min lejlighed. 

"Tager Brandon med?" Spørger jeg. Ryan tøver. "Hvis Brandon ikke en gang tager med, hvorfor i alverden skal jeg?" Ville jeg forlange. 

"Han skal måske passe dine søskende. Hey Brandon, hun er virkelig lækker. Tror du, jeg kan få overtalt Brandon til at få Melanie til at tage med?" Jeg knytter min ene hånd og anstrenger mig for ikke at råbe ind i telefonen eller så meget som at hæve stemmen. 

"Ingen ideer. Lad mig finde ud af det."

"Vent Dom! Kommer du eller-" Jeg lægger på og kaster min telefon på sofaen. Hvad skal jeg gøre? King er en større nar end Ryan og det siger meget. Jeg kører over til Brandon og parkere foran deres hus. Brandon og jeg er så tætte, at jeg bare går ind uden at banke på. Jeg høre lyden af latter og følger den. Den føre mig ud til stuen og ser at alle Bellérose søskende sidder sammen på sofaen. De ser alle sammen hen mod mig og Brandon er den første til at reagere. Han rejser sig op og går over til mig. 

"Hvad så? Hvad bringer dig her på en fredag eftermiddag?" Spørger Brandon og giver mig et kort knus. 

"Der er en fest i aften, er du inviteret? Det er King, der holder den," informerer jeg ham om. "Har du hørt om den?"

"Adam King? Ja, jeg er inviteret. Men jeg havde ikke rigtig nogen intentioner i at tage afsted."

"Vent? Adam, har han en kæreste?" Mel rejser sig og går over til os. Jeg så på hende, som var hun skudt i hovedet. Hun ser nervøs ud og rødmer.

"Hej Domino!" Elena vinker til mig og jeg vinker tilbage.

"Mel, jeg tror ikke du ved hvem du snakker om. Det er King, Adam King. Den største-" jeg ser over mod Elena og læner mig ned til Melanie. "Manwhore, player, fuckboy i hele denne vide verden." Hun gisper overrasket over at høre det. "Er du sikker på, at vi snakker om den samme mand?" 

"Nu ved jeg ikke. Vent, lige to sekunder." Hun finder sin telefon frem og leder efter noget. Derefter vender hun skærmen rundt og der på billedet er King. "Er det ham?" Brandon ser også på billedet og nikker.

"Hvor kender du ham? Er du involveret med ham?" Spørger jeg bekymret. King er dårlig indflydelse. Han er en badboy af den dårlige slags.

"Ikke rigtig. Jeg kender ham på grund af en af mine venner er kærester med ham. Oggg jeg er inviteret til en fest hos ham i aften. Præcis den samme, som du er." Jeg ryster på hovedet.

"Du skal på ingen måde tage afsted til den fest eller så meget som prøve," siger jeg hårdt og hun ser skræmt ud. Jeg prøver aldrig denne tone imod Mel, men jeg er død-seriøst.

"Det kan jeg ikke. Jeg skal med. For jeg er nødt til at være der for min veninde. Hun får brug for os." Jeg kan ikke lide det, når hun ikke lytter til mig og gøre som jeg beder hende om.

"Hvorfor dig? Der er så mange andre, der kan gøre det for dig." Alle, men Melanie. Jeg vil ikke have hende i nærheden af King. "Hvad siger du, Brandon?" Han ser på Mel og Mel ser på ham med hundeøjne. Hun griber hans hånd og kysser ham på kinden.

"Søde søde Brandon, vær nu sød. Der sker mig ikke noget. Jeg er ikke derhenne alene eller længe. Jeg synes, det er en skam hvis jeg ikke kommer, men alle de tager afsted for at støtte hende." Jeg fnyser og smiler. Melanie ved præcis, hvad hun skal sige for at overtale hendes storebror. "Hm?" 

"Okay." Hun springer og smiler. Hun krammer ham tæt ind til sig. "Men jeg tager med." Jeg løfter overrasket brynet. Melanie ser bekymret ud. 

"Men hvad med Lena og Harry?" 

"Bare rolig, Mel. Jeg skal nok passe på Lena og få hende tidlig i seng."

"Hvad!" Klager Elena. Det er weekend og jeg må være sent oppe. Harry, kan vi ikke tage ud og købe slik?" Spørger Elena og krammer sin storebror. Han nikker og smiler. Bellerose pigerne ved hvordan man forhandler med sine brødre. Harris og Elena tager afsted. Brandon, Melanie og jeg sætter os ned på sofaen. Vi snakker kort om festen i aften. 

"Jeg har været til fester før. Det her er ikke første gang," surmuler Melanie og krydser armene over brystet. "Du behandler mig som et barn, endnu en gang."

"Det er sandt, men det er første gang hos Adam, ikke?" Hun nikker modvilligt og ved at jeg har ret. Melanie ser så sød ud, når hun er sur.

"Der sker hende intet. Hun skal bare holde sig tæt på os og så skal det nok gå." Brandon siger det afslappet, men jeg er nervøs. Hvis nogen som bare prøver på noget med Melanie, river jeg hovedet af dem. Der er ingen, der skal røre min Melanie. "Skal du ikke gøre dig klar? Der er mindre end to timer."

"To timer?" Spørger hun panisk og løber ovenpå. Jeg smiler og ser efter hende.

"Dom, hvorfor er du så bekymret for Melanie?" Jeg læner mig tilbage mod sofaen og ser op på loftet. Det spekulerer jeg også sommetider. Hvorfor er jeg egentlig så bekymret for hende? "Er det muligt, at selveste Dominic er lun på-" Melanie kommer ind i stuen. Hun har en sort blonde top, blå ripped jeans og en grå cardigan. Hun har sorte stiletter på med en tyk hæl. Jeg stirrer på hende og kan ikke fjerne mine øjne fra hende igen. Mit hjertebanken er hurtigere end normalt. 

"Er det her okay?" Jeg nikker og ser på hende

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er det her okay?" Jeg nikker og ser på hende. Melanie smiler glad. Mine øjne følger hende hele vejen hen mod sofaen og tager pladsen imellem os igen.

"Du ser godt ud Mel. Pas på fyrene ikke kaster sig over dig. For jeg kommer til at fjerne dem alle sammen, inden de når så langt," siger Brandon halv joking og seriøs. Inklusiv mig.

"Godt, så behøver jeg ikke bekymre mig om hvad jeg skal have på. Overraskende nok tog det mig kortere tid end forventet. Vi kan tage afsted, når Harry og Lena er tilbage." Jeg nikker og stirrer stadig på hende. Melanie har med at blive ved min side ellers bliver jeg bekymret. Der er noget, der fortæller mig, at jeg ikke kan holde mig tilbage meget længere og især hvis hun går klædt sådan. Jeg lukker øjnene og håber min puls vil falde til ro.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 9/1 - 2020

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now