Deel 56

5.1K 200 8
                                    


So naar @xkusjejuliexxx 💕
Ps eerste deeltje in 2018!!!!

Pov Fay

Ik stond op en rekte me gapend uit. Ik keek naar Chase, hij sliep nog steeds. Ik besloot om hem niet te wekken en pakte wat kleding. Ik pakte een witte hoodie met een adidas broek. Ik ging naar de badkamer en poetste mijn tanden. Ik keek nog even op mijn telefoon en ging de badkamer uit.

Outfit Fay♥️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay♥️

Chase werd kreunend wakker. 'Oefff, hoofdpijn' mompelde hij en zette zijn handen tegen zijn slaap. Ik keek hem met medelijden aan en liep naar hem toe. Ik ging op bed zitten en pakte zijn hoofd. Ik zette hem op mijn schoot. Ik deed mijn handen in zijn haar. Hij deed zijn ogen. 'Gaat het weer?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Kom dan maak ik beneden wat thee voor je' zei ik. Ik hielp hem met opstaan. Hij ging eerst naar de badkamer. Hij kwam daarna fris en fruitig uit de badkamer. We liepen naar beneden en ik liep meteen naar de keuken.

Ik maakte thee met honing en bracht hem naar Chase. Hij keek me dankbaar aan en dronk de thee op. Luke kwam de kamer binnen. 'Yooooooooo, mensen!!!!' Riep hij. Chase kreunde. 'Hou je bek Luke' zei hij kreunend. Luke zuchtte. 'Gedronken?' Vroeg hij. Ik knikte. Thijmen, Jelle, Nick, Justin, Tanja en Hely kwamen naar binnen. 'Ik ga naar mijn kantoor' mompelde Chase en liep de kamer uit.

Nick liep naar me toe en knuffelde me. 'Kom laten we gaan ontbijten' zei Hely. We knikten en liepen naar de keuken. Chase,heb je honger? Vroeg ik via de link. Nee dankje babe. Ik bloosde. Nick moest grinniken. 'Nou, wat heeft Chase gezegd?' Vroeg hij. Ik bloosde meer. Ik ging snel aan tafel zitten. We hebben trouwens een nieuwe kok. Hij heet Thomas en hij is 39 jaar. Hij is echt heel grappig en super aardig.

'Waar zijn Tanja en Alexia?' Vroeg ik verbaasd. 'Alexia werd gevraagd of ze naar haar oude roedel wilde komen voor belangerijk nieuws' zei Jelle. Ik knikte. Tanja kwam de keuken binnenstormen. 'Ik ben er, ik ben er' zei ze hijgend en ging naast Nick zitten. 'Hey, Nick, Tanja was het leuk gisternacht' zei Hely wiebelend met haar wenkbrauwen. Tanja bloosde en Nick werd ook rood. 'Omg! Hebben jullie de matingsproces voltooid' zei ik enthousiast. Nick knikte ongemakkelijk.

Na het ontbijt gingen we gewoon zitten. De bel ging en Hely sprong op. Ze begon opeens te gillen. Justin rende naar haar toe. 'Wat is er aan de hand?' Vroeg Tanja verbaasd. Ik haalde mijn schouders op en liep ook naar de deur. Maar Justin duwde mij terug. Ik keek hem verbaasd aan. 'Verstop haar en bescherm haar' zei Justin tegen Nick. Nick knikte en trok me naar de achtertuin. Hij trok me achter een boom. 'Nick wat is er?' Vroeg ik bang.

'Niks kleintje niks' zei hij. Ik zuchtte. Hij wilde me weg trekken maar ik hield hem tegen. 'Ik ga nergens heen zonder Chase' zei ik. 'Fay, dit moet alsjeblieft' zei Nick zuchtend. Ik keek hem twijfelend aan. Toen ik Chase hoorde grommen trok ik me los en rende terug. 'Fay!' Riep Nick. Ik negeerde hem en rende verder. Ik rende naar Chase zijn kantoor. Ik zag iemand met de rug naar mij toe en Chase met zijn zwarte ogen.

Toen diegene zich omdraaide deinsde ik geschrokken naat achteren. 'E-eden' zei ik vol ongeloof. 'Verrassing' zei hij grijnzend. Ik keek om me heen en zag iedereen vanaf een afstandje bang kijken naar Chase. Chase gromde boos. Eden deed een handbeweging en Chase deinsde naar achter. Ik keek hem raar aan. Hij heeft ook krachten? 'Ik heb krachten, zoals je ziet Fay, maar helaas die zijn niet zo sterk als die van jou' zei hij.

Ik slikte. Hij kwam dichterbij. Vergeet niet Fay, wij hebben ook krachten. Ja, je hebt gelijk Lena. Ik keek Eden recht in zijn ogen aan. Ik zette een stap en de grond trilde een  beetje. Ik duwde Eden met mijn luchtkrachten tegen de muur aan. Hij viel op de grond en stond snel weer op. Hij liep naar Chase en pakte hem bij zijn keel. Hij pakte een mes en keek me dreigend aan.

'Een stap en ik snijd zijn keel door' zei Eden grijnzend. Ik schudde mijn hoofd. Chase ogen waren nu zwart met rode pupillen. Hij pakte Edens mes en sneed het door zijn keel. Maar hij was nog niet klaar. Iedereen die hij tegenkwam sloeg hij. Hij pakte Nick vast en wilde hem slaan. 'NICK!' riep ik en rende naar ze toe.

Ik pakte Chase zijn arm vast. Hij sneed met de mes in mijn been en ik schreeuwde het uit. 'Fay!' Riep Nick en haalde me bij Chase weg. Ik ademde zwaar. Het was een zilveren mes. Dat voelde ik. Er kwamen meteen wat mensen om me heen staan. Ik viel op de grond neer en Nick begon te schreeuwen dat ze een packdokter moeten halen.

Pov Chase

Ik keek geschrokken naar wat ik veroorzaakt had. 'Fay' fluisterde ik. Ik wilde naar haar toe lopen maar Thijmen hield me tegen. 'Het is beter als je even afstand neemt broertje' zei hij. Ik keek hem vol ongeloof aan. Ik zette mijn handen in mijn haar. Ik...ik deed Fay pijn...hoe kon dit gebeuren! Ik rende het kantoor uit en ging het bos in. Ik stopte bij de grens en leunde tegen een boom aan.

Ik voelde de pijn van Fay nog in mijn been. De tranen verlieten mijn ogen. Hoe kan ik haar ooit zonder schuldgevoel aankijken? Wat als dit nog een keer gebeurt? Ik kan haar niet kwijtraken, zij...zij is mijn leven...mijn zielsverwant...mijn tweede deel...mijn soulmate. Ik zuchtte diep. Waarschijnlijk wilt Fay mij niet eens zien. Waarschijnlijk haat ze mij nu.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now