57 | Slå tiden ihjel & Den nyeste kollektion

47 0 0
                                    

//Avery P.O.V\\


"De skriver, at vi er inviteret til en fest i aften og vi skal beslutte om hurtig. For de vil gerne vide om vi skal med til Adams fest," omformulere Phoenix, den tekstbesked han har fået fra de andre og ser ned på sin telefon. Vi er inde i hans værelse eller kosteskab. Han sidder på vindueskarmen og jeg sidder overfor ham. Jeg ser ud af vinduet. Mine forældre er lige kommet hjem. De er igang med en ny kollektion. Temaet er 'Black is back at it again'. De er efter et sexy kollektion for halloween. Det er blonder og blonder. For eksempel en sort basic top med blonde ærmer og sådan slags. Phoenix griber fat om min ankel og jeg ser på ham. "Vil du med?"

"Hvem er Adam nu igen? Charlys kæreste?" Spørger jeg for at være sikker.

"Ja, hvis vi tager afsted er det for Charlys skyld og ikke Adams," giver han udtryk for. "Det skrev de til mig. De mener, det er vigtig, at jeg kommer. Drengene forventer, at jeg kommer. Men jeg tror ikke, at jeg kan slippe igennem dine forældre medmindre, du hjælper mig." Han ser på mig og smiler. "Hm? Vil du ikke hjælpe mig?"

"Okay, jeg tager med. Men jeg drikker ikke." Phoenix nikker flere gange.

"Helt i orden. Jeg tror hellere ikke, at jeg kommer til at drikke voldsomt meget. Det er hos Adam, han kan forekomme.. ja, og vi er der kun for Charlys skyld." Jeg nikker.

"Hvornår starter festen?"

"Om små tre timer," svarer han. "Hvad skal vi gøre for at slå tiden ihjel?" Jeg rejser mig op og åbner døren.

"Skal vi ikke gå ovenpå? Jeg skal finde noget tøj til i aften." Phoenix trækker på skulderne og følger efter mig. Jeg ser i mit closet og stirrer bare på mit tøj. "Okay, jeg ved ikke hvad jeg skal have på." I det jeg vender mig rundt, ser jeg Phoenix, som også stirrer ind i mit closet.

"Hvad med den her?" Spørger han og trækker en blå kjole frem. "Jeg har aldrig set dig have den på." Det er en lyseblå kjole, som er lige over knæene og er off-shoulder style. Han rækker mig den. "Hvad med du prøver den på?" Jeg går ud på mit eget badeværelse og prøver den på. Derefter går jeg ud og til Phoenix. Han lyser op i et smil. "Du ser vidunderlig ud og den passer perfekt." Det får mig til at grine og jeg kan ikke stoppe igen, da jeg ser hans forvirret ansigtsudtryk. "Hm?" Griner han og griber fat om mine arme.

"Den her kjole er skræddersyet til mig. Derfor har kjolen mine målinger og derfor passer perfekt til mig."

"Uanset hvad, så ser du godt ud." Phoenix smiler ned til mig og holder min hænder. Jeg griber fat rundt om hans og svinger vores arme fra side til side.

"Tak, nå jeg tager vel bare den her kjole på til festen. Jeg skifter lige hurtig." Jeg slipper hans hænder, går ud på badeværelset og får skiftet. Phoenix ligger på min seng, da jeg kommer ud og jeg hænger min kjole tilbage. Jeg sætter mig ved siden af ham og griber hans hånd. "Hvad skal vi lave i mellem tiden?" Jeg smiler til ham. "Vil gerne se en film?"

"Okay, hvad skal vi se?"

"Kan vi se The Mortal Instrument - The City of Bones?" Spørger jeg, selvom jeg allerede har set den. Jeg har altid elsket at se den.

"Det kan vi godt," svarer Phoenix uden yderligere informationer.

"Mener du det?" Melanie spørger altid om hvilken genre film vi ser eller generelt hvad er handlingen. "Du vil ikke en gang vide handlingen?"

"Hvis du gerne vil se den, så ser vi den. Er det okay med dig?" Phoenix sætter sig op og griner.

