Deel 49

5.7K 190 23
                                    


So naar @X__Booklover 💕 (nogmaals je moet me volgen als je een SO wilt💕💕)

Pov Fay

We waren allemaal klaar en wachtte op Chase. Ik zou met hem meerijden en Hely met Justin. We gaan uit de roedel. Ik zuchtte geïrriteerd. 'Ik heb honger' zeurde ik. 'CHASE!' Riep ik zo hard als ik kon. 'JA!' Kreeg ik terug. 'Snel!!! Ik sterf van de honger!!!!!' Riep ik. Ik hoorde hem lachen. 'Ik ben er' zei hij. Ik keek om en zag hem in een pak. Eerlijk, hij zag er super knap uit... Hij liep naar me toe me ik zag schuld in zijn ogen. 'Chase, als ik nog een keer die schuldgevoel zie dan sla ik jou' zei ik waarschuwend.

Hely en Justin moesten lachen. 'Geen zorgen, ik doe het al niet meer' zei hij en gaf me een kus op mijn wang. 'Trouwens, je ziet er prachtig uit' fluisterde hij in mijn oor. Ik bloosde en hoorde hem grinniken. Ik gaf hem een por. Hely en Justin liepen naar hun auto en Chase duwde mij naar de auto. Hij tilde mij op en legde mij naast de bestuurders kant. Hij deed de rolstoel in de achterbak en stapte zelf ook in.

Voordat we reden kwam Chase heel dichtbij. Hij rook aan mijn haar en gaf me een kus op mijn wang. Ik gaf hem een kus op zijn lippen. Hij wilde verder gaan maar ik stopte hem lachend. 'We komen straks nog te laat' zei ik. Hij kreunde geïrriteerd. Hij startte de auto op en we reden weg. Ik keek genietend naar het bos. Wat heb ik het gemist. Nadat we uit de roedel waren stopte Chase bij een gebouw. Hij stapte uit en pakte mijn rolstoel. Ik keek even om me heen en zag dat Hely en Justin er al waren. Chase hielp me in de rolstoel en duwde me in het gebouw.

Binnen was het heel chique en mooi. 'Wauw' fluisterde ik bewonderend. 'Vind je het mooi?' Vroeg Chase. Ik knikte hevig. Hij stopte bij een tafel en ging naast mij zitten op een stoel. Er waren niet zo heel veel mensen, dus we waren een beetje vroeg. Er waren een paar tafels en ook bedienden. Er kwamen een paar jongens en meiden naar binnen en kwamen onze kant op. 'Dat zijn mijn nichten en neven' zei Chase. Ik knikte zenuwachtig.

Chase zag dat en pakte mijn hand vast. Achter hun kwamen wat meer meiden, die er meer als hoeren uitzagen. 'En op hun moet je niet veel letten, dat zijn mijn nichten en volgens mij weet je waarom je niet op hun niet moet letten' legde Chase mij uit. Ik knikte. Ze liepen allemaal naar onze tafel toe en groette ons. Chase' nichten en neven leken me best aardig. Maar toen kwamen zeg maar de hoertjes onze kant op.

'Hey Chase, ik zie dat jou mate een gehandicapte is' zei een van die hoertjes. De andere hoertjes begonnen te lachen. Ik keek weg en probeerde mijn tranen in te houden. Chase stond woest op en pakte het meisje bij haar arm. 'Als je nog een keer zo'n opmerking maakt spaar ik je niet Sabrina' zei hij boos. Dat hoertje, Sabrina dus, keek bang naar Chase en knikte. Sabrina ging weg met haar meelopertjes en een andere nicht van Chase liep mijn kant op.

'Hey, let niet te veel op Sabrina, ze is gewoon een bitch, oh trouwens ik heet Dilara' zei ze. Ik glimlachte naar haar. 'Fay' zei ik tegen haar. 'Oke mag ik zeggen dat je er ge-wel-dig uitziet' zei een meisje die precies op Dilara leek. 'Dit is mijn tweelingzus, Mira' zei Dilara. Ik knikte. Ze waren ongeveer 17 jaar en echt heel schattig samen. Ze liepen naar een andere tafel. Wij waren met z'n vieren bij een tafel. Met wij bedoel ik, mezelf, Chase, Hely en Justin.

