Deel 32

6.1K 227 9
                                    

Pov Fay

De mensen in de kelder zijn ongerust. Ik en Hely proberen ze gerust te stellen maar dat gaat moeilijk. Ik zuchtte diep. Er kwam een klein meisje naar me toe. 'G-gaat het goed k-komen met d-de Alpha?' Vroeg ze huilend. Ik knielde neer en droogde haar tranen.

'Tuurlijk, hij is een sterke Alpha' zei ik troostend. Ze glimlachte en knuffelde me. 'Missy?! Missy? O godin bedankt' zei een vrouw bezorgd. 'Dank u wel Luna ik was haar kwijt' zei ze. Ik knikte verbaasd. Hoe weet ze dat ik Luna ben? 'Noem me maar je, ik heet Fay trouwens' zei ik.

Ze knikte en nam Missy in een knuffel. 'Sorry maar hoe weet je dat ik Luna ben?' Vroeg ik. 'Ik hoorde hoe je tegen sommige wachters praatte met jouw Luna-stem' zei ze. Ik knikte. Dat had ik zelf niet eens door. Hely stond de hele tijd te ijsberen wat mij super zenuwachtig maakte.

'Hely stop is' zei ik. 'Ja sorry, maar ik ben bang dat er iets met Justin gebeurt ik bedoel hij is het helemaal niet gewend' zei ze bezorgd. 'Geen zorgen, ik ken Justin hij is een goede vechter' zei ik. Ze knikte dankbaar. Ik voelde een lichte pijn bij mijn schouders.

Ik herstelde me weer. Maar de pijn verdween niet. 'Chase' fluisterde ik zacht. 'Wat?' Vroeg Hely. Ik negeerde haar en ging naar buiten. 'Luna! Luna u moet hier blijven!' Riep een wachter. Ik liep verder. Ik veranderde in Lena. Ik neem de controle wel over dan zijn we sneller zei ze.

Ik luisterde naar haar en ze nam de controle over. Ik/Lena rende naar het oosten. De geur van vampieren werd steeds sterker, ieuw. Ze stinken. Ik weet het echt vreselijk. Ik nam de controle weer over en keek achter een boom naar het gevecht. Ik zocht naar Chase. Ik keek rond en zag Chase vechtend met een vampier.

Hij was gewond in zijn schouder. Ik piepte zacht. Hij werd neergehaald door de vampier. Ik werd woedend. Hoe durft hij!!!

Pov Chase

Ik werd tegen de grond gesmeten door die vieze vampier. Ik probeerde op te staan maar mijn schouder deed teveel pijn. Ik piepte. De vampier kwam dichterbij met een grijns op zijn gezicht. Ik zag zijn gezicht niet, hij had een soort van doek om zijn gezicht tot boven zijn mond.

'Zo zo zo, niet zo stoer meer he?' Zei hij lachend. Die lach...die herken ik uit duizenden. Ik gromde boos naar hem. 'Ah, dus je herkent me weer. Wat een verrassing, ik ben nog springlevend' zei hij. Er kwam iemand anders naast hem staan. Emily...

Ik keek haar verbaasd aan. Ze lachte gemeen. Wat een bitch zeg! 'Nu we jou hebben, kunnen we dat wijf van jouw pakken. Die zogenaamde mate van jouw' zei ze boos. Blake gromde boos naar haar. Niemand komt aan Fay!! Inderdaad!! Ik ging staan met moeite en viel Emily aan. Ze ontweek me.

Ik viel nog een keer aan en gaf niet op. De vampier smeet me weer tegen de grond. Ik had gelijk...ze dachten dat ik gek was...maar hij is toch levend...die vieze vampier bedroog ons...

Hij kwam dichterbij en haalde een geweer tevoorschijn. 'Ik heb gehoord dat wolfjes niet tegen zilver kunnen, even checken' zei hij. Hij schoot in mijn poot. Blake werd zwakker en ging piepen. De rest van mijn roedel was nog steeds aan het vechten.

