Deel 70

5.2K 166 30
                                    


So naar @justine_jv 💕 ( als je nog geen So hebt gekregen, comment❣️ )

Pov Fay

'Wat doe JIJ hier!?' Schreeuw/fluisterde ik. 'Ik kom hier voor jou' zei hij. 'Chase alsjeblieft ga weg' zei ik en draaide me om. Hij trok me weer terug. 'Fay, het spijt me oke, ik ben weer dom geweest. En niet zo'n beetje ook. Ik wist niet dat het je raakte toen ik zo deed, ik luisterde niet naar jou maar naar de andere mensen de zeiden dat ik een mietje was, alsjeblieft Fay, vergeef het me' smeekte hij. Ik keek hem lang aan. 'Je hebt wel meerdere dingen gedaan dan dat' mompelde ik. Hij keek me vragend aan.

'Jij zoende met Robin! Ik dacht dat jij niet meer van me hield! Weet je hoeveel pijn dat doet!' Zei ik bijna huilend. 'Fay, ik heb haar niet gezoend. Opeens zoende zij mij gewoon en ik duwde haar weg, waarom zou ik haar zoenen als ik al een prachtige mate heb' zei hij. 'Hoe ben je hier gekomen eigenlijk?' Vroeg ik verbaasd. 'Nou, uhm laten we zeggen dat Nick betere bewakers nodig heeft' zei hij en krabde zijn nek. 'Kom mee, ik wil je iets laten zien' zei hij en pakte mijn hand vast. Hij trok me mee naar buiten, nog steeds in mijn unicorn onesie.

Ik zag dat we richting het bos gingen. Hij stopte ergens en ging een stapje opzij. Ik keek bewonderend naar de plek. Het was een meertje, en de sterren en maan gaven het perfecte licht. Een beetje opzij was een picknick kleed met allemaal eten erop. Chase trok me mee naar het kleedje. We gingen zitten. Chase kwam heel dichtbij zitten en rook aan mijn haar. 'Ik heb je gemist' zei hij zacht. 'Daar heb je de laatste tijd niet laten merken' zei ik gekwetst. 'Het spijt me, ik beloof je dat ik nooit meer zo doe tegen jou zonder een goede reden' zei hij. Ik porde hem. 'Oke oke, ik doe NOOIT meer zoiets bij jou' zei hij lachend.

'Chase, ik ben nog steeds boos op jou, maar ik houd van je' zei ik zacht en keek naar het meertje. Hij pakte mijn kin en draaide mijn gezicht om. 'Ik ook van jou' zei hij en gaf me een kusje op mijn lippen. 'Nou, zullen we maar beginnen' zei hij en pakte croissantjes. Ik lachte en knikte. We gingen eten en daarna stond ik op. We gingen samen opruimen en liepen terug. Toen we er waren vroeg ik aan Chase waar die nu naartoe gaat. 'Ik blijf bij jou, totdat jij terugkomt' zei hij. Ik keek hem verbaasd aan. 'Nou, ik kom niet zomaar terug dus doe je best maatje' zei ik en liep naar boven. Hij liep achter me aan. Ik liep de kamer binnen en ging liggen op mijn plek. Ik deed mijn onesie eerst uit want daar kan ik niet mee slapen. De meiden waren nog ik diepe slaap. Chase kwam de kamer ook de kamer binnen en deed zijn broek en shirt uit. Hij kwam naast me liggen. 'Mine' gromde hij zachtjes.

'Chase!! Ga weg hier!! Zo kan ik niet slapen' fluisterde ik boos naar hem. 'Nee' zei hij kortaf en deed zijn armen om me heen. Pff, klein kind. Het was wel heel krap. Ik liet het maar. Ik viel al snel in slaap. Ik voelde nog hoe Chase mij een kusje gaf op mijn voorhoofd.

Pov Chase

Ik hoorde de volgende ochtend een paar mensen fluisteren. Ik had geen zin om te kijken wie want ik lag net zo lekker bij Fay. Ik legde mijn hoofd op haar borst en ging beter liggen. Fay legde haar arm om mijn nek en ik deed mijn been over die van haar.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now