"Jo, selvfølgelig." Jeg henter min macbook og sætter filmen på. Derefter connecter jeg min macbook med min tv. Jeg ligger mig under dynen og Phoenix ligger på dynen. Inden midt i filmen, bliver det mørkere udenfor og dermed også indenfor. Pludselig er jeg ved at falde i søvn. Jeg prøver at kæmpe imod og holde mig vågen. Men det er som om, des mere jeg prøver, jo svære bliver det at holde mig vågen og falder i søvn.
-
-

"Aves," hvisker en og jeg vågner langsomt. "Filmen er slut," smiler han til mig.

"Mh hm." Jeg lukker øjnene igen og trækker dynen tættere op mod hagen. "Hvad er klokken?"

"klokken er halv fem. Du burde gøre dig klar." Jeg vender mig rundt på siden og ser på ham.

"Hvad med dig?" Phoenix griner og roder mit hår.

"Jeg kommer sådan her, det er bare en fest. Men du vil gerne have noget andet på ikke?" Phoenix har altid det mest simple tøj, man kan have på. Men uanset hvad, så han altid godt ud. Han er iklædt sorte revnede bukser og en grå t-shirt. Det klædte ham. Der bliver banket på døren og min mor kommer ind.

"Skat, kan du lige være min model i et øjeblik?" Spørger hun mig og jeg nikker. "Tak, Allison er ved siden af. Du kan lige gå derind og prøve en af de nyeste kollektion." Jeg følger efter min mor og ser Allison. Jeg smiler til hende og vinker kort. Min mor beder Allison om at hjælpe mig ved kjolen og derefter vise hende den. Allison hjælper mig med kjolen og retter den til.

"Den klæder dig. Hvilket er en overraskelse, da det slet ikke er din smag eller noget du selv ville vælge." Allison smiler. "Du ser lækker ud i den," griner Allison og klapper en enkelt gang i hænderne. Jeg bliver helt overrasket, da jeg ser mig selv i spejlet og går ud til min mor. Hun ser på mig og smiler.

"Den er meget smuk både elegant og udfordrende. Jeg er vild med den pit black farve, ærmerne som er lange, men gennemsigtige. Længden og udskæringen. Du har virkelig overgået dig selv, Allison. Avery, stoffet du har fundet er en fremragende kvalitet. Jeg er imponeret."

"Mor?" Hun ser forventningsfuldt på mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Mor?" Hun ser forventningsfuldt på mig. "Må jeg gerne tage til en fest her i aften? Sammen med Phoenix?" Min mor ser på mig og tøver.

"Okay, nu når jeg er i så godt humør, så det må du gerne." Jeg smiler glad, krammer min mor og takker hende. "Men på en betingelse, du skal tage Allison med."

"Okay!" Medgiver jeg straks.

"Mrs. Lawrence det tror jeg ikke er nødvendigt, der er stadig en hel del, der skal forberedes og arbejdes på. Jeg kan ikke tage afsted."

"Allison, du har arbejdet så hårdt. Du er nødt til at få dig en pause fra alt arbejdet. Det er sundt." Min mor går ud, inden Allison kan protestere noget mere. Hun stikker hovedet tilbage. "Oh forresten, kan i bare tage noget fra vores nyeste kollektion." Nu er hun væk. Min mor kan forekomme skræmmende til tider, men hendes hjerte er i det rette sted. Jeg griber Allisons hænder og hopper let op og ned.

"Yay, du skal med. Jeg er så spændt. Vi har aldrig rigtig haft tid til at være sammen udefra arbejdstiden, fordi du arbejder så hårdt."

"Hvad er alt jublen-" Sætningen fuldføres ikke og jeg vender mig rundt. Phoenix ser måbende på mig og jeg rødmer.

"Um, jeg. Um j-jeg skal nok skifte. Det her klæder mig ikke, det ved jeg-" Han går over til mig og ryster på hovedet.

"Det var ikke det jeg mente. Du ser waow ud." Allison klemmer mig i siden, jeg piver lavt og ser på hende. Hun smiler.

"Det var det jeg sagde."

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 6/1 - 2020

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now