61 | Forfærdeligt brygget & Jeez, hun er.. lidt

59 1 0
                                    

//Phoenix P.O.V\\


Avery går bag mig og rammer ind i mig. Jeg vender mig rundt og ser til hende. For at se om hun er okay, hun ser undskyldende på mig og nikker. Hun miner 'jeg er okay'. Pludselig kan jeg ikke fornemme Averys tilstedeværelse tæt på mig og ser mig tilbage. En fyr, har et fast greb om Averys håndled og prøver at kysse hende. Jeg griber fat om hendes anden arm og trækker hende hen til mig. "Dude, prøv at finde en, som rent faktisk gider dig." Fyren mumler og går grinede væk. "Hold dig til mig." Jeg holder hendes hånd og følger efter de andre igen. Vi går over til hjørnet og Joshua ser rundt.

"Hvor er Alexa?!" Joshua flipper ud og ser rundt. "Fuck, jeg er nødt til at finde." Han er forsvinder hurtigere end lynetshastighed. Avery ser bekymret op på mig. 

"Okay, jeg går ud og leder efter Charly!" Råber Ian og er gået. 

"Er i tørstige? Skal jeg hente drinks til os?" Scarlett nikker for sig selv og går. Matthew følger efter hende. Avery, Allison og jeg er tilbage. Avery hvisker noget til Allison og de smiler begge. Jeg ryster smilende på hovedet. Det er helt sikkert pigeting. Jeg ser ud over menneskerne. Adams hus er proppet med mennesker, der er næsten ingen plads til at komme frem og tilbage. Folk spiller drukspil, truth og dare, bader, danser og drikker. Hvor end man ser hen, sker der noget og larmende. Matthew og Scarlett kommer tilbage med drinks i hver hånd. De kommer grinede tilbage og ser på hinanden. Jeg smiler. 

"Hvad skete der?"

"Shiit, hvor sjovt. Hele vejen herhen, spildte Scarlett og nu er der ikke mere i." Hun viser begge krusene, som er tomme. Hun griner og smiler. "Derfor har jeg to drinks, hvem vil gerne have?" Jeg tager en og Allison tager en. Jeg tager en slurk af min drink. Det har en kraftig vodka smag og en smule hindbær smag. Men ikke så meget. Personen som har brygget den her drik, havde intentioner i at få vedkommende til at blive let beruset. For en del vodka påvirker vedkommende. "Hvad med vi går op ad trapperne og ser fra balkonen. Hvor vi kan få et overblik af det hele og måske kan finde de andre?" Vi udøver Matthews foreslag og går op ad trapperne. Allison går over til mig.

"Den her drink er forfærdelig, man kan ikke en gang smage hindbæren." Hun tager en slurk og laver en grimasse.

"Jeg tænkte helt præcis det samme. De kunne ligeså godt have ladet vodkaen være og serveret det," medgiver jeg og griner. Jeg tager selv en slurk fra kruset.

"Enig." Vi griner, skåler og drikker lidt mere. Vi når op til balkonen og ser ud over festen. Der er ikke kun mange dernede, men også ved balkonen og snaver. Jeg hviler albuerne mod gelænderet og bøjer let ryggen. Det her er en fest, der er gang i den. Det må man sige. Alle dem Adam har inviteret ved hvordan man får en fest igang og til at fortsætte. Pludselig er der noget, der fanger mit blik på dansegulvet. Jeg går over til Scarlett og prikker hende på skulderen. Hun reagerer ikke, men stirrer ud mod dansegulvet.

"Du har set det? Charly er på dansegulvet." Hun nikker.

"Yeah, jeg troede, hun prøvede at finde os. Men det ser ud til, at hun bare har glemt os." Scarlett trækker sig væk fra gelænderet med et fjernt blik.

"Jeg går lige ud på toilettet." Hun skynder sig væk.

"Jeg går efter hende," Råber Matthew og de er allerede ude af syne. Jeg sukker lavt. Festen er irriterende. Den får enten folk til at blive sure eller ked af det. Jeg bunder det sidste fra min krus og ligger den på gelænderet. Allison og Avery snakker sammen og jeg går over til dem.

"Jeg henter lige noget mere," siger jeg og går ud videre. Der er irriterende mange mennesker, som jeg er nødt til at skubbe til side for at komme til. En pige kommer op til mig og spærre min vej. Hun sætter hænderne rundt om min hals. Jeg set kort på hende. Hun har en del makeup på og tøj der kun viser hud. "Undskyld mig, jeg skal faktisk videre." 

Keep Going | ✔  Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα