Deel 89

5.1K 164 27
                                    


So naar @BabuyyGurll 💘

Pov Fay

1 jaar later...

Ik ging vermoeiend zitten op de bank met mijn dikke buik. En nee ik ben niet dik door het eten, misschien een beetje... Maar ik ben dik omdat...... IK ZWANGER BEN!!! Yeah baby dat heb je goed gezien. Ik draag twee gezonde wondertjes in mijn buik en ik kan niet wachten tot ze er zijn! Ik kan op elk moment bevallen en ik moet zeggen dat ik best wel bang ben voor de bevalling. Chase kwam naar me toerennen met een glaasje water en keek zoals gewoonlijk bezorgd. 'Heb je wel goed gegeten? Hier drink dit op' zei hij. Ik lachte en dronk het water op. Sinds Chase wist dat ik zwanger was heeft hij me geen minuut alleen gelaten. Ik herinnerde het me als de dag van gisteren...

Flashback 8 maanden geleden

Ik keek de dokter hoopvol aan. 'Gefeliciteerd Luna, u bent zwanger!' Zei ze blij. Ik keek haar vol ongeloof aan. 'E-echt waar?' Vroeg ik voor de zekerheid. Ze knikte. Ik sprong op en knuffelde haar vrolijk. Ze lachte om mijn reactie en ik ging haar kamer uit. Ik huppelde vrolijk naar huis. Omg ik kan niet wachten tot iedereen het weet, en ik kan niet wachten om te zien hoe mijn kind/kindjes gaan spelen met hun vader. Toen ik thuis was aangekomen liep ik meteen naar het kantoor. Ik zag Chade vermoeien werken en ging op zijn schoot zitten. Hij glimlachte en gaf me een kus. 'Hoe gaat het met mijn baby' Vroeg hij. 'Je bedoelt hoe gaat het met mijn baby's?' Zei ik en legde mijn hand op mijn buik. Hij keek eerst verbaasd en daarna keek hij met vol ongeloof. 'Je maakt toch geen grapje he?' Zei hij. 'Nee' zei ik glimlachend. 'Ons kind/ kindjes zitten hier in' zei ik en wees naar mijn buik. Ik zag tranen in zijn ogen. 'Wacht, w-wil je het niet?' Vroeg ik onzeker en verdrietig. 'Ben je gek? Ik ben de gelukkigste man op aarde!' Riep hij. Hij stond op en draaide me in het rond. Hij stopte en knielde voor mijn buik. Hij gaf er kleine kusjes op en fluisterde lieve woordjes. 'Gaat het Fatje? Heb je ergens pijn, of wil je wat eten?' Vroeg hij opeens bezorgd.

En dat was het moment dat ik wist dat hij me nog meer ging beschermen omdat hij niet alleen mij veilig moest houden maar ook onze baby's. Chase legde zijn handen op mijn buik en glimlachte gelukkig. Opeens voelde ik dat een van de baby's ging trappen. Ik kreunde pijnlijk. Chase aaide zachtjes over mijn buik heen. 'Hey, doe mama nou geen pijn, ik en jullie hebben haar nodig' zei Chase waardoor ik moest lachen. Ik voelde mijn in mijn onderbuik. En toen voelde ik water. Ik schrok. 'Mijn water is gebroken' fluisterde ik. 'Je wat is wat?' Vroeg Chase verbaasd. Ik voelde nog meer pijn. 'Ik ga bevallen sukkel!!!' Zeiik. O godin, die stemmingswisselingen ook. Chase is dat inmiddels gewend en weet dat ik het niet echt meen.

Hij sprong op en rende de kamer uit. Even later kwamen er dokters naar de woonkamer. Chase tilde mij op naar een kamer met een bed en legde mij neer. Hij hield mijn hand vast. Man, hij leek wel zenuwachtiger dan ik! Ik reunde pijnlijk, ze willen echt eruit. Mijn jurk werd omhoog gedaan en mijn onderbroek werd uitgedaan. De pijn was niet normaal, ik zweette helemaal. Iets van een uur later zei de dokter dat ik moest persen dus deed ik dat alsof mijn leven ervan afhing. 'Kom op schat, ik geloof in je' zei Chase. 'Ik zie het hoofdjeal, nog een keer Luna' zei de dokter. Ik perste al gillend.

