13.bölüm

7.1K 349 377
                                    


Barlas:

Allah kahretsin sonunda korktuğum başıma gelmişti  ve sevdiğim kadını kaybetmiştim. Sevdiğim kadın benim aptallığım yüzünden benden ve sadece ikimizin olduğu dünyamızdan  gitmişti. 

Ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiştim yıldızımın. Onu herkesten ve her şeyden koruyabilirdim ya kendimden! Kendimden koruyabilir miydim onu?

İçine çektiğim pislikte boğulmadan yaşamak ve yaşatmak için çok uğraşmıştım oysa. Ama olmamıştı olmuyordu. Ben onun masumiyetinde arınamayacak kadar kirliydim.

Ben sevdiği kadını aldatan pisliğin tekiydim. Yalan söylemiştim ona hem de defalarca. Aldatmıştım onu.

Ayhanla sevişmiştim. Merve haklıydı bana onunla yattın mı diye sorduğunda hayır bile diyememiştim. O bana hiç düşünmeden geçmişini bir an olsun umursamadan ilkini vermeye razıyken ben ne yapmıştım böyle.

Seksten başka bir şey değildi aramızda geçenler. Ayhan ya da herhangi bir kadın  duygusal anlamda beni tatmin etmeye kesinlikle yetmezdi.

Merve'yi bir adamın bir kadını sevebileceğinden çok daha derin ve çok daha fazla seviyordum. Onu istediğim doğruydu.

Onunla sevişmeyi belki de bu hayatta her şeyden fazla istiyordum. Ama o ayhanın da dediği gibi  bir çocuktu. Onun tertemiz  dünyasını kirletemeyeceğim kadar değerli bir çocuk sadece bedenini istemeyeceğim kadar derin bir kadındı.

O yirmi yaşında yüreğini benim gibi elleri kirli bir adama açacak kadar  kocaman yürekli bir çocuktu.

Korhan  ödev için ayhanı ayarladığını söylediğinde çok şaşırmıştım. Ayhan bizim fakültenin bölüm birincisi üst düzey oruspunun biriydi.

Çok zeki olduğundan falan değil okulda altına yatmadığı hoca kalmadığından bu kadar yüksekti notları.  İlk başta korhana Ayhan olmaz dediysem de korhan laftan anlamamıştı ve ödev için ayhanı ikna etmeyi başarmıştı.

Artık nasıl ikna ettiği konusunda pek iyimser olamıyordum. Neyse benim için çokta fark etmiyordu sonuçta.

Ayhan ödev için bize yardım edecek daha doğrusu yaptığımız ödev için artık kimin altına yatacaksa yatacak bizde onun sayesinde dört kredilik bir dersten sorunsuz geçmiş olacaktık. Bu kadar basitti ta ki lanet olasıca o kafeye gidene kadar.

Bindiği taksinin ardından ne kadar uzun süre koştuğumu bile hatırlamıyordum. Zihnimde kimin çıkardığını bile bilmediğim devasa bir yangın vardı ve ben sessizce yanıyordum.

Kaybetmiştim sevdiğim kadını sonsuza kadar kaybetmiştim!

Sol ayağımı sinirle  salonda bulunan camdan masaya  indirdiğimde camdan masa  un ufak olup parçalara ayrılmıştı. Tıpkı benim gibi, tıpkı benim yüzümden uğradığı zararlar yetmiyormuş gibi şimdi de küçücük yüreğini parçalara ayırdığım kendi küçük ama kalbi büyük kadın gibi.

Sevdiğim kadını parçalara ayırmıştım. Onu herkesten ve her şeyden korumaya yemin etmişken kendi ellerimle karanlığa itmiştim.

Her şey o Ayhan denen orospunun yüzündendi. Onu öldürecektim. Ama ilk önce Merve'yi bulmam gerekiyordu.

Neredeydi gecenin bu vaktinde. Küçücük bir kuzuyu kurtlarla dolu bir geceye teslim etmiştim. Kuzular ile kurtlar aynı gecede sabahlayamazdı. Ona benim yüzümden bir şey olursa kendimi asla affedemezdim.

Telefonumu kaptığım gibi korhanı aramıştım. Zaten bu okul işini de ayhan orospusunu da başıma bela eden o amına koduğumun çocuğuydu.

Bu işte çok para var dediği için girmiştim bu işlere. Halit peşimizdeydi. Halitten aldığım paralar çoktan bitmişti. Paraya ihtiyacım vardı. Okul sadece bir paravandı gerçek bir öğrenci değildim.

Arı Kovanı #wattys2023Where stories live. Discover now