Deel 34

5.9K 191 6
                                    

Pov Fay

Chase ligt al 5 dagen in coma, ik slaap altijd bij hem. Normaal zou ik de leiding krijgen maar omdat ik nog geen officieel Luna ben en omdat ik wil dat Luke en Alisha dat doen. Ik voelde me best schuldig en ging ze een paar keer helpen met belangrijke zaken en papierwerk.

Ik heb nu een paar papierwerken meegenomen, het zijn allemaal brieven van roedel bijvoorbeeld klachten die eigenlijk Chase zou moeten oplossen. En verder moet ik Luke en Jelle zeggen wanneer ze gevangene ondervragen.

Het is echt heel saai maar ja het moet. Er zit nog een stapel papier op Chase te wachten, die papieren mogen we niet aanraken, die zijn van andere Alpha's. Ik zuchtte en legde het papierwerk even weg. Ik heb in Chase ziekenhuiskamer een tafeltje neergelegd voor mezelf.

Het is een soort kantoortje geworden maar dan met een ziekenhuisbed met een patiënt erop. Ik grinnikte en dronk wat water op. In 5 dagen heb ik amper gegeten, ik drink ook alleen maar water en heb elke nacht nachtmerries. Weer over die vampier, ik weet niet wat het betekent maar ik hoop dat het zo snel mogelijk stopt.

Ik draaide me om naar Chase, hij lag er vredig bij. Deze keer waren de meeste buisjes eraf gehaald. Ik glimlachte en ging de kamer uit om frisse lucht in te ademen. Ik ging niet te ver, gewoon de achterkant van het ziekenhuis. Na een tijdje liep ik weer terug naar Chase kamer. Ik keek op het bed maar...hij-hij lag daar niet. Ik begon zwaar te ademen.

Fay, waar is hij? Vroeg Lena. Ik weet het niet! Oke rustig, ga even naar de dokter en vraag het hem. Ja oke, ik ga nu. Ik rende naar de kamer van de dokter. Hij keek me raar aan. 'Ch-chase, waar?' Vroeg ik hijgend. 'De Alpha is naar het packhuis' zei hij. Ik keek hem vol ongeloof aan.

'M-maar hij lag net op bed?!!' Zei ik. 'Tegen de tijd dat u weg was was hij al wakker' zei de dokter. Ik zuchtte opgelucht en deed mijn handen door mijn haar. 'Danku, voor alles' zei ik tegen de dokter en liep zijn kamer uit. Ik ademde diep in en ging het ziekenhuis uit. Buiten vond ik zo'n telefoon kastje.

Ik gebruikte die om Luke te bellen of hij me komt ophalen want ik ken de weg niet vanaf hier. 'Het Luke' zei ik door de telefoon. 'Hai Fay, gaat het goed met Chase?' Vroeg hij bezorgd. 'Het gaat beter dan goed! Hij is wakker en is al op weg naar het packhuis!' Zei ik blij.

Het was even stil aan de andere kant. 'Je maakt geen grap toch?' Vroeg hij aarzelend. Ik zuchtte en zei van niet. 'Nou, kom je me ophalen af wat?' Vroeg ik lachend na mijn verhaal. Hij grinnikte. 'Ja ben er zo' zei hij en hing op. Ik ging even zitten op een bankje en wachtte op Luke.

Fay, zal Chase boos zijn? Ik weet het niet Lena, maar ik denk het wel. Ik wil niet dat hij boos is, da-dan be-n ik ba-bang voor hem. Ik zuchtte en stelde Lena een beetje gerust maar dat hielp niet veel, we weten beide dat Chase boos word en dat we er bang voor zijn.

Oke Lena dit is het plan, we luisteren gewoon naar hem, we gaan niet laten zien dat we bang zijn dan hoeft hij zich niet schuldig te voelen oke? Oke, ik doen alles voor hem! Ik zuchtte geïrriteerd. Tuurlijk en voor mij doe je niks! Fay stop met denken, zo kan ik niet dromen over Chase! Omg! Dit is gewoon te erg voor woorden!

