Deel 33

6K 189 97
                                    

Pov Hely

'Waar the f*ck is Fay!!' Riep ik wanhopig. Fay is al 15 minuten verdwenen. O god, Chase vermoord ons allemaal als hij dat hoort. Ik zag dat Alisha aan het mindlinken was en ik ging door met ijsberen. Zou het goed gaan met Justin??

Ik kan jammer genoeg niet mindlinken met hem, daarvoor moet hij mij marken. Ik zuchtte diep. Helyyyyy, ik mis mijn Justin! Ik ooooook Bianca, maar we kunnen niks doen. Ze zuchtte en ik sloot haar af. 'O godinzijdank!!' Riep Alisha opeens.

Alle blikken waren op haar gericht. 'Fay is veilig en de vampieren zijn gevlucht, maar slecht nieuws Alpha Chase is zwaar gewond' zei ze, het laatste zei ze zacht. Ik grootte mijn ogen. 'E-en Justin?' Vroeg ik. 'Iedereen is oke behalve de Alpha, er zijn er maar een paar licht gewonde wolven' zei ze.

'Kan de kelder leeg?' Vroeg ik nog in shock. Alisha knikte en de kelder werd langzaam leeg. 'Waar is Chase nu' zei ik zacht. 'Packziekenhuis' antwoordde ze. 'Fay, Justin en Luke zijn daar ook. Hely ga jij ook maar, ik denk dat Fay wel steun nodig heeft' zei ze. Ik knikte en ging zo snel mogelijk naar het ziekenhuis.

Ik vroeg bij de balie waar Chase was. Ik zag daar Fay en Justin knuffelen. Een jarloes gevoel bekroop me maar die verdween snel toen ik Fay zag huilen. Ik rende snel naar ze toe. 'Fay?' Zei ik zacht. Fay liet Justin los en knuffelde mij ook. 'I-k wi-l ni-iet d-at hij d-dood ga-gaat, ik he-heb hem n-nodig' zei ze snikkend.

Ik aaide over haar rug heen. De tranen verlieten mijn ogen ook snel. Fay liet me los en ging tegen de muur leunen. Justin nam me in een knuffel. 'Shtt, het komt wel goed' fluisterde hij. Ik voelde me meteen wat kalmer. 'Dankje Justin' zei ik. Hij gaf een kus op mijn haar. 'Geen zorgen angel' zei hij glimlachend.

Ik lachte om zijn bijnaam voor mij. Ik keek daarna naar de operatie deur. 'Hoelang nog?' Vroeg ik. 'Over een paar minuten zou hij klaar moeten zijn, het gaat waarschijnlijk langer duren want hij is drie keer geraakt met een zilveren kogel' zei Justin. Ik knikte. 'Hij kan het wel, mijn broer is sterk' zei ik zacht.

Pov Luke

Ik keek naar Fay die nu tegen de muur stond aangeleund. Ik kon niet meer wachten en liep maar haar toe. 'Fay ik weet dat het geen goed moment is maar hoe deed je dat, dat grommen en jouw vacht, hij was met licht paarse strepen' zei ik. Ze keek me even aan en dacht na.

'Eerlijk Luke, ik heb echt geen idee. Ik was zo boos toen Chase pijn had dus Lena, mijn wolf, nam het over' zei ze beschamend. 'Geen zorgen Fay, we komen er wel uit' zei ik. Ze knikte en zette haar hoofd in haar handen. Ik zuchtte.

Het is waarschijnlijk verschrikkelijk als je mate in het ziekenhuis ligt, Fay is echt heel sterk. Ik zou het niet eens uithouden als Alisha in het ziekenhuis ligt. Ik miste haar heel erg. Maar ik heb haar en Jelle gevraagd of ze de roedel wilde gerust stellen anders werd het een zooitje.

De dokter kwam de kamer uit en Fay rende meteen naar hem toe. 'Hoe gaat het met mijn mate' vroeg ze snel. 'We weten het niet, de operatie is gelukt maar of hij nog wakker gaat worden is een vraag, het spijt me Luna' zei de dokter. Ik zag dat Fay wankelde. Snel steunde ik haar.

'Kan ik hem zien?' Vroeg ze zacht. 'Sorry Luna, hij moet wat rust hebben' zei de dokter. Fay werd boos. 'Nee!! Ik wil naar MIJN mate!' Riep ze de hele tijd. Ik hield haar tegen en ze zakte snikkend naar beneden. 'Ik-ik kan niet zonder hem' fluisterde ze snikkend.

'Maak je geen zorgen Fay' zei ik en hielp haar op een stoel. 'Wil je wat drinken?' Vroeg ik. Ze knikte en ging meteen.

Pov Fay ( srry voor als jullie het stom vinden die Pov's🤗 )

Ik zag Luke weglopen en Hely en Justin waren even frisse neus aan het halen. Ik sloop stiekem de kamer van Chase binnen. Hij zat onder de buisjes en hij had zo'n adem ding op zijn mond ( geen idee hoe dat heet😂 ) Er kwamen tranen in mijn ogen toen ik hem zag.

Die man was we er...die...die vampier...hij heeft dit gedaan. Maar het was toch maar een nachtmerrie? Of was het waar? Ik weet het zeker dat hij het was. En die vieze vuile verraadster stond naast hem. Het is allemaal mijn schuld, ik dacht dat Emily zou veranderen maar ik had het fout.

En het gevolg is een half dodo mate in het ziekenhuis. Ik ga mezelf nooit vergeven. Ik ging op de stoel zitten naast hem en pakte zijn hand vast. Ik hoorde Lena piepen. Ik ben echt dom...Valor had gewoon gelijk...ik ben waardeloos...door mij ligt mijn mate hier.

Luke kwam de kamer binnen stormen met een paniekerig gezicht. 'O godinzijdank! Je bent hier' zei hij opgelucht. Ik knikte en negeerde hem verder. Luke liet me zitten en ging naar de gang. O maangodin, zal het weer goed komen met Chase? Zal hij dan boos zijn op mij? Ik denk het namelijk wel...

Geen zorgen Fay, hij is jouw mate als hij boos is is dat niet voor lang. Hoorde ik de maangodin zeggen. Ik had het niet verwacht en schrok een beetje. Maar ik-ik ben bang voor hem, zei ik beschamend terug. Ik snap het Fay, maar geef hem een kans. Oke. Ik zuchtte en keek Chase weer aan.

Alsjeblieft word wakker Chase...ik-ik mis je...


I know i know, deze keer is het saai maar ja. Tnx voor het lezen KNEUSJES💕

Ps
Ik heb een nieuwe personage nodig voor Chase, srry voor verwarring alvast maar ik vond de andere niet echt stoer ofso.
Maar jullie kunnen kiezen uit:

Maar jullie kunnen kiezen uit:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze💕🤗


                                   Of

                                    Of

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze❤️🤗
                 

PPS

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu