Deel 60

5.1K 183 4
                                    


So naar @dekitie112 💕

Pov Fay

Ik voelde tintelingen maar ik kom mijn ogen niet open doen. Ik was nog steeds aan het slapen en elke keer voel ik tintelingen die Chase mij gaf, alsof hij hier is. Maar elke keer als ik mijn ogen open, dan zie ik niemand. Het is waarschijnlijk een droom. Maar het voelt zo echt! Ik voel het nu ook maar ik besluit mijn ogen niet te openen. De tintelingen gingen naar mijn voorhoofd. Ik zuchtte genietend. Opeens hoorde ik iets vallen. Ik deed mijn ogen geschrokken open. Er was iemand hier, ik weet het zeker.

Ik stond op en zag iemand bij het raam. 'W-wie ben je?' Zei ik. Diegene bewoog niet. Ik liep rustig naar hem toe. Ik rook, Chase?! 'Chase!' Riep ik. Hij wilde uit het raam springen. 'Chase als je nu weggaat vergeef ik jou nooit meer' zei ik huilend. Hij bleef meteen staan. 'I-ik kan dit niet Fay' fluisterde hij. 'Wat kan je niet?' Vroeg ik. 'Ik kan je niet aankijken, straks heb je nog pijn' zei hij. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, alsjeblieft Chase, ik heb je nodig, je hebt het beloofd, laat me niet alleen Chase' zei ik huilend en zakte op de grond. Hij draaide zich om maar omdat het donker was zag ik hem niet zo goed.

'Maar wat als ik je weer pijn doe?' Vroeg hij. 'Chase het was een ongeluk, en kijk ik ben weer genezen, het gebeurt niet meer Chase' zei ik. 'Vergeef je het me dan? Ben je niet boos?' Vroeg hij weer. 'Nee, ik ben niet boos, i-ik houd van je Chase' zei ik snikkend. Hij ging voor me zitten en hield mijn handen vast. Ik keek hem aan. Hij zag er onverzorgd uit. Ik raakte zijn gezicht aan. Ik keek naar zijn lichaam en zag dat het vol schrammen zat. Ik keek hem hoofdschuddend aan. 'Blijf je?' Vroeg ik opeens. 'Fay ik weet het nie-' 'Chase blijf je of niet' onderbrak ik hem. Hij zuchtte.

'Ik blijf' zei hij na een tijdje. Ik knuffelde hem stevig en huilde het uit. Hij tilde me op naar bed en kwam naast me liggen. Ik hield hem stevig was, bang dat hij weer weg zou gaan. Hij hield me ook stevig vast. 'Laat me nooit meer alleen oke?' Zei ik. 'Oke prinsesje, ik houd van je, zielsveel' zei hij en aaide mijn hoofd. Ik glimlachte. Ik keek weer naar zijn lichaam. Zijn buil zat vol met sneeën. 'Waarom doe je dit Chase?' Vroeg ik en raakt het aan. Zijn gezicht vertrok van de pijn maar later ontspande het weer, omdat het minder pijn deed.

'Ik, ik strafte mezelf' fluisterde hij. Ik keek hem vol ongeloof aan. 'Nooit meer doen' zei ik en hield hem weer vast. Hij grinnikte en gaf me een kus op mijn hoofd. 'O shit' fluisterde hij opeens. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Pff, ik moet de Alpha zaken allemaal inhalen' zei hij zuchtend. Ik lachte. 'Niet nodig, ik, Luke, Jelle, Alisha en Thijmen hebben het al gedaan' zei ik. 'Echt?' Vroeg hij. 'Yep, maar effe serieus, het was verschrikkelijk' zei ik. 'Ik ben echt zo moe niet normaal' zei ik weer. Chase grinnikte. Hij keek me diep in de ogen aan en kuste me. Ik ging er meteen mee in en kuste terug.