Dat had ik ze bevolen. Ik rook de geur van Fay zwak. Nee, laat haar alsjeblieft niet hier zijn! Hij schoot in de andere poot can mij. Mijn beeld werd wazig. Ik hoorde opeens iemand heel hard grommen. Het was nog harder dan een Alpha grom, wat dus onmogelijk was...

Iedereen stopte met vechten en keek naar de kant van waar het geluid van kwam. Ik keek daar nu ook. Het was een witte wolf met mooie, paarse, sierlijke strepen op haar vacht. Ik keek naar de ogen van de wolf. Ze waren hazelbruin, net als die van Fay...FAY!!!

Ze-ze is prachtig, en in gevaar. Wat ik ook deed ik kon me niet bewegen. Dat is jullie Luna! Bescherm haar! Riep ik via de mindlink naar de vechters. Ze kwam langzaam in beweging en gingen voor Fay staan. Is dat echt Fay? Vroeg Luke. Ja, ik herken haar ogen en haar geur uit duizenden. Zei ik terug.

Luke, Justin en Jelle gingen helemaal vooraan staan. 'Vergeet de andere wolven, pak die witte!' Riep Emily. Ik gromde boos naar haar wat voor nog een zilveren kogel zorgde in mijn poot. Die grom kwam weer en Fay liep naar voren. Luke wilde haar stoppen maar ze keek hem boos aan. Luke ging piepend naar achteren.

Fay liep naar de vampier die voor me stond. Ze kwam voor me staan en keek de vampier woedend aan. De vampier keek haar verbaasd aan. Emily keek bang. 'Val aan dan!' Riep Emily. De vampieren kwamen in bewegen en vielen Fay aan. Fay vervoerde geen poot, het was alsof ze een muur had gemaakt waar niemand in kon.

Hoe veel de vampieren het ook probeerden ze kwamen er niet door heen. Fay gromde nog harder en de vampieren deinsde achteruit. Mijn beeld werd nog waziger. Niet veel later werd het zwart...

Pov Luke

Fay gromde hard waardoor de vampieren achteruit gingen. Emily zei iets tegen de vampier naast haar en ze gingen daarna meteen weg. Er was geen een vampier meer over. De paarse strepen gingen weg bij Fay's vacht en ze knielde neer bij Chase die zwaar gewond was.

Fay piepte zacht. Ze keek me aan en ik begreep haar meteen. Dokter Felix, kom zo snel mogelijk met de beste dokters die u heeft naar het oosten! Zei ik via de link. Ik mis Alisha! Zeurde mijn wolf Quin. Ik zuchtte. Geen zorgen Quin ze is veilig in de kelder.

Ja maar ze is bezorgd, ik voel het door Kate. Ik begon me schuldig te voelen, Kate is Alisha's wolf. Hey Alish. Zei ik via de link. Nu dat ik haar gemarkt heb kan ik haar mindlinken. Omg! Luke gaat het goed. We zijn Fay kwijt! Wat moet ik doen! Riep ze wanhopig terug. Geen zorgen babe, het gaat goed en Fay is hier. Zei ik.

Huh, wat doet Fay daar, is ze gewond!? Zei ze verbaasd. Nee, alleen Chase is zwaar gewond. Ik leg het jou wel uit als ik thuis met goed babe? Zei ik. Is goed, loveyou!! Zei ze snel en sloot de link af. Ik weet nu zeker dat ze aan het blozen is.

De packdokter bracht Chase naar het ziekenhuis. Ik en de rest brachten Fay naar huis. Het zal nu wel heel moeilijk voor haar zijn. Ik blijf me maar verbazen over haar grom en haar vacht. Maar het is nu niet het moment om het te vragen. Hopelijk gaat het goed komen met Chase...

Hey Kneusjes!! Hier nog een deel voor jullie💕 VoteComment!

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu