Deel 81

4.2K 167 10
                                    


So naar @CookiexxxPower 🍪❤️

Pov Fay

'Is iedereen klaar!?' Riep ik terwijl ik van de trap afging. Ik kwam Luke tegen in de woonkamer. 'Auto staat klaar als je klaar bent bij deze plein' zei hij. Ik knikte. 'Mensen zijn verzameld' zei Alisha met Hely en Alexia achter haar aan. 'Tijden van de trainingen zijn veranderd' zei Justin terwijl hij een cakeje in zijn mond propte. 'En de papieren zijn allemaal in orde' zei Jelle er meteen achteraan. Ik glimlachte. 'Oke, ik ga even langs Chase dan gaan we met z'n alle naar het plein, zorg dat Thomas er ook is' zei ik. Ze knikten en ik liep richting de kamer van Chase. Ik deed de deur open en ging op de stoel zitten. Ik keek naar Chase, hij zag er bleek uit. En hij haalde adem door een mondkapje. Ik pakte zijn hand en gaf er kusjes op.

'Ik houd zo veel van je, ik beloof dat ik je tevreden ga houden' fluisterde ik. 'Maar word alsjeblieft snel wakker, ik ben bang Chase. Ik voel me alleen bij jou veilig' vervolgde ik. 'Maar nu moet ik gaan, ik kom snel weer terug' zei ik en stond op. Ik gaf hem een kus op zijn hoofd en verliet de kamer. Ik kwam 2 wachters tegen. 'Jongens, jullie blijven hier. Jullie komen wel via via wel te weten wat ik allemaal heb gezegd bij mijn speech maar nu moeten jullie de Alpha bewaken' zei ik met een Luna stem. 'Ja Luna' zei de ene en de andere knikte. Ik liep naar buiten. Fay we staan allemaal klaar op het plein. Linkte Jelle mij. Oke is goed ik kom eraan. Linkte ik terug.

Daar naartoe gaan duurt maar 5 minuten lopen. Ik ging langzaam lopen en nadenken. Hey jij weer! Hoorde ik opeens. Ik keek om me heen maar zag niemand. Nee hierzo beneden! Zei die stem weer. Ik stopte met lopen en keek naar de grond. O, hay Mason! Nog een vrouwtje gevonden? Nee helaas niet, maar halleluja jij bent lekker als je niet zweet! Ik lachte. Srry Mason ik ben al bezet door een knapperd. O, en wie mag hij dan wel zijn. Ik zuchtte dromerig. Hij is knap, lief, vaak dominant maar ja. Hij is sexy, schattig, aardig tegen de meeste. Hij is sterk, maar toch gevoelig diep van binnen.

Hij is van mij, en ik ben van hem. Jaja, wat is zijn naam?! Ik grinnikte. Chase, Alpha Chase. Noooo! Heeft die gast echt zijn mate! Wow niet te geloven! Het lijkt wel gisteren toen hij en zijn broer met mij speelde! Huh? Waar heb je het over? Ken je hem? Ja, hij speelde altijd met me toen hij 7 jaar was, maar dat stopte bij zijn 13. Omdat Thijmen ontvoert werd. Ik glimlachte. Waar is hij nu eigenlijk? Ik zuchtte en keek verdrietig voor me uit. Hij ligt in coma, ik moet het tijdelijk overnemen. Fay? Alles goed? O shit!! Toespraak!! Ja ik kom eraan Luke. Ik moet gaan Mason! Ik zie je later!

Bye!! Ik rende snel naar het plein toe. Ik ging snel op het podium staan. Luke en Jelle gingen naast me staan. 'Was er iets aan de hand?' Vroeg Luke. Ik schudde mijn hoofd. Hij gaf me de microfoon. Ik wachtte even totdat iedereen stil was. 'Fijn dat jullie er allemaal zijn' zei ik. 'Waar is onze Alpha!' Riep iemand. 'Ja! Wij willen onze Alpha!' Riep nog iemand. Al snel werd het rumoerig. Opeens had ik er genoeg van en gromde ik abnormaal hard. Iedereen werd stil en keek me verbaasd aan. Maar zodra ze mijn fel gele ogen zagen keken ze meteen naar beneden. 'Daarvoor was ik ook hier, om antwoorden te geven aan jullie' zei ik.

