31 | Sovetrynen & Et kys på kinden

70 2 2
                                    

//Alexandra P.O.V\\


"Sover du?" Spørger jeg Josh og læner mig indover ham på sofaen. Han ligger, så lang han er på sofaen. Jeg løfter det ene bryn.

"Jeg hviler bare mine øjenlåg," svare han med lukket øjne, derefter snorksover han på sofaen. Jeg ryster smilende på hovedet og trækker et tæppe over ham. Hviler mine øjenlåg? Direkte efter du falder i søvn. Du forvirre mig. Jeg sætter mig på gulvet foran ham, trækker knæene op til hagen og hviler hovedet mod mine ben, imens jeg ser på ham. Hvis bare han kunne blive her i længere tid. Men jeg også glad for, at jeg fik ham overbevist til at tage hjem til sin far igen. De savner sikkert hinanden mere end de tør at indrømme. Mine øjenlåg truer mig med op til flere gange at falde i, jeg prøver selv ihærdigt at holde dem oppe og giver op tilsidst. Jeg rejser mig og bukker mig indover Josh og placere forsigtig et kys på hans kind. I det øjeblik, åbner han øjnene, jeg trækker mig hurtig væk fra ham. Han griber fat om mit håndled og sætter sig op på sofaen.

"Jeg uh undskyld," siger jeg og blinker flere gange i sekundet. "Det var ikke min mening." Jeg griber fat om hans håndleds hånd, som holder om mit håndled og prøver fjerne hans greb. Det nytter ikke. Josh rejser sig op og tørner sig over mig. Jeg ser nervøs op og hiver min hånd til mig, men mislykkes igen. Jeg rejser mig langsomt op.

"Svar mig på en ting, Alexis." Han læner sig op ad mig og jeg fjerner mig fra ham stadig lænket til ham med mit håndled. Josh stiller sig tæt op ad mig igen. "Hvorfor kyssede du mig på kinden? Kan du lide mig?" Jeg ser væk.

"Jeg- um jeg, Josh stop så, det her er ikke sjovt." Jeg river mit håndled til mig og overraskende lykkes det mig. Men den lille glæde, forsvinder hurtigt, da Josh griber om begge mine håndlede. "Stop så! Josh, jeg mener det."

"Det var et simpel spørgsmål," griner han lavt. Jeg trækker mig tilbage, Josh bruger det imod mig og skubber mig op mod væggen. Mine hænder placeret over hovedet. Han kysser blidt min kind, trækker sig og ser på mig. "Kan du lide mig?"

"Det..-" Jeg bliver afbrudt af en trampen på vej ned ad trapperne. Det får mig til at skubbe hårdt til Josh og fjerner ham endelig fra mig. Jeg holder øje med hvem der kommer ned ad trapperne og ser det er Sofia. Det får mig straks til at ånde lettet op. "Hvorfor er du oppe Sofia? Du burde være i seng."

"Hvorfor er i så oppe?" Spørger hun og ser på os. Josh stiller sig ved min side.

"Vi var faktisk på vej i seng. Kom så, jeg følger dig ovenpå igen, mh?" Jeg tager hendes hånd og vi går ovenpå. Derefter putter jeg hende igen på min seng.

"Hvad med Joshua?" Jeg ser hen mod døren, det ser ikke ud til, at han kommer. "Skal han ikke også sove?" Spørger Sofia og ser på mig. Jeg nikker.

"Jojo, jeg skal nok hente ham." Jeg fortryder det med det samme, det er sagt. Nedenunder står han lænet op ad dørkarmen til stuen. Jeg går over og stiller mig mod den modsatte side af dørkarmen. Han fjerner blikket fra gulvet og ser op på mig. "Sofia vil gerne have dig ovenpå." Han går ovenpå og jeg puster ud. Det her kan jeg ikke. Jeg ved ikke en gang, om jeg føler noget for ham. Josh kommer ned og ser på mig.

"Hun sover allerede."

"Okay, du kan bare tage madrassen, så sover jeg på sofaen." Mine skridt er øredøvende på vej hen til sofaen, da der er helt stille. Jeg ligger mig ned og ser op på loftet. Tæppet trækker jeg over mig. Derefter falder jeg i søvn. 

Mine øjenlåg åbner sig forsigtig. Jeg gaber og lukker øjnene igen. Min hånd føre jeg op til mit ansigt og gnider blidt mine trætte øjenlåg. Alle mine bevægelser er langsomme, som om jeg er en robot. Jeg mærker noget mod mit lår, straks åbner jeg mine øjne og sætter mig op. Josh?
Han har foldet sine arme og placeret dem på sofaens kant med hovedet hvilende på hans ene arm. Jeg rejser mig forsigtig op, går ned fra sofaen og undgår at træde på ham. 

Jeg sætter mig ned ved siden af ham og ser på ham. Hvorfor valgte du at sove ved siden af mig, når du skal passe på dig selv? "Josh," hvisker jeg og stryger hans ryg. "Vågn op." Han åbner øjnene og lukker dem igen. "Kom nu, lig dig op på sofaen, så kan du sove videre." Han rejser sig op, lægger sig på sofaen og sover videre. Jeg sidder med ryggen mod sofaen med strakte ben. "Hvorfor gik du nedenunder, i stedet for at sove ovenpå?"

"Jeg ville være tæt på dig," mumler han søvnig. "Jeg ventede på, at du kom ovenpå. Men det gjorde du aldrig." Han gaber længe.

"Jeg fortalte dig, at jeg ville tage sofaen."

"Jeg troede, du lavede sjov og ville eventuelt komme ovenpå. Derfor gik jeg nedenunder for at se efter og faldt i søvn af at se på dig."

"Af at de på mig?"

"Mh," mumler han og gaber endnu en gang. "Nå, lad mig så sove videre. Ikke flere spørgsmål."

"Fint," siger jeg surmulende og smiler over hans søvnighed. Jeg rejser mig op og skal til at gå. Jeg stopper op, da jeg mærker arme rundt om mig og mærker noget mod min venstre skulder.

"Du må ikke blive sur," hvisker han ind i mit øre og strammer grebet om mig. Jeg løfter min hånd og klapper blidt hans arm. Ingen ord, kan beskrive hvor glad jeg er for at have ham nær.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 11/9 - 2019

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Pleaaaaaaaaase!
Tilgiv mig!
For min lange pause (eller noget)
Jeg har skolen at se til, så derfor har jeg ikke haft tiden til at skrive eller lysten. For skolen fylder overraskende en del af ens liv - gymnasiet.

Man kommer hjem udkørt af skolens routiner, ny skole og nye mennesker.
Jeg kommer hjem, og ærligtalt så får man ikke sådan lyst til at skrive, men bare slappe af.

But now...

I'm back!

Og jeg har heldigvis fået nogle søde nye venner😂

Så jeg vil prøve at oploade 1-2 gange om ugen
Hvad tænker i?
Hvilke 2 dage om ugen kunne i tænke jer at jeg kommer med en opload?
For hvis ingen svar har til det, finder jeg vel selvfølgelig selv ud af det.

Men...

Det er jo altid dejligt at høre hvad i har at sige🤪♥️

Jeg tænkte: "Mandag og Torsdag"

Yuuuuuuuuuup

(Endnu en gang, undskyld. Hvis længe har ventet på en opload😶)
(men jeg er tilbage nu, sååååå..)
♥️

"Seee ya, later, maybe never"
BLACKPINK

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now