Deel 31

6.3K 212 30
                                    

Pov Hely

Ik...IK HEB MIJN MATE GEVONDEN!!! Omg ik ben zo f*cking blij!!! Ik liet mijn mate los en hoorde Bianca janken in mijn hoofd. Hij glimlachte naar me. Ik smolt van zijn lach!!! Ik glimlachte terug.

'Hey mate, hoe heet je?' Vroeg hij nog altijd glimlachend. 'Ik heet Hely, en jij mate?' Vroeg ik hem. 'Justin' zei hij. Ik hoorde zijn maag knorren en grinnikte. Ik trok hem mee naar de keuken en vroeg Tanja of ze iets kon maken. Ze maakte een ei-tosti en gaf hem aan Justin.

En wie mag deze knapperd dan wel zijn Hely? Vroeg Tanja via mindlink. Ik gromde naar haar via de link. Ze keek me raar aan. DEZE knapperd is van MIJ!! Zei ik haar. Ze glimlachte breed en knipoogde. Ik rolde lachend mijn ogen.

Ik zag dat Justin al aan het eten was. 'Dus, vertel eens iets over jezelf Justin' zei ik en ging naast hem zitten. 'Nou uhm, ik ben 18 jaar en was een Alpha zoon. Maar ik ben uiteindelijk weggegaan daar' zei hij. Ik keek hem verbaasd aan. 'Waarom?' Vroeg ik.

Hij zuchtte diep. 'Ik kende Fay, ze was mijn beste vriendin. Ze was mijn kleine zusje die ik nooit heb gehad. Ik wist dat ze werd opgesloten en wilde haar helpen ontsnappen. Dat ging een beetje mis en Valor zei dat ze vermoord is. Ik voelde dat het niet zo was en ging opzoek naar haar. Ik kwam als laatste pack in de EU hier naartoe. Ik werd opgesloten en toen kwam Fay' zei hij.

Ik knuffelde hem. Hij ademde mij geur in. 'Je..je ruikt lekker' zei hij zacht. 'Naar bos en bloemen' vervolgde hij. 'Jij ruikt ook lekker, naar frambozen en rozen' zei ik. Hij grinnikte. Ik liet hem los en keek hem aan. 'Justin, a-ccepteer je mij als j-e m-mate?' Stotterde ik bang.

'Ik, Justin Glodblood, accepteer jou, Hely Black Blood jou als mijn mate' zei hij. Ik keek hem met een lach op mijn gezicht aan. Ik ben zo blij met mijn mate!! Opeens kwam Luke de kamer binnen gestormd. 'Waar is Chase?!' Riep hij. Justin gromde zacht naar hem. Ik pakte zijn hand en knikte.

'Weet niet, hij nam Fay mee en ging naar buiten' zei ik. 'O, shit' mompelde hij zacht. 'Is er iets?' Vroeg ik verbaasd. Hij schudde zijn hoofd en liep weg.

Pov Chase

'Ik heb sinds mijn 16e dezelfde man in mijn nachtmerries. Ik dacht toen dat het wel over zou gaan, maar nee. Ik vertelde het mijn familie alleen zij geloofde het niet. Ik besloot om te zeggen dat ze weg waren en loog. Ze waren er nog steeds alleen ik wilde niet dat ze me niet geloofde.'

Ik keek Fay aan en ze knikte. 'Mijn nachtmerries zijn soms het zelfde en soms iets anders maar met dezelfde man, die man is...is' Gast kom snel problemen hier! T zei Luke. Ik zuchtte. 'Wat is er?' Vroeg Fay. 'Luke, hij zegt dat er een probleem is' zei ik. 'Kom waar wachten we dan op' zei ze en stond op.

Ik stond ook op en linkte Luke dat we eraan kwamen. 'We gaan in wolvenvorm' zei ik. Ze knikte en ging snel veranderen met de kleren aan aangezien we gewoon kleren aanhadden. Ik keek naar haar en zag een prachtige, spierwitte wolf. Precies het tegenovergestelde van mijn vacht.

Ik veranderde ook en deed de rugzak in mijn bek. We gingen rennen en Fay was bijzonder snel. Toen we dicht bij de packhuis kwamen gingen we ons omkleden achter een boom. 'Uhm Chase, mijn shirt is weg' zei Fay zacht. Ik grinnikte en schudde mijn hoofd.