Ik hoorde een toeter en sprong op. Ik zag Luke in een auto zwaaien naar me. Ik liep naar de auto toe. 'Wacht hier dan haal ik de spullen van Chase en het papierwerk wel op' zei Luke toen ik ingestapt was. 'Ik was die bijna vergeten' zei ik zacht. 'Tja, daar ben ik voor' zei Luke grijnzend.

Even later kwam hij met een koffertje waar alles in lag. We reden rustig naar het packhuis. Ik keek zenuwachtig om me heen toen ik uitstapte. 'Waarom zo zenuwachtig?' Vroeg Luke verbaasd. 'Omdat ik..-laat maar' zei ik uiteindelijk. Luke knikte en we liepen naar binnen.

Oke ik kan de spanning bijna niet meer aan!!! Hely, Justin, Alisha, Tom en Zoë gaven me een knuffel en we gingen zitten. 'Is hij er al?' Vroeg ik zenuwachtig. Hely knikte. 'Je hebt hem toch al gezien?' Vroeg Tom. Ik legde hem het verhaal uit. Opeens kwam er een lekkere geur mijn neus binnen.

Ik deed mijn ogen even dicht en deed ze weer open. Oke, ik kan dit! 'Fay, kantoor, NU' zei hij bot. Ik schrok van zijn zwakke maar toch gevaarlijke stem. De rest keek me bemoedigend aan en ik liep naar zijn kantoor. Hij ging op zijn stoel zitten en ik ging tegenover hem zitten. Ik keek overal naar behalve zijn ogen.

Ik was bang dat Lena de controle dan zou overnemen. 'Hoe haal je het in je hoofd om naar ons toe te komen terwijl er een oorlog is! Jouw taak was alleen maar het gerust stellen van de mensen in de kelder! Soms denk ik echt of je wel een goede Luna kan zijn want dit kan niet Fay!!' Riep hij achterelkaar.

Er zaten tranen in mijn ogen maar ik hield ze tegen. Lena huilde in mijn gedachte. Lena, hou je aan het plan. Hij mag niet denken dat we slap zijn. O-oke. 'Ik wil een sterke Luna die naar mij luistert niet degene die alles voor zich zelf doet' ging hij door.

Ik keek naar de grond, de hele tijd had ik hem niet aangekeken. Ik trilde van de angst en probeerde het te stoppen. 'Waarom deed je dat' vroeg hij boos. Ik zocht naar woorden maar er kwam niks uit mijn mond. 'ANTWOORD' zei hij met een Alpha toon. Ik deinsde achteruit in mijn stoel.

'Ik-ik vo-voelde dat je pi-pijn had, h-het sp-spijt me..' zei ik stotterend. Ik keek weer naar beneden. Hij zuchtte geïrriteerd. 'Oke best, weet dat ik je niet snel vergeef. Maar hoe gromde je, en..en jouw vacht was wit met paarse strepen' zei hij.

'Ik heb geen idee, i-ik was boos e-n toen nam Lena het over' zei ik zacht. 'Je kan nu gaan' zei hij bot. Ik stond snel op en keek even in zijn kille groene ogen. Ik keek snel weer weg en ging als een speer zijn kantoor uit. Bij mijn kamer aangekomen stortte ik het huilen uit.

Alles herinnerde me aan de tijd wanneer Valor mij mishandelde...hoe hij praatte...oftewel schreeuwde...en hoe hij keek met zijn kille blik in zijn ogen. Ik zuchtte, ik ging me even opfrissen en ging daarna naar beneden.

Hey KNEUSJES💕
Hier een nieuwe deel💕

En de nieuwe Chase is................................................................................................................................................


































❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😜😜😜😜😜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😜😜😜😜😜

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now