Deel 64

4.9K 170 27
                                    


So naar@fantasy-in-my-head

Pov Fay

Ik werd kreunend wakker. Ik zag dat ik nog steeds op Chase lag. Ik ging van hem en Chase kreunde pijnlijk. Ik ging naast hem liggen en keek op de wekker. Pfff, 06:45, tijd voor werk en ontbijt. 'Auw, mijn buik' jammerde Chase. 'Ik zei dat dat ik je pijn ging doen' mompelde ik half in slaap. Chase mompelde ook wat en sloeg een arm over me heen. 'Chase, we moeten opstaan' zei ik zuchtend na een tijdje. 'Mhhh, jaahaa' zei hij moe. Ik schudde mijn hoofd en ging staan. Ik pakte wat kleding uit de kast. Ik pakte een losse witte shirt, een vest, een zwarte broek en witte schoenen.

Ik legde de kleren even opzij en keek of Chase al opgestaan is. Maar nee hoor, war had ik anders verwacht. 'Chase, sta nou ohooooop!' Riep ik hard. 'NIET ZO HARD!' Hoorde ik Luke roepen. 'JA SORRY, JOUW ALPHA WILT NIET OPSTAAN!' Riep ik terug. Chase grinnikte. 'JEZUS FAY, NIET ZO HARD ZEI IK TOCH!' Riep Luke weer. 'JIJ PRAAT ANDERS NET ZO HARD HOOR LUKE!' Hoorde ik Hely roepen. 'STOP MET SCHREEUWEN!' Schreeuwde Jelle. 'DOE JE ZELF OOK!' Riep ik lachend. Chase barstte het lachen uit. 'Nou Chase sta op' zei ik weet serieus. 'Alleen als je mee doucht met mij' zei hij grijnzend. Ik bloosde en keek snel ergens anders naar.

'I-ik heb a-al gisteravond g-gedoucht' zei ik blozend. 'Dus?' Zei hij. 'Ik sta anders echt niet op hoor' zei hij en ging goed liggen. Ik rolde mijn ogen. Ach, hoe erg kan het zijn, we moeten elkaar toch ooit naakt zien dus waarom niet nu? Nu hopen dat ik geen trauma krijg!! 'Oke best' zei ik chagrijnig. En nee, ik ben niet me ongesteld dus ik ben niet daarom chagrijnig. Hij stond meteen op. 'Echt!?' Riep hij blij. Ik knikte aarzelend. 'Nou eigenlijk was het als grap bedoeld maar nu je ja zei' zei hij met een knipoog. Ik bloosde nog erger. 'Mijne was ook een grap' zei ik snel en nam mijn kleren mee naar de badkamer. 'Fay!! Je had ja gezegd doe open!' Zei Chase lachend.

Ik poetste mijn tanden en ging me daarna omkleden. Ik liet mijn stijle haar los en liep de badkamer uit. Ik zag Chase zijn kleren uitzoeken. Toen hij mij zag grijnsde hij. 'Haal die grijns vn je smoel af, anders vergeet je het om met mij te slapen in een kamer' zei ik waarschuwend. Hij grijnsde snel niet meer waardoor ik grinnikte. Hij liep langzaam naar me toe. Hij deed zijn armen rond mijn middel en keek me speels aan. Hij gaf me een klein kusje, maar die veranderde al snel in een gepassioneerde zoen. Na een tijdje moesten we op adem komen. 'Fay, zou je ooit kinderen willen met mij?' Vroeg hij opeens. 'Waar komt die vraag nou opeens vandaan?' Vroeg ik lachend.

'Gewoon' mompelde hij. Ik besloot hem te pesten zoals hij net deed bij mij. 'Nee, ik hoef geen kinderen' zei ik na een tijdje. Hij keek teleurgesteld.