Ik ging kijken en zag haar in haar beha. 'mine...' gromde ik zacht. Fay bloosde en keek ongemakkelijk weg. Ik wende mijn blik ook af en hield Blake onder controle. Ik deed mijn vest uit en deed het aan bij haar. En was veelste groot voor haar maar ja.

We gingen naar binnen en liepen door naar de woonkamer. Ik zei tegen Fay dat ik naar mijn kantoor ging en ging er vandoor.

Pov Fay

Chase zei dat hij naar boven ging en ik knikte. Ik ging op de bank zitten. Hely kwam samen met Justin naar binnen. 'Hey tortelduifjes' zei ik. Ik zag dat Hely bloosde. 'Hoor wie het zegt' mompelde Hely. Ik grinnikte. Ze kwamen zitten. 'Weet jij wat er is?' Vroeg Hely. Ik schudde mijn hoofd.

'Wacht heb jij nou de vest van Chase aan?!' Vroeg ze lachend. Ik bloosde en knikte. Ze lachte nog harder en Justin deed mee. 'Dat...hahah...is zo schattig...en..haha...heel groot' zei ze tussen het lachen door. Ik rolde mijn ogen. 'Ik ga me omkleden' zei ik en ging naar mijn kamer.

Ik haalde een groenachtige shirt eruit met gaten bij de ellebogen en een zwarte broek. Ik liet mijn haar over mijn schouders hangen.

 Ik liet mijn haar over mijn schouders hangen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay!!😇

Ik ging naar beneden. Ik had heel erg honger en het was avond dus ik ging wat eten. Normaal eten we samen maar er was een probleem. Iets zegt me dat het een erge probleem is. Ik ging naar de keuken en zag alleen Tanja daar. Zoals normaal.

'Hey Tanja' zei ik. Ze groette me terug en gaf me wat eten. 'Waar is iedereen?' Vroeg ik. 'Alpha Chase en Luke zijn nog steeds in de kantoor en Hely en Justin zijn in de woonkamer' zei ze. Ik knikte en at mijn eten op. Toen ik klaar was hielp ik Tanja om op te ruimen en ging daarna naar de woonkamer.

Ik zag dat Hely en Justin een film keken. Maar Justin keek meer naar Hely dan naar de film. Ik wist wel dat hij wel verliefd zou worden op zijn mate. Ik glimlachte. Het mooie moment werd onderbroken door Chase en Luke die luid van de trap af kwamen.

'Chase, alles oke?' Vroeg Hely. 'Nee, Fay ga alle mensen die niet kunnen vechten naar de kelder begeleiden. Wees dat iedereen veilig is' zei hij haastig. 'Maar, wat is er dan gebeurd?' Vroeg ik. 'Vampieren, ze zijn er met wen groot leger' zei Chase. Ik schrok en raakte even in trance.

Chase legde zijn handen op mijn wangen en fluisterde dat het wel goed komt. Ik knikte bang. Hij gaf aarzelend een kus op mijn voorhoofd. Dat ontspande me weer. Hij gaf Hely ook een knuffel. 'Ik ga ook mee wacht!' Riep Justin. 'Justin, nee. Ik heb je pas net gevonden' zei Hely.

'Hely, ik ga. Het komt wel goed dat beloof ik je' zei hij en gaf haar een zoen. Hely knikte met tegen zin. Justin ging achter Chase en Luke aan. 'Hely jij gaat alvast de mensen zeggen dat ze allemaal naar de kelder moeten, zorg dat ze niet in paniek raken' zei ik met een bevelende stem.

Hely keek me verbaasd aan. 'Je praatte als Luna' zei ze. Ik haalde mijn schouders op. Toen alle mensen veilig waren was ik ongerust aan het worden. Wat als Chase of Justin gewond raken. Ik hoorde een luid gehuil wat betekent dat de oorlog is begonnen...

Wie zijn die vampieren??
Wie is de man in Chase nachtmerries?

Hier een deel voor jullie!!! Ik heb trouwens een naam voor jullie! De KNEUSJES💕💕 tnx voor het lezen!! VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now