Deel 53

4.9K 189 6
                                    


So naar @lovelollove ❤️💕

Pov Fay

En daar zagen we, niks. 'Huh?' Zei Alexia verbaasd. Opeens snapte ik het. 'Meiden snel weg hier!!!' Riep ik hard en we renden weg. Ik zag de jongens lachend achter ons aankomen. Ze waren maar 4 meter van ons vandaan. 'Oke splitsen, ik ga in het bos, Alexia naar de markt, en Alisha jij gaat ook naar het bos maar dan de andere kant' zei ik hijgend. Ze knikte. 'Oke op 1, 3,2,1 splitsen!' Riep ik. We gingen elk een ander kant op. Ik rende rechtdoor naar het bos. Chase zag ik niet meer maar voor de zekerheid rende ik verder.

Nou, die sukkeltje heeft me erin laten trappen. Wacht maar af Chase wacht maar af. Ik hoorde aan de andere kant iets en draaide me rustig om. Ik zag Alisha. Ik ademde oplucht. 'Hier Alisha' fluisterde ik. Ze zag me en rende naar me toe. 'Iets van Alexia gehoord?' Vroeg ik. 'Ja ze hebben haar en we hebben 30 minuten' zei ze. Ik knikte. 'We moeten een plan hebben' zei ik. 'Ja inderdaad' zei Alisha. Ik grijnsde sluw. 'Oke vertel op' zei Alisha lachend. 'Wij kunnen hun spelletje ook spelen, we zetten ze op het verkeerde pad' zei ik nog altijd grijnzend.

Pov Chase

'Yo Chase, Jelle heeft Alexia!' Riep Luke naar me. 'Haha lekker' zei ik. Nu alleen nog Fay en Alisha. We gingen het bos in omdat ze daar alle twee in waren gerend. Na 20 minuten hadden we ze nog steeds niet. Opeens hoorde we iemand schreeuwen. Luke keek geschrokken om. 'Ik zweer het gast, die gil is van Alisha' zei hij. Hij rende naar het geluid toe. Ik rende erachteraan. We zagen twee meiden bij de grens staan. 'FAY!' Riep ik. Ze keken niet om.

'Fay kom hier!' Gromde ik. Ik liep naar ze toe en draaide ze om. 'Huh? Wie zijn jullie nou weer?' Vroeg ik verbaasd. 'Deze is voor jou' zei het ene meisje en gaf een briefje aan mij. Ze gingen beide weg. Er stond:

Hey guy's! Wij zijn bij het packhuis! We zien jullie daar.
Ps we hebben gewonnen!

'Wtf!' Riep Luke. 'Pff, verloren' mompelde ik. 'Nee, we hebben nog 8 minuten, als we nu gaan rennen hebben we 4 minuten' zei Luke grijnzend. We keken elkaar aan en rende zo snel als we konden. 'Yes, nog 5 minuten!' Riep Luke hijgend toen we er waren. 'Snel kom' zei ik en rende naar binnen. Ik zag Fay lachend met Alisha. Ik en Luke keken ze grijnzend aan. Toen ze ons zagen bleven ze even staan. Toen rende ze weg. We gingen achter ze aan. We gingen de tuin in. 'Gast nog 1 minuut!' Riep Luke. Ik had Fay te pakken. 'Hebbes!' Hoorde ik Luke roepen. Ik pakte de boeien en pakte Fay's hand vast. Ik had had vast maar opeens gilde ze. Alisha ook. Ik liet Fay geschrokken los. Ik deed de boeien weg. 'Fay, gaat het?' Vroeg ik bezorgd.

Ze stond hijgend op. De wekker van het spel ging. Ze liep wankelend naar Alisha. Opeens knuffelde ze elkaar. 'GEWONNEN!' Riepen ze beide. Ik zuchtte. 'Ey dat is niet eerlijk! Jullie maken gebruik van onze zachte kant' zei Luke. 'We speelden jullie spelletje' zei Fay schouderophalend. Luke zuchtte geïrriteerd. 'Maar oke, wij gaan jurken kopen voor vandaag! Doei' riepen ze. 'Neeeeee, Fay wacht!' Riep ik dramatisch. Ze liep lachend naar me toe. Ik pakte haar bij haar middel. 'Doe je voorzichtig?' Vroeg ik. Ze knikte braaf.

'Goedzo' zei ik. Ze zette haar handen in mijn nek. 'Ben je klaar?' Vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd. Ik gaf haar een lange kus. Ik gaf haar een knuffel en gaf een kusje op haar mark. Ik liet haar los en ze ging naar de meiden. Ze draaide zich om en gaf me een lucht kusje.

Pov Fay

Na het spelletje gingen we met alle meiden naar de winkel omdat we erachter kwamen dat we allemaal nog geen jurk hadden. We waren ook allemaal bruidsmeisjes dus ja, we besloten om een beetje matchende jurken te kopen. We hadden natuurlijk de bruid ook gevraagd. Zoë was heel zenuwachtig maar we hielpen haar te kalmeren. We liepen met z'n alle naar een winkel en zochten zo snel mogelijk.

We besloten om korte jurkjes te dragen alleen wisten we niet welke kleur. Opeens werd ik op mijn schouder getikt. Ik keek om en zag...
















(Grapje😂😘)

Ik zag Tanja staan. 'Omg Tanja!' Riep ik en knuffelde haar stevig. 'Ik heb je gemist kleintje' zei ze. Ik grinnikte. 'Is Nick er ook?' Vroeg ik en liet haar los. Ze zette een stapje opzij. 'NICK' riep ik en rende naar hem toe. Ik barstte het huilen uit en knuffelde hem. Ik liet hem los en zag hem ook huilen. 'Het spijt me Fay, ik kan niet zonder mijn kleintje, jij bent mijn lieve zusje, ik kan niet boos op je zijn' zei hij. Ik glimlachte en veegde zijn tranen weg. 'Maakt niet uit, ik blijf van je houden Nick' zei ik.

Hij glimlachte. 'Nou oke, ik ga weg, veel plezier nog, ik zie je bij de bruiloft' zei hij. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en hij gaf Tanja een kus op haar mond. Ik zwaaide en hij liep weg. Ik ademde opgelucht uit. Nou dat is opgelost. 'Tanja, Fay kom we gaan verder zoeken!' Riep Hely naar ons. 'Ik ook?' Vroeg Tanja. 'Ja tuurlijk, we hebben nu een bruidsjongen en meisje erbij' zei Zoë en knuffelde Tanja. 'Ahw dankje' zei Tanja. We gingen deze keer opzoek naar 5 jurken.

Na eindeloos veel zoeken hadden we een paar jurken gevonden. Elk een andere kleur. We moesten uit die kleuren 1 uitkiezen. Er waren lichtblauwe, een lila, een witte en een zalmkleurige jurken. Dit gaat een moeilijke keuze worden, pfff.

Tnx voor het lezen Kneusjes💕
Vergeet niet mijn andere boek te lezen😘

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now