Pov Chase

Ik keek teleurgesteld. Tuurlijk wilt ze geen kinderen met me, ze houd niet van me. 'Echt niet?' Vroeg ik voor de zekerheid. Ze schudde haar hoofd. Ik zuchtte. 'Is er iets?' Vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd en liet haar los. Ik pakte mijn kleren. Ik liep richting de badkamer maar werd tegengehouden door haar. Ik zag haar lachende gezicht en keek haar vragend aan. 'Tuurlijk wil ik kinderen met jou!' Zei ze lachend. Ik keek haar verbaasd aan. Ze deed haar handen om mijn nek. 'Ik kan niet wachten om te zien hoe jij de kinderen naar school brengt' zei ze dromerig. Ik grinnikte. Ze hield mijn gezicht vast en gaf een kusje op mijn lip. 'Ik zie je beneden oke?' Zei ze. Ik gaf haar nog een kus en knikte.

Ik ging met een blij gevoel naar de badkamer. Pff, ik kan niet wachten tot ik kinderen heb met haar!!! Maar ik moet me echt inhouden, over een paar jaartjes misschien. Ik ging onder de douche en genoot. Na het douchen droogde ik me af en deed mijn kleren aan. Ik bracht mijn haar effe in model en ging daarna naar beneden. Ik liep door naar de keuken en ging naast Fay zitten. Lucy zat tegenover mij. Ik keek haar lang aan. Ik weet niet waarom maar iets in me zegt dat zij iets OVER ons verborgen houd, wat het is weet ik niet. Maar ik kom er snel achter.

Jelle, Alisha, Luke, Justin, Hely en Alexia kwamen ook aan tafel zitten. Thijmen is naar mijn ouders en komt waarschijnlijk vandaag terug. We begonnen aan het ontbijt. Daarna gingen ik en Fay werken. Deze keer moet zij de klachten doen en de brieven die zij van de Luna's krijgt lezen. Ik moet me bezig houden aan Alpha zaken en als het dringend is betrek ik Fay er ook bij. Ik pakte een brief en zag dat die van The White Evil pack kwam. Ik maakte hem open en begon te lezen. 

Brief:

Beste Alpha Chase,

Ik weet dat Alexia White nu bij uw pack is. Ik verzoek u vriendelijk om haar terug te sturen, misschien weet u het al, maar de ouders van haar zijn helaas niet meer onder ons. Ze hebben een brief achtergelaten en daar staat als ze niet bij mij is dat er gevaar dreigt, niet alleen bij jullie maar ook bij ons. Het is het best om haar veilig terug te sturen. Als u het er niet mee eens bent kunnen we het bespreken. En dan nog niet moet ik helaas aanvallen.

Met vriendelijke groet,
Alpha Sam.

Mijn ogen werden zwart van de woede. Hoe durft hij te zeggen dat hij aan gaat vallen!! Fay keek me verbaasd aan. Ze pakte de brief uit mijn handen en begon te lezen. Ze keek er verbaasd naar. Luke kwam binnenlopen, waarschijnlijk heeft Fay hem gelinkt. 'Praat met de Beta van The White Evil pack en maar een afspraak, zeg hem dat ze hier naartoe moeten' zei ze zelfverzekerd. Luke knikte en liep weet naar buiten. Ik was nog steeds boos en balde mijn handen tot vuisten. Fay zag dat en kwam naast me zitten. 'Kijk me eens aan' zei ze. Ik keek niet, ik was bang dat ze zou schrikken van mijn ogen.

Ze draaide mijn hoofd om. Ze glimlachte en en ontspande weer. Ze gaf me een kusje. 'We komen er wel uit, maar niet als je boos bent, oke?' Zei ze. Ik knikte zuchtend. Alleen zij kan me zo rustig maken, misschien is het leiden van een roedel zo beter. De deur knalde open en ik en Fay keken verbaasd naar de deur...

Hey Kneusjes💕

Wie deed de deur open??
Wat zal er gebeuren met Alpha Sam?!

Tnx voor het lezen💕💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Onde histórias criam vida. Descubra agora