67 | Matthew's ur & Os alle tre

34 1 0
                                    

//Scarlett P.O.V\\


Min krop får pludselig varme, jeg åbner øjnene og ser Matthew bærer mig. Han ligger mig ned på sofaen og hans øjne møder mine. Jeg smiler træt. "Godmorgen, hvorfor er du så tidlig oppe?" Spørger jeg træt og gaber. Han trækker på skulderne og smiler til mig. "Hey, kan vi ikke godt tage hen og besøge Melanie?" Spørger jeg og ser på ham. Jeg sætter mig op. Melanie og jeg er ikke så tætte, men jeg bekymre mig for hende og hun gjorde sit bedste for at beskytte sin ven og sig selv. Hun er stærk. Derfor ved jeg at hun klare den. Det der bekymre mig allermest er Charly. Hun valgte Adam frem for hendes venner, det knuser mig, men det er jeg nødt til at acceptere. Jeg er nødt til at acceptere hendes valg.

"Jo, det tænker jeg, at vi-" 

"Ej," afbryder ham og ser på min mobil. Hvor der står at jeg har en vagt idag. "Undskyld, jeg kan ikke idag. Jeg skal arbejde om mindre end to timer." 

"Kan du få den byttet?" Spørger Matthew og jeg skriver hurtig i gruppen, hvor alle mine medarbejder er tilføjet. Der er mange, der svarer at de ikke kan. "Intet?"

"Ikke rigtig. Så jeg bliver altså nødt til at arbejde," sukker jeg. Matthew nikker. "Jeg går forsigtig ind i værelset hvor alle de andre er stadig igang med at sove. Tøjet tager jeg med ind på toilettet og får skiftet. Derefter børster jeg tænder og vasker hurtig mit ansigt. Jeg kommer ud og ser på Matthew. Han hænderne over hovedet, som er flettet sammen og strækker ud. Malingen på hans ryg er blevet tørt og ser smukt ud. "Ved du hvad jeg har malet på din ryg?" Matthew vender sig rundt og ser på mig. 

"Nej, hvad har du malet?" Jeg smiler hemmelighedsfuldt og ser væk. "Ey Scar, det kan du da ikke gøre? Fortæl mig," griner han og griber min hånd. "Så Scarlett, hvad har du malet?" Jeg tager min mobil fra min baglomme, vender ham rundt og tager et billede af hans ryg. 

"Her, se." Han læner sig ind over mig og ser på skærmen. "Hvad synes du?" Spørger jeg nervøs. Hvad hvis han synes det er grimt eller slet ikke kan se hvad det er? Jeg skubber noget hår bag om øret og ser på ham. "Du kan ikke lide det, kan du?"

"Nej nej, det er virkelig smukt. Tænk, at du har malet det på min ryg," siger han med et smil på læberne. Han prikker på skærmen. "Det her er roser og de her er sun flower. Men hvad med de andre?" Jeg har malet forskellige blomster på hans ryg og malet dem med vidunderlige farver. Jeg prikker på skærmen.

"Det her er tørret blomster, de her er orkideer og de her er cherry blossoms. Men de er også kendt som sakura." Han nikker og smiler. "Kan du gætte hvilken af disse blomster er mine yndlings?" Han sætter hånden under hagen og tænker kort.

"De her," svarer Matthew og peger på cherry blossoms. "Fordi de er anerledes og smukke ligesom dig." Jeg trækker vejret dybt ind og nikker.

"Godt gættet. Jeg malede forskellige mine søstres yndlingsblomster." Jeg slukker min telefon og placerer den på sofabordet. "Har du en blomst, du kan lide?" Matthew begynder at grine og ryste smilende på hovedet.

"Det har jeg ikke rigtig tænkt over. Nej, ikke lige umiddelbart." Pludselig griber han sig på brystet og giver et lyd fra sig. En bib-lyd kommer og gør mig bange. Jeg skynder mig over til ham og holder om ham. "Je-jeg o-kay, Scarlett." Han kniber øjnene sammen og knytter næven. Pludselig trækker ham mig tættere på sig og ligger armene rundt om mig. "Lad mig holde om dig." Jeg slapper af og fletter fingre bag hans ryg. Lyden forsvinder og jeg ånder lettet op. Han trækker sig væk. "Undskyld."

"Det okay. Jeg er nødt til at gå. Jeg skal arbejde," siger jeg trist og bakker væk fra ham. Jeg ville ønske, at vi kunne blive sammen i længere tid, men han skal også hjem på et tidspunkt. "Forresten, få lige en trøje på. Mine søstre vågner sikkert snart," minder jeg ham om og kaster hans t-shirt efter ham. Han griber den og tager den på. Jeg er ude af døren, inden han når at sige mere og jeg ser tilbage på døren.

I Walmart er der heldigvis ikke så travlt. Jeg ligger varer på plads og går tilbage hen mod kassen for at tjekke om der er nogen kunder. Der er ingen, Wayne står ved kassen og laver intet. Han vinker mig over og jeg går stille og roligt over til ham. "Scarlett, red mig. Jeg har siddet her ved kassen i flere timer og der er ingen her." Jeg griner ad ham og smiler. "Hvad siger du til at tage ud i aften efter arbejdet?"

"Wayne din abe, du drikker for meget. Har du ikke også en vagt imorgen?"

"Åh, du har ret. Okay, jeg kan ikke drikke. Men skal vi ikke lave noget sjovt efter arbejdet?"

"Som for eksempel?" Spørger jeg og ser på ham. Wayne er også studerende på South High og er 3.g'er. Der kommer en kunde og jeg skynder mig at fjerne mig fra kassen. Wayne sender kunden et smil og kører hendes varer igennem. Han elsker at smile og mange fra skolen synes, han er charmerende. Han ligner en surfer med hans lange blonde hår og måden han kommer godt ud af det med alle. Jeg ser over mod kassen, der er ingen kunder og jeg skal til at gå derhen. "Hvad i alverden laver du her?" Spørger jeg forskrækket og ser på Matthew.

"Her for at kigge på dig."

"Hey, den lyd før? Hvad var det?" Matthew ser utilpas ud og ser væk. Han viser sin arm og han et ur på. Men det der står på det er ikke klokken. Et tal. "Dit puls?"

"Mh, jeg må ikke blive forpustet for eller- det er ligemeget. Hvornår slutter din vagt?" Spørger han og vil ikke uddybe nærmere. 

"Hvad er klokken?" Jeg går automatisk over til Wayne. "Hvad er klokken?" 

"Halv seks." Jeg nikker og vender mig rundt. Matthew står der. "Hey Matt, overraskende at se dig her."

"Lige over. Hvornår har du fri?"

"Om en halv time."

"Vent, Scarlett vi aftalte, at vi skulle lave noget efter her," siger Wayne såret. Jeg ser kort på ham.

"Nej, du aftalte det med dig selv. Jeg svarede dig ikke en gang." Jeg har ikke lyst til at hænge ud med Wayne, jeg vil gerne være sammen med Matthew.

"Hvad med at vi alle tre hænger ud?"

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 10/02 - 2020

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now