Deel 50

5.4K 198 10
                                    


So naar @xitzdilara 💕

Pov Chase

Ik knuffelde Fay stevig en zette haar weer op haar rolstoel. Elke keer als ik haar op de rolstoel zie voel ik me schuldig, maar dat hoeft ze niet te weten. Ze heeft me net alles uitgelegd over haar krachten en de maangodin. Ik ben trots op haar. En het verbaasde mij niet want de maangodin zei het gister al tegen mij😂 Maar ja, ik wilde het wel uit Fay's mond horen. Ik duwde haar weer naar het gebouw. Hely liep naar ons toe en zag de mark. Ik dacht dat ze ging schreeuwen maar ze lachte trots naar ons.

Mijn zusje is eindelijk volwassen geworden. Helaas kunnen we onze traditie niet doen dit jaar. Onze traditie is om als wolf een poosje te gaan rennen met z'n alle maar ik wilde niet mee omdat Fay niet kon veranderen. Uiteindelijk wilde niemand meer omdat het met z'n alle moet zeiden ze. Ik duwde Fay naar onze tafel en ging zelf naast haar zitten op een stoel. We gingen allerlei foto's van vroeger kijken. Nooit mijn favoriete activiteit geweest hier. Iemand zette het bord aan en we begonnen met kijken. Er was ook een video van toen ik baby was en mijn eerste woordje sprak.

En natuurlijk keken we die ook. Fay was aan het lachen. 'Ahw, je bent nog steeds zo schattig' zei ze en kneep in mijn wangen. 'Wil lieve Fay straf krijgen?' Vroeg ik plagend. 'Nee' zei ze. 'Volgens mij wel' zei ik en likte aan haar wang. 'Ieuw gatverdamme Chase!' Riep ze uit. Ik moest lachen. Sommige keken ons raar aan. 'Dat is een mooi filmpje voor volgend jaar' zei Mira opeens. Ik stopte meteen met lachen. O nee, het is gefilmd. Iedereen begon te lachen, behalve ik en Fay.

'Die krijg je terug' zei Fay. Ik keek haar uitdagend aan. 'Vannacht slaap je maar op de bank' zei ze. 'Wat!? Nee alles behalve dat!' Zei ik geschrokken. Ik keek haar smekend aan alleen zei stak haar tong uit. 'Please' zei ik met een pruillipje. 'Hhmm, oke goed' zei ze na een tijdje. 'YES!' Riep ik en gaf haar een kus. 'Klein kind' zei ze lachend. Sabrina kwam opeens naar ons toe. 'Gaan we dit jaar de traditie niet doen' vroeg ze. Ik zuchtte. Ze weet het best alleen ze wilt Fay gewoon schuldig laten voelen. 'Welke traditie?' Vroeg Fay.

'Nou we gaan elk jaar met z'n alle in onze wolvenvorm even rennen, oh wacht, jij bent de oorzaak dat we niet gaan, vergeten' zei Sabrina en heupwiegde weg. Ik wilde achter haar aan gaan maar Fay zette haar hand op de mijne. 'Waarom gaan jullie niet gewoon?' Vroeg ze. 'Ik ga jou hier niet laten!' Antwoordde ik. 'Chase, ik ben veilig hier, Eden is weg Emily is weg, dus ja, ga gewoon' zei ze. 'Maar Fa-' 'nee niks maar jullie gaan anders ga je echt op de bank slapen' zei ze. Ik zuchtte en knikte. 'Geen zorgen Chase, we kunnen nu ook mindlinken het komt wel goed' zei ze geruststellend.

Pov Fay

Nadat iedereen zich had klaar gemaakt voor het poosje rennen gingen ze weg. Chase liep eerst naar me toe in zijn wolvenvorm en gaf me een likje. Ik aaide hem en gaf hem een kus op zijn kop. Hij draaide zich om en ging ook weg. De hele zaal was leeg en ik keek wat rond. Ik besloot om de rolstoel even te besturen. Ik ging in de zaal even rijden met mijn rolstoel en plotseling hoorde ik een knal. Ik draaide me geschrokken om. Er was iemand hier. Ik rook even en rook dat het wolven waren. Misschien zijn ze terug? Nee ze zijn pas net weg.

Ik keek goed om me heen maar zag echt niemand. Ik besloot om bij onze tafel op Chase en de andere te wachten. Opeens trok er iemand aan mijn rolstoel en ging ik naar achteren. Ik schreeuwde het uit. Diegene duwde mij van mijn rolstoel en rende weg. Ik probeerde op te staan maar het lukte niet. Uiteindelijk na veel pogingen om op te staan gaf ik het op. Ik veegde mijn tranen weg en besloot om Chase te linken. Maar iemand trok aan mijn haar. Ik schreeuwde het weer uit. Ze sloegen me helemaal bont en blauw.

Cha-chase, kom als-alsjeblieft terug. Linkte ik. Fay?! Wat is er!? Iemand trok mij omhoog en trapte tegen mijn benen. Alsjeblieft Chase! Is het laatste wat ik tegen Chase zei. Want ik was daarna te zwak om te linken. Ik hoorde een luide grom. Ik keek op en zag een grote zwarte wolf. 'Chase' fluisterde ik. Diegenen die mij geslagen hadden rende weg en Chase liep naar mij toe. Hij begon te piepen. Hij liep opeens weg. Even later kwam
hij terug met zijn kleren aan. Hij tilde mij op en zette mij op mijn rolstoel. Ik zag dat hij tranen in zijn ogen had.

Hij duwde de rolstoel naar buiten en liep richting de auto. Hij zette mij in de auto en ging zelf ook instappen. Hij startte de auto op en reed weg. 'Gaat het?' Vroeg hij na een paar minuten. Ik knikte en vertrouwde niet op mijn stem. Er kwam een wolf voor de auto springen en Chase stopte meteen. 'Rogue's' zei hij walgend. 'Blijf hier' zei hij en stapte uit. Hij deed de auto op slot. Hij ging achter een boom staan en even later kwam hij tevoorschijn in zijn wolvenvorm. Hij ging voor de rogue staan en versloeg hem makkelijk. Er kwamen opeens steeds meer rogue's die hem van alle kanten aan vielen.

Ik voelde mijn aan mijn been en wist dat het Chase was. Chase was bezig met een van hun dat hij niet zag dat er een achter hem stond. Ik wou hem waarschuwen maar het was al te laat. De rogue sprong op hem en beet in zijn schouder. Ik raakte in paniek en probeerde de auto te openen. Het lukte niet. Lena?! Wat moet ik doen!? Uhm, uhm, gebruik onze krachten! Oke, ik ga het proberen. Ik begon me te concentreren. Het lukt niet!! Ik voelde een pijnlijke steek in mijn buik en voelde dat ik boos werd. Ik gaf een vuist aan de deur en hij sprong open.

O shit, nu lopen. Ik zette voorzichtig een voet uit de auto. O maangodin help me...


Whahahaha cliffhanger😈😈
Tnx voor het lezen Kneusjes💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now