22.bölüm

4.8K 257 334
                                    

Barlas'tan devam

İki yıl önce o karanlık gecede olanları anımsayan zihnim darmadağın olmuştu yeniden. Kafamı toparlayamayacak kadar kötü bir ruh hali içerisindeydim.

Halit kesin bulmuştu bizi. Allah'a şükür ki Merve hayattaydı. Yaşıyordu! Halit ona bir şey yapmamıştı. Dişlerimin arasında ki dudaklarımı ısırarak yaşıyor demiştim kendi kendime yaşıyor! Yaşıyordu ölmemişti.

Aşağılık herif onu karanlık bir odaya hapsetmişti. Merve karanlıktan çok korkardı. Kim bilir ne kadar korkmuştu ne kadar ağlamıştı. Onu bir an önce bulmam gerekiyordu. 

"Bu videoyu sana gönderen kim?"

Emre hiç düşünmeden cevap vermişti.

"Eylül."

Kimdi lan bu amına kodumun kızı. Halitle nasıl bir bağlantısı vardı. Merveden ne istiyordu. Bu videoyu çekip emreye göndermesinin amacı neydi nereye kapatmıştı benim güzelimi.

O eylül denen orospuyu bulup saçlarından sürükleye sürükleye merveyi tıktığı o karanlık deliğe tıkmazsam ben de Barlas değildim. Elimden çekeceği vardı o orospu çocuğunun. Ama önce sevdiğim kızı bulmam gerekiyordu. 

"Kim bu eylül? Onu nerden tanıyorsun?"

Sorduğum soru karşısında gözlerini yere indiren emre üzgündü.

"Eylül benim eski sevgilim."

"Eski sevgilin mi? Senin eski sevgilinin merveyle ne gibi bir sorunu olabilir."

"Bak barlas şimdi bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bizim Eylül'le ilişkimiz biteli çok uzun bir zaman oldu. Ama eylül bu ilişkinin bittiğini kabul edemeyecek kadar saplantılı bir tip. Merveyle de araları pek iyi değil. Bir ân önce Merve'yi bulmamız gerekiyor.

"Lan ben senin ecdadını sikerim! Madem eylül saplantılı bir tip de neden Merve'nin yanına yaklaşmasına izin veriyorsun. Senin yüzünden merveye birşey olursa seni gebertirim."

Yakasından tuttuğum emre söylediklerime hiçbir karşılık vermiyordu. Emre'nin yakasındaki ellerimi ittiren alazdı.

"Bırak onu. Herşeyin suçlusu sensin. Leyla senin yüzünden kayboldu. Senin ona yaptıkların yüzünden!"

Biliyordu. Allah'ım çıldırmak üzereydim. Alaz herşeyi ama herşeyi biliyordu.

"Burasının neresi olduğunu biliyor musun?" 

Bakışları videodaki görüntülere kitlenen emrenin göz çukurlarının içerisindeki göz bebekleri titriyordu. Alazın sorduğu sorunun cevabı konusunda kararsızdı.

"Merve burdan çıkarken okula diye çıktı. Etraftaki kostümlere  bakılırsa büyük ihtimalle bizim okuldaki tiyatro odasında olmalı." 

Olanların Halitle bir alakası yok muydu yani?

Bir nebze de olsa rahatlamıştım.
Arabayı deli gibi kullanıyordum. Arkamdaki arabayla beni takip eden emreydi. Tabi yanında o amına kodumun çocuğu da vardı.

Merve'nin okuluna geldiğimde kapıda yığılmış  arabalar, etrafta panik içerisinde koşturan insanlar, polis ve itfaiye vardı. Burda neler oluyordu.

Hızlıca arabadan çıkmış kalabalığı yararak ilerliyordum. Gökyüzünü kaplayan koyu dumanlar aklımın başımdan uçup gitmesine sebep oluyordu. Girişe kadar ilerlediğimde polis baritonlarını aşmak imkansız gibiydi.

"Bırakın beni Merve içerde sevdiğim kız içeride ölüyor bırakın beni, içeri girmem gerekiyor."

Avazım çıktığı kadar bağırıyordum. Ama faydasızdı. Önümde etten bir duvar vardı sanki. Sesime sağır feryadıma kör olan etten bir duvar ile karşı karşıyaydım.

Arı Kovanı #wattys2023Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora