✴️Bucky #7✴️

1.2K 73 35
                                    

Hannabluibek kérésére készült ❤️❤️❤️❤️

T/N = te neved

Talán a múlt hét péntek volt életem legrosszabb napja. Valami gonosz rájött, hogy Pókember legjobb barátja vagyok, és... mikor hazaértem, a szüleim halottak voltak, majd ez a fazon felgyújtotta a házunkat. Peter alig tudott kihozni engem. Így kerültem a Bosszúállók létesítményébe, elvégre veszélyben lehetek.

Mióta itt vagyok, minden éjjel rémálmaim vannak. Újra látom a szüleimet, vagy Peter nem tud kimenteni a házból, meg hasonlók. Ilyenkor mindig kiabálva, és sírva ébredek fel, és a csapat valamelyik tagja jön be hozzám megnyugtatni egy kicsit, de utána sose aludtam vissza. Rendesek voltak hozzám, ez tény. Viszont nem mindenkivel találkoztam eddig. Például Amerika Kapitánnyal. Viszont a többiek azt mondták, holnap visszajön ide.

Éjszaka Wanda jött ve hozzám, miután felébredtem.

– Sajnálom, hogy miattam keltek fel mindig – motyogtam, miközben a plédet birizgáltam.

– Semmi baj. Nem tehetsz arról, hogy rémálmaid vannak – mosolygott, és megölelt. – El hiheted, nekem, és Pietrónak se volt egyszerű a rakéta támadás után, meg mikor megkaptuk az erőnket. Csak a HYDRÁt nem különösebben érdekelte, mi van velünk, amíg életben maradunk. Egyébként Steve azt mondta, hogy holnap még valaki jön vele. Egy régi barátja. Neki is vannak rémálmai. Talán jól kijöttök majd.

– Nekem a többiek azt mondták, egyedül jön.

– Nem. Bucky is vele jön. Még gyerekkori barátok, csak mikor Bucky leesett a vonatról, nem meghalt, hanem a HYDRA belőle alkotta meg a Tél Katonáját. Mikor volt az a dolog, mikor a SHIELD-nek vége lett, emlékezni kezdett, és Steve sokáig kereste, majd mikor megtalálta, Bucky mesélte, hogy az emlékezés óta álmodik rosszakat.

– Szegény... Egyébként te már találkoztál vele?

– Igen. Peter gondolom mesélte a lipcsei repülőtéren történteket.

– Aha. És ez a Bucky milyen?

– Pontosan nem tudom, de Steve azt mondta, hogy amíg a háború idején olyan csajozós, meg társaság kedvelő volt, most pedig visszahúzódó, nem igazán beszél.

– Végül is nem csoda. Amit meséltetek a HYDRÁról...

– Ja. Mostmár hagyjalak, vagy még beszélgessünk?

– Próbálok pihenni egy kicsit – mosolyogtam.

– Rendben. Jó éjt – mondta, majd kiment a szobából.

***

Az éjszakai ébrenlétem után sikerült még egy kicsit, így fáradtabb voltam, mintha még négy órán keresztül ébren maradtam volna.

Felöltöztem(az új ruhákat két embernek köszönhetem. Az egyik Tony, mert pénzt adott rá, a másik Natasha, aki elkísért vásárolni), majd lementem a nappaliba, ahol a többiek már reggeliztek. Amúgy lenne asztal is, de reggel senkinek nincs kedve azt használni.

– Jó reggelt T/N! Hogy aludtál? – ölelt meg Peter.

– Köszi, kicsit jobban. Te hogyhogy itt?

– A Kapitány kérte, hogy mindenki legyen itt – válaszolta Peter helyett Tony.

– Ó. Értem. És mikor jönnek?

Avengers oneshots[BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now