Daarna hoorde ik een baby geluid. Ik lachte. 'Brandon Elijah Blackblood' zei Chase zacht. Ik moest weer persen, ik wist niet of er en jongen uit ging komen of een meisje want bij haar/hem konden we dat niet zien. En niet veel later hoorde ik weer gehuil van een baby. 'Een meisje' zei de dokter. 'Blaire Samantha Blackblood' zei ik stralend. 'Ik ben trots op je schat' zei Chase en kuste mijn voorhoofd. Ik kreeg de kinderen in mijn armen. Ik keek ze vol ongeloof aan. 'Ze zijn prachtig' zei ik met tranen in mijn ogen. Toen kwamen er veel mensen de kamer binnen. Iedereen hield ze even vast en Jason en Sophie keken ze verwonderd aan.

Ik kon mijn ogen niet open houden. 'Ga maar slapen baby, je hebt het heel goed gedaan' zei Chase. Ik knikte en viel al snel in slaap.

10 jaar later...

'Papaaaaaa! We moeten naar school wil jij ons brengen?' Hoorde ik Brandon vragen aan Chase. Ik grinnikte. 'Waarom? Jullie kunnen toch gewoon fietsen, het is prachtig weer!' Zei Chase geïrriteerd. 'Maar pap, dat is het probleem, het is veeltste warm om te fietsen please papa!' Smeekte Brandon. 'Komop schat breng ze even naar school' zei ik en gaf hem een kus. 'Ieuw mam' zei Brandon. 'Hey ik probeer jullie te helpen hoor' zei ik lachend. 'En Brandon, heeft hij al ja gezegd?' Vroeg Blaire terwijl ze de woonkamer binnen kwam lopen. Brandon schudde verdrietig zijn hoofd. 'Nou hup naar school jullie, en doe je best' zei Chase terwijl hij de kinderen uit de deur duwde. Toen ze weg waren kwam hij zuchtend naast me zitten.

'Je was helemaal enthousiast toen ze baby's waren' zei ik lachend. 'Ja maar toen wist ik niet dat ze op jou gingen lijken en mij gingen overhalen om op alles ja te zeggen' zei hij grinnikend. Ik gaf hem een por. 'Is Jason al weg?' Vroeg ik. 'Ja, gister' zei hij. Jason heeft besloten om te gaan studeren in de mensenwereld en ondertussen zijn mate te zoeken. Hij is eergisteren 16 jaar geworden. 'Weet jij waar Hely en Justin zijn?' Vroeg Chase terwijl hij met mijn haar speelde. 'Ze zijn op bezoek bij Shawn en Mira' antwoordde ik. Shawn en het nichtje Mira zijn mates, toen ze 19 waren gingen ze verhuizen ergens in de roedel, ze hebben nu een baby van 2 jaar, een meisje genaamd Mgan, en Sophie woont bij hun.

En Hely heeft ook een kind van 6, genaamd Timo. Alexia, Jelle, Luke en Alisha kwamen de kamer binnen. 'En, zijn Ariana, Nikki en Liam al naar school?' Vroeg ik. Ze knikten vermoeid. Ariana en Liam zijn de kinderen van Jelle en Alexia, Liam is 9 en Ariana is 7. Ariana is het kind van Alisha en Luke, zij is 6 jaar. Tanja en Nick hebben ook kinderen gekregen, genaamd Tyler en Micheal, ze zijn 9 en 13 jaar oud. Laten we erop houden dat we gelukkig leven en er is niks ergs gebeurt de laatste tijd, ons roedel is uitgebreider aangezien er een kleine roedel heeft aangesloten bij ons. Ons roedel is nu de grootste van de wereld, wow oke dat is echt raar om te zeggen! Maar het is zo. Maar jammer genoeg kunnen Thijmen en Lucy geen kinderen krijgen, nou het kan wel maar er is een kans dat die te gevaarlijk word. Maar ze vinden het niet erg, ze hebben Luca geadopteerd. Ze zijn nu toch gelukkig.

Ik ben blij dat alles toch goed gekomen is. Na alles wat we meegemaakt hebben.

~Einde~

Hey Kneusjes💗

OMFG!!! Einde van "You Changed Me" !!!!!
Wat vonden jullie ervan?!

En maak je geen zorgen er komt een deel 2 aan!!!

Heel erg bedankt dat je dit boek hebt gelezen!

Bye Kneusjes💜

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