Hij tikte met zijn tong tegen mijn lippen en ik deed mijn mond gewillig open. We speelden een vurig spelletje met onze tongen. Chase streelde mijn rug. Hij zette zijn handen om mijn kont. 'Afblijven daar' mompelde ik tegen zijn lippen. Hij grinnikte maar luisterde niet. 'Maar ze zijn zo goddelijk' zei hij terug. Ik stopte met zoenen en verstopte mijn hoofd in zijn nek. Ik hoorde hem lachend. 'En, wat is er allemaal gebeurd?' Vroeg hij. Ik haalde mijn hoofd uit zijn nek. Ik vertelde hem dat er niet veel bijzonders was. Ik vertelde hem ook over Alexia's verhaal.

'Vreemd' mompelde hij. 'Wat?' Vroeg ik. 'Ja, dat haar ouders zomaar vermoord zijn, en bij de The White Devil pack zijn er amper rogue's, en voor zo ver ik het weet zijn er helemaal geen rogue's rond het packhuis en Alexia's ouders woonde daar ergens' zei hij. Ik knikte. Dat is inderdaad vreemd. 'En waarom zouden wij in gevaar zijn als ze niet bij die Alpha Sam is?' Zei hij. 'Ik weet het niet maar ik vertrouw het allemaal niet' zei ik. 'Klopt, maar we zien wel, nu wil ik slapen naast mijn geweldige mate' mompelde hij. 'Chase, wanneer ga je me officieel voorstellen aan jouw roedel?' Vroeg ik na een tijdje. 'Wanneer je wilt' zei hij en gaf me een kus op mijn wang.

'Zullen we het dan morgenmiddag doen?' Vroeg ik. 'Tuurlijk prinses' zei hij. Hij gaf me de hele tijd kusjes in mijn nek, jet kietelde. Even later vielen we beide in slaap. De volgende ochtend werd ik moe wakker. Ik keek naast me en zag dat Chase er niet was. Ik stond meteen op. Is hij weg!? Was het een droom?! Toen ik de douche hoorde ademde ik opgelucht. Ik haalde voor mezelf mijn Luna sweater eruit met een spijkerbroek. Ik keek ook alvast welke witte jurk ik aan ging doen voor de ceremonie vanmiddag.

Chase liep de badkamer uit en knuffelde mij meteen. Ik glimlachte en knuffelde terug. Ik liep de badkamer binnen en ging mijn tanden poetsen. Ik deed mijn haar in een staart en was klaar. Ik liep de badkamer weer uit en zag dat Chase een broek met zijn Alpha shirt aan had. Hij pakte mijn hand vast en we liepen hand in hand naar beneden. Er was niemand in de woonkamer dus liepen we meteen door naar de keuken. Iedereen zat op zijn telefoon en keek niet op. We gingen zitten en ik probeerde mijn lach in te houden. Luke was er alleen niet. Hij liep opeens moe naar binnen.

'Goeiemorgen Fay, o en goeiemorgen Chase' zei hij moe en ging zitten. 'Wacht Chase!?' Riep hij opeens. Ik barstte het lachen uit net als Chase. De rest keek op en keek vol ongeloof naar Chase. Hely stond op en knuffelde hem. 'Eindelijk, we hoeven jou werk niet te doen' riep Luke na een tijdje. Chase keek hem droog aan. 'O het is ook leuk dat je er bent hoor' zei hij snel. Ik grinnikte. Iedereen was blij dat Chase terug was. Alexia kwam moe de keuken binnen en ging zonder wat te zeggen naast Jelle zitten. Jelle keek me hulpeloos aan. Ik haalde mijn schouders op. Ik keek haar bezorgd aan. Geen zorgen, we komen er wel uit wat er aan de hand is. Ik keek naar Chase. Hopelijk wel. Zei ik via de link terug naar hem.

Hey Kneusjes💕

Zit er echt iets achter de moord op Alexia's ouders? Of blijkt het toch zo te zijn?

Ps extra deeltje omdat we #1 hebben gehaald bij weerwolf💕🐾

Tnx voor het lezen💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now