Deel 38

6K 202 26
                                    

Check die video daar boven!!! Gewoon zoooooo cute❤️ ik hoop dat mijn bruiloft ook zo mooi word🤗☺️

Pov Fay

Ik keek zenuwachtig om me heen. Er waren al best veel mensen bij het feest. Het is op een open plek in het bos, het ziet er prachtig uit. Er kwam opeens een man van ongeveer Chase leeftijd naar ons toelopen. 'Hey Chase, lang geleden man' riep hij. Chase stond op en ze groette elkaar met een brohug, wat er raar uitzag in een pak.

'En wie is deze dame' zei de man met een knipoog naar Chase. 'Dit is Fay, mijn mate' zei Chase. 'Mate! Gefeliciteerd man!' Zei de man. 'O ja, ik ben Raymond, maar noem me gewoon Ray' zei hij. Ik glimlachte en knikte. Ik gaf hem een hand en we gingen weer zitten. Er kwam een rustig liedje op. Chase pakte vol aarzeling mijn hand. 'Mag ik deze dans' zei hij. Ik grinnikte en knikte snel.

We stonden op en gingen in het midden staan. Chase pakte me bij mijn middel en ik legde mijn handen bij zijn nek. We keken elkaar in de ogen aan. Chase glimlachte en trok me dichter naar hem toe. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en schuifden verder. Ik voelde zijn adem op mijn haar. 'Je ziet er mooi uit Fay' fluisterde hij. Ik bloosde en verstopte mijn gezicht in zijn nek.

Hij begon te lachen.

Pov Chase

'Je ziet er mooi uit Fay' fluisterde ik tegen haar. Ze bloosde en verstopte haar gezicht in mijn nek. Ik begon te lachen. Ik heb nog nooit tegen een meisje verteld dat ze mooi is, alleen Fay verdient het. De muziek stopte en wij ook. Ik keek om me heen en zag dat mensen naar ons keken. Ik zag dat Fay zich ongemakkelijk voelde en pakte haar hand. Er begonnen mensen te klappen

Hey en Justin liepen naar ons toe. 'Ik heb het allemaal op film' zei hij grijnzend. Ik rolde mijn ogen. Justin moest grinniken en sloeg een arm om Hely heen. Ik en Fay gingen weer zitten. Ik ging wat praten met Ray, hij is als een broer voor mij. Hij is mijn beste vriend sinds ik klein was. 'Ik ga even naar de meiden toe' zei Fay. Ik knikte twijfelend.

Ze ging naar Hely, Alisha, Alexia, Zoë en een paar andere meiden. Ik richtte me weet op Ray, maar hield Fay toch on het oog. Opeens hoorde ik iemand gillen. Ik stond snel op en liep op jet geluid af. Het kwam af van de meiden. Ik liep er naar toe. 'Wat is er aan de hand?' Vroeg ik. 'F-fay ze, ze werd meegenomen' zei een van de meisjes en wees naar het bos. Ik werd woedend en Blake nam het over. Ik veranderde in Blake.

Ik rende het bos in. Ik probeerde haar geur te vinden maar ik rook helemaal niks! We moeten haar vinden!!! Gromde Blake. Ik hoorde een harde grom, dezelfde grom in de oorlog, de grom van Fay. Ik rende op het geluid af. Ik kwam aan bij een open plek, met een plasje bloed op de grond. Nee...nee...ik mag haar niet kwijtraken!! Nee!!! Ik hoorde iemand uit de bosjes komen en keek naar diegene. Het was Ray.

Hij veranderde terug en deed zijn kleren aan. Hij gaf me een broek en ik veranderde ook terug. Ik haalde mijn handen door mijn haar en gromde woest. 'Chase, we kunnen beter naar het packhuis gaan, we vinden haar wel' zei hij. Ik schudde mijn hoofd. 'Ik moet haar vinden! En nu!' Riep ik. Hij keek naar het bloed. 'Misschien is ze-' 'nee!!! Ze is niet dood' riep ik boos. 'Anders zou ik het wel voelen' zei ik wat kalmer.

'Kom Chase we gaan' zei hij. Ik zuchtte en ging toch. Wie zou Fay dit aan doen? Wie kan het zijn? Is het Emily en die vampier?!

Pov Fay

(Effe terug )

Ik liep naar de meiden en we kletsten wat. 'Hoi ik ben Kailyn, Luna van Yelow pack en mate van Alpha Cayden' zei een meisje. 'Hey ik ben Fay, mate van Alpha Chase' zei ik. 'Ja ik zag jullie dansen, jullie zijn echt heel schattig samen' zei ze. Ik bloosde en de meiden moesten lachen. Ik zag iemand achter een boom en keek er naar. 'Wat is er?' Zei een Floor, mate van de Beta van de Yelow pack. 'Ik zag iets' zei ik. Ik voelde gewoon het gevaar.

Ik liep er langzaam naar toe. Iemand pakte mij bij mijn arm en trok me ruw mee het bos in. Ik hoorde Kailyn schreeuwen. Ik probeerde los te komen maar het lukte niet. Diegene die mij vast had was een vampier, dat rook en hij rende met vampier snelheid. Ik begon weer hard te grommen net als bij de oorlog. Hij stopte en liet me los van schrik. Ik wilde hem aanvallen maar ik kreeg iets in mijn zij.

Het was een zilveren mes, ik haalde het eruit en er kwam veel bloed. Ik wankelde en viel neer, iemand droeg mij en liep met vampier snelheid. Na een tijdje werd het zwart voor mijn ogen.

Toen ik wakker werd was het enige dat ik voelde pijn in mijn zij. Ik stond met veel moeite op en keek om me heen. Ik zag in een cel, het was donker en vies. Het stonk er naar vampieren. Ik probeerde te grommen maar er kwam geen geluid uit mijn mond. Ik was te zwak. Ik viel weer neer. Lena, ben je e nog? F-fay, ik, ik kan niet meer, ze hebben wolfsbane( gif waar wolven niet tegen kunnen) hoorde ik Lena zwak zeggen.

Nee! Lena blijf bij me! Lena!! Lena!? Ik hoorde haar niet meer. Ik huilde...

Pov onbekend...

Hah!!! Zo makkelijk om de mate van Chase te ontvoeren! Ik hoefde niet eens iets te doen!! Wat een sukkel is Chase! Ach ja, samenwerken met vampieren en Emily is gewoon geweldig!! En die Fay, woehoee! Wat een lekkerding, aan haar ga ik veel plezier beleven!!


Omg!!! Fay is ontvoert!! Wie is die onbekende!! Gaan ze Fay vinden of word het te laat!!

Tnx voor het lezen KNEUSJES💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now