'Jullie Alpha ligt in coma' zei ik wat kalmer. Ik hoorde ze geschrokken naar adem happen. 'Tot die tijd ga ik zijn taken overnemen, ik wil geen tegenspraak. Ik heb jullie hulp hierbij nodig, want het is wel mijn mate die in coma ligt en jullie moeten blij zijn dat ik niet in een hoekje sta te huilen en de roedel niet ga leiden' legde ik uit. 'Het gaat zeker lastig worden maar als we allemaal gewoon meewerken kunnen de Alpha  tevreden houden' ging ik verder. 'Zoals jullie al gehoord hebben waarschijnlijk, hebben we nieuw gebied erbij. Namelijk The White Devil. Hierna ga ik daar naartoe om alles in orde te krijgen maar daar heb ik ook jullie hulp bij nodig. Ze hebben spullen nodig om de plekken daar te herstellen want er zijn veel dingen vernield. ' zei ik.

'En als er mensen zijn die daar willen wonen kunnen jullie een brief sturen naar ons en we zien dan wel' vervolgde ik. Ik vertelde ze nog dat er niet zo veek gaat veranderen en daarna mochten ze naar huis. Toen ze allemaal weg waren gingen ik, Jelle en Luke naar het nieuwe gebied. 'Dat heb je goed gezegd Fay' zei Jelle. Ik keek hem dankbaar aan. Toen we er waren zag ik dat er veel kapot was. Het gaat nog wel even duren voordat alles weer de oude is. Ik ging naar het plein en Jelle gaf mij de microfoon. Iedereen keek me bang aan. 'Oke, ik weet dat jullie bang zijn maar dat hoeft echt niet, jullie zijn nu een van ons, The BlackBlood pack. Daarom ben ik hier, ik wil dat alles weer de oude word. Jullie kunnen weer gaan werken zoals altijd en als jullie voor jullie vorige Alpha werkte dan helpen we je nieuw werk te zoeken. En hopelijk word dan alles weer normaal hier' zei ik.

'Maar mijn huis is vernield! Waar moet ik slapen Luna? En mijn mama en papa kan ik niet vinden' Vroeg een klein meisje van ongeveer 6 jaar. Ik keek haar met medelijden aan. 'Zijn er meer huizen vernield?' Vroeg ik. Ik hoorde niemand. Alleen van het meisje dus, vreemd. 'Waar woonde je' vroeg ik aan het meisje. 'Bij de legerbasis met papa en mama' zei ze. Ik knikte. 'Luke, kan je haar na de toespraak naar mij brengen' vroeg ik aan Luke, zonder microfoon. Hij knikte. 'Dat los ik zo op voor je oke?' Zei ik tegen het meisje. Ze knikte. Ik vertelde hun ook over Chase dat hij in coma lag en dat ik hun hulp nodig had om de roedel te leiden. Ik zocht met mijn ogen naar Thijmen. 'Waar is Thijmen?' Vroeg ik aan Jelle. 'Ik ben hier' zei iemand achter mij. Ik draaide me om en zag Thijmen.

Hij zag er onverzorgd uit. Hij had wallen onder zijn ogen en zijn haar was warrig. Ik keek hem verbaasd aan. Ik gaf de microfoon weer aan Jelle en liep naar Thijmen. 'Wat is er met jou gebeurd?' Vroeg ik. 'Niks, waarvoor moest ik komen?' Vroeg ik. 'O ja, ik geef je de packhuis hier, als je dat wilt natuurlijk, en ik wil dat je hier een beetje in de gaten gaat houden, verder mag je hier wonen' zei ik. Hij leek na te denken. 'Oke is goed, hoe gaat het met Chase?' Vroeg hij. Hij was 2 dagen geleden bij Chase geweest maar toen had ik niet zoveel op hem gelet. 'Hetzelfde' zuchtte ik. Hij knikte. 'Nou ik ga maar inpakken' zei hij. 'Wacht, als er iets is kun je dat zeggen he?' Zei ik nog.

Hij zuchtte diep. 'Ik zeg het wel later' zei hij. Ik knikte. Hij gaf me een knuffel en ging weer weg. 'Fay hier is het meisje' zei Luke. Ik glimlachte en liep van het podium. 'Hey, ik ben Fay, hoe heet jij?' Vroeg ik aan haar. 'Ik ben Sophie' zei ze verlegen. 'Oke Sophie dus, heb je andere familie?' Vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. 'En hoe heten jou ouders?' Vroeg ik weer. 'Melanie en Bale Mackenz' zei ze. Ik keek naar Jelle. Overleden. Linkte hij. Ik zuchtte diep.

Hey Kneusjes❤️

Wat heeft Thijmen?
En wat gaat er gebeuren met Sophie?

Tnx voor het lezen💖

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now