Deel 17

6.8K 225 2
                                    

Pov Fay

Ik moet Nick vinden, en wel nu. Als ik wil dat niemand gewond raakt moet ik nu gaan. Het is nu avond en ik ga zometeen weg. Ik laat een briefje voor Chase achter zodat hij niet bezorgd is.

Ik heb een tas met kleren gevuld en nu nog alleen ontsnappen. Ik wacht eerst totdat Chase slaapt dan kan ik weg. Ik hoorde iemand kloppen. 'Binnen' mompelde ik. Chase kwam binnen en groette mij. Hij pakte wat kleren en ging naar de badkamer.

Toen hij klaar was met douchen kwam hij naast mij liggen. Hij deed zijn ogen dicht en ik keek naar zijn gezicht. Wauw, hij is echt prachtig! Ik snap niet waarom hij me gewoon niet afwijst. Ik bedoel zijn ouders vinden mij vast ook lelijk en willen dat hij mij afwijst.

Hely, Zoë en Alexia zeggen dat ik heel mooi ben maar dat geloof ik niet. Ik ben echt fucking lelijk. Toen ik hoorde dat Chase diep aan het ademen was wist ik dat hij sliep. Voordat ik wegging gaf ik na veel twijfelingen een kus op de wang van Chase.

Ik keek nog een keer om me heen en sprong uit de raam. Ik kwam behendigd met twee voeten op de grond. Ik veranderde ik Lena en rende weg met de rugzak in mijn bek. Srry Chase... maar ik moet Nick vinden voordat er gewonden raken...

Ik rende zo hard als ik kon. Geen idee waarheen maar mam had me iets van Nick gegeven. Dus ik kan nu opzoek naar zijn geur. Ik rende totdat de lucht een beetje lichter werd. Even later werd het helemaal blauw. Het was helaas lente, dat word moeilijk zoeken. Want ik ruik behalve wolven en mensen ook bloemen en planten.

Ik stopte ergens om uit te rusten. Ik wist dat ik uit de territorium van Chase was want een paar uur geleden voelde ik een beetje pijn in mijn borst. Als ik gemarkt was dan was het nog erger geweest. Ik hoop dat Chase mij niet komt zoeken. Ik moet dit gewoon zo snel mogelijk oplossen...

Ik had gelukkig ook wat eten mee. Ik veranderde in een mens en deed mijn kleren aan. Ik at zo snel mogelijk en veranderde weer terug. Kom op...waar ben je toch Nick...oke....waar moet ik beginnen. Ik kende dit gebied helemaal uit mijn hoofd en besloot om naar de kant te gaan waar geen territorium is. Ik rende daar door heen maar rook geen Nick.

Hmmm, pap zei dat onze roedel naast de Golden Moon pack lag dus het kan zijn dat hij daar nog steeds ligt. Ik rende er naartoe. Dit kan nog wel een dag duren.....

Pov Chase

Ik werd wakker met een pijnlijk gevoel in mijn borst. Ik keek naast me maar zag geen Fay, waarschijnlijk is ze al beneden. Ik liep naar de badkamer en ging douchen. Nadat ik gedoucht had kleedde ik me aan en ging naar beneden.

'Goedemorgen Chase' begroette Hely mij. Ik groette haar terug. Ik ging samen met Hely naar de keuken. 'Waar is Fay?' Vroeg ze. Ik keek haar verbaasd aan. 'Ik dacht dat ze beneden was' zei ik. 'Ik heb haar niet gezien' zei ze. Ik knikte.

Waar zou ze zijn?? Ik ging snel ontbijten en liep naar mijn kantoor. Ik linkte Luke en Jelle of ze Fay hadden gezien maar ze zeiden dat ze haar niet gezien hadden. God, waar kan ze zijn. Blake begon in paniek te raken. Ik pakte mijn Alpha papieren. Er viel een brief uit. Ik keek er naar.

Ik opende hem en begon te lezen.

Dit stond er in de brief...

Chase,

Ik heb besloten om naar mijn verborgen roedel te zoeken. Het spijt me dat ik opeens weg ben maar ik wil niet dat er gewonden raken. En dit heb ik jou niet vertelt maar de Alpha van die roedel is mijn broer... Ik heb mijn ouders beloofd om hem te vinden... Ik moet die belofte nakomen. Ik heb het jou niet vertelt omdat ik eerlijk gezegd niet wist of jij mij ging helpen. Het spijt me als ik jouw teleurstel, maar ik doe dit ook voor jou en jouw roedel. Ik beloof je dat ik weer terugkom. Ik weet niet of je mij dan gaat afwijzen maar ik wil je wel in dat geval voor de laatste keer zien. Maar als ik niet kom, dan wil ik dat je een nieuwe en betere Luna zoekt. En ik hoop dat je dan gelukkig leeft. Ookal ken ik je niet zo goed maar je bent diep van binnen een aardig persoon. Ik weet niet of je boos bent op dit moment maar alsjeblieft begrijp me.
Hopelijk tot snel...

Fay.

Nadat ik de brief gelezen had wist ik zelf ook niet of ik boos was. Aan de ene kant wel. Maar ze doet het ook voor mijn roedel, en als ik haar was had ik het ook gedaan. Verdomme!! Ik moet niet zo denken!! Dit gaat niet alleen om haar maar ook om mijn Alpha titel!!

Als mijn ouders dit weten zeggen ze dat ik haar zo snel mogelijk moet zoeken! Ik linkte Luke om naar mijn kantoor te komen. 'Yo wat is er?' Vroeg hij nadat hij binnen was. 'Fay, ze is weg!' Riep ik gefrustreerd. Hij keek me verbaasd aan. 'Hoe bedoel je weg?' Vroeg hij.

Ik gaf hem de brief die hij las met grote ogen. 'En nu?' Vroeg hij nadat hij het gelezen had. 'We moeten haar vinden' zei ik emotieloos. 'Ja en daarna' zei Luke. 'Dan, dan wachten we totdat die roedel ons aanvalt. Dan moeten we terugvechten' zei ik.

'Maar gast, dat is ook haar roedel. Dat vergeeft ze jou nooit' zei Luke. 'Dat maakt me helemaal niks uit' antwoordde ik bot. Hij haalde zijn schouders op.

Heyy!!! Ik heb nagedacht over de personages en vind dat jullie die mogen verzinnen. Want ik weet eerlijk gezegd niet hoe ze eruit moeten zien.... DOEIII!! -XXX-

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now