11 | Opsigtsvækkende & Breve

148 6 13
                                    

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

//Alexandra P.O.V\\


South High ser pludselig mindre ud med alle de studerende overalt på skolen. På plænen foran skolen, alle bænkene er optaget og få der går rundt. Idag var jeg heldig, fordi Paul kunne køre mig herhen. Men de andre kommende dage, så skal jeg gå eller finde noget andet transportmiddel. Det ser jeg til, til den tid. Jeg følger stien, der føre op til hoveddørene på skolen, som er på vidt gab. Det er også varmt idag. Jeg har derfor taget ripped demin short og en simpel sort crop tank top.
Alles opmærksomhed er på mig, se det med at holde lav profil. Det er sværere end det ser ud. For enten skulle jeg gemme mit hår eller farve det til en naturlig hårfarve. Men jeg elsker det, som det er nu og jeg vil på ingen måde farve det på grund af andre synes, det er opmærksomheds opsigtsvækkende. Klokken ringer og alle nærmest løber forbi mig. Der er en der puffer til, så jeg taber alle mine papirer. Fedt.

Jeg venter på, at alle er gået ind til de lokaler, de skal være i. Derefter bukker jeg mig ned og samler papirer sammen. En pige hjælper mig med at samle det hele sammen og rækker mig det. Jeg takker hende og smiler. "Ingen årsag, men vi får problemer," siger hun en smule nervøs. Hun har en blid stemme og er smuk. Hun har store fyldige læber, en lille fin næse og store øjne. Mørk hud, mørkt hår og brune øjne med lange mørke øjenvipper. "Jeg hedder Scarlett."

"Alexa," smiler jeg. Hun krammer mig og jeg krammer let igen. Scarlett må være dem, der elsker at kramme folk. Selvom hun nærmest lige har mødt dem. Hun begynder at gå og jeg bliver bange for, at hun vil efterlade mig her. Men hun vender sig rundt og spørger om jeg kommer med. Jeg lunter op til hende. "Hvor skal vi hen?"

"Til time? Hvor skal vi ellers hen?" Griner hun. "Du må være den nye, har jeg ret?" Jeg rødmer.

"Er det så åbenlys?"

"Nej nej, det er bare dit hår, der tiltrækker folks opmærksomhed. Udover det nej," svare hun ærligt og smiler.

Note til mig selv: Scarlett er ærlig og meget åben.

Det kan jeg godt lide, hvis bare jeg også selv var det. Vi står foran dansklokalet. Jeg spørger hende, hvordan hun vidste jeg har dansk i de to første lektioner. Hun svare, fordi hun så mit skema, da hun hjalp mig. Vi er i samme klasse, udover valgfag og den slags. Scarlett banker på og vi går begge ind.

"Forsent på første skoledag, Miss Valentine?" Læreren prikker ikke ned i mig, da jeg er den nye.

"Faktisk, er det min skyld. Hun kom kun forsent, fordi hun hjalp mig herhen til lokalet ellers ville jeg have faret vild og aldrig været kommet til din lektion, Mrs-"

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now