Deel 28

6.5K 214 21
                                    

Pov Fay

Ik werd wakker met een naar gevoel. Ik voelde me zo...zo moe. Alsof ik net een gevecht had gehad. Ik zweette ook helemaal. Ik keek naast me op bed maar daar lag niemand. Ik stond op en pakte wat kleding. Ik liep de badkamer in en nam een heerlijke douche.

Na het douchen droogde ik mezelf en deed mijn kleren aan.

Outfit Fay ( zonder de zonnebril )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay ( zonder de zonnebril )

Ik ging mijn haar stijlen en liet het los. Ik deed geen make-up op want daar ben ik gewoon niet goed in. Ik keek nog een keer in de spiegel en ging daarna naar beneden. 'Hey' zei Hely die in de woonkamer zat. 'Hay' groette ik terug. 'Wie zijn er nog thuis?' Vroeg ik. Toen ik thuis zei schrok ik een beetje.

Hely glimlachte. Ik weet eigenlijk niet eens of dit mijn huis is. Voel ik me hier wel thuis? Waar is mijn "thuis" dan? 'Uhm volgens mij komen vampieren ons roedel aanvallen dus ze zijn aan het voorbereiden, alleen Jelle is er en verder de bediening' zei Hely. Ik keek meteen bang.

Vampier!? Rustig Fay! Het is waarschijnlijk niet erg. Stelde Lena mij gerust. Oh hey Lena, lang niet gesproken. Ja he, ik had eerlijk gezegd ook niks te zeggen dus ja. Maar OMG!! Chase knuffelde ons! Ik zei het toch, hij houd van ons! Zei ze. Ik zuchtte diep. Ja hoor daar is ze weer.

Ik verbrak de contact en ging naast Hely zitten. 'Waaaaaaaatt zullen we doen?' Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. Opeens kwam Jelle in e woonkamer en ging op de bank zitten. Hij zuchtte diep en wreef over zijn gezicht. Hij zag er heel moe uit.

'Hey Jelle, gaat het wel?' Vroeg ik bezorgd. 'Ja, ja ik mis Alexia gewoon' zei hij vermoeiend. Ik knikte. Alexia is voor een paar dagen op bezoek bij haar ouders. Ze was gister gegaan. 'Maar dit heb ik nog nooit gevoelt, ze is daar wel eerder geweest alleen ben ik nooit zo geweest' mompelde hij.

Ik keek hem bezorgd aan. 'Ga dan ook' zei Hely. 'Ik kan niet, ik moet hier in de gaten houden tot dat Chase terug is' zei hij. 'Maar Fay is hier toch' zei Hely. Ik keek haar vlug aan. Ze keek me met de doe-het-voor-hem blik aan. Ik rolde mijn ogen en knikte.

'Ik weet niet hoor' zei Jelle twijfelend. 'Ga nou maar, als Chase boos is zeg ik wel dat het mijn schuld is' zei ik. 'Fay dat hoeft niet' zei hij. 'Nee, ik wil het dus hup hup' zei ik. Hij keek me dankbaar aan en rende de trap op.

Ik glimlachte. Hij kwam weer naar beneden. 'Wat is er?' Vroeg Hely verbaasd. 'Er is een indringer' zei hij en rende naar buiten. 'Altijd komt er iets tussen' zuchtte Hely. Ik haalde mijn schouders op.

'O ja! Fay, ik heb een cadeautje voor jou. Weet je wel, voor je achttiende verjaardag' zei ze. Ik keek haar verbaasd aan. O wacht, tuurlijk. Ik was jarig terwijl ik in coma lag... 'Dat hoeft niet Hely' zei ik. 'Jawel! Wacht hier ik kom zo!' Riep ze en ging maar boven.

Ik grinnikte en deed de tv aan. Hely kwam na een tijdje weer naar beneden met een tasje in haar hand. 'Het is eigenlijk voor jou en Chase, snel maak open!' Zei ze en duwde het tasje in mijn handen. Ik opende jet tasje en haalde er twee sweaters uit.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now