Er kwamen vier oudere mensen naar binnen. 'Dat zijn mijn opa's en oma's' zei Chase. Ik knikte. Ze liepen meteen onze kant op. Ik wilde staan maar realiseerde me opeens dat ik dat niet kon. Ik zuchtte diep. Chase stond op en groette zijn grootouders. Een van de oma's van Chase kwam naar me en keek me goedkeurend aan. Oke dit is heel ongemakkelijk. 'Hallo mevrouw, ik ben Fay' zei ik en stak mijn hand uit. Ze schudde hem en glimlachte lief. 'Hallo mijn kind, noem me maar oma Fien' zei ze.

En toen kwam een van de opa's naar me toe. 'Oh, ik zie dat mijn vrouw jou heeft goedgekeurd' zei hij. Ik lachte ongemakkelijk. 'Ik ben John' zei hij. 'Fay' zei ik en schudde zijn hand. De andere grootouders van Chase kwamen ook en die waren meer ouderwets dat modern. Ze heette Frank en Josephine. Ze waren wel heel erg aardig. Toen kwamen de tantes en ooms van Chase. Ze waren ook aardig, ik mocht eigenlijk iedereen behalve Sabrina die de hele tijd boze blikken stuurde.

EINDELIJK, mochten we eten. Het eten was verrukkelijk. Na het eten gingen we nog gezellig praten en wow, de familie van Chase is heel groot. Ik heb Mira en Dilara meer leren kennen en weet nu dat Dilara een mate heeft genaamd Jack, en Mira nog geen mate heeft. Jack heb ik ook leren kennen en hij is een goeie jongen, wel heel verlegen maar ja. Terwijl ik met Mira en Dilara aan het kletsen was voelde ik adem in mijn nek. Ik wist meteen wie het was.

'Chase' fluisterde ik. 'Ik ben ik gesprek' zei ik. Dilara en Mira lachten en liepen weg. 'Nou heb je ze weggejaagd' zei ik nep verdrietig. 'Maar goed ook' grinnikte Chase. Hij gaf me een kus en duwde mij naar buiten. 'Wat doen we hier?' Vroeg ik. 'Gewoon' zei hij. Hij liep een beetje het bos in. Hij tilde me op en zette me tegen een boom aan. Hij ging naast me zitten. Ik glimlachte. 'Fay, ik houd van je' zei Chase zacht. Ik keek hem aan. 'Je hoeft het niet terug te zeggen' zei hij daarna snel.

Ik grinnikte. 'Ik houd ook van jou Chase' zei ik. Hij keek me verbaasd aan. 'Nadat ik je alles heb aangedaan?' Vroeg hij verbaasd. 'Ik zei dat ik je ging slaan dus houd er onmiddellijk mee op, ja ik houd van je Chase, jij bent mijn mate' zei ik. Hij glimlachte en gaf een kusje op mijn neus. 'Je bent geweldig' zei hij en verstopte zijn gezicht in mijn nek. 'Het is jou gelukt' zei hij. Zijn adem kietelde in mijn nek. 'Wat?' Vroeg ik verbaasd. 'You Changed Me' fluisterde hij. Ik glimlachte.

Hij haalde zijn gezicht uit mijn nek en keek me zenuwachtig aan. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Niks...uhm eigenlijk wel, Fay mag ik jou marken?' Vroeg hij zenuwachtig. Ik keek blij naar hem en knikte overtuigend. Zijn ogen straalde van geluk. 'Echt?' Zei hij vol ongeloof. 'Ja' zei ik en gaf hem een kus op zijn wang. Hij gaf me een kus op mijn lippen en zoende me. Het was een liefdevolle zoen. Hij ging steeds meer omlaag tot hij bij mijn mark plekje kwam. Hij begon plagend kusjes te geven. Uiteindelijk schraapte hij eraan met zijn tanden. Hij hield mijn hand vast en zette zijn tanden erin. Het deed heel veel pijn. Maar tot mijn verbazing veranderde dat naar genot.

Hij haalde zijn tanden eruit en gaf een kusje op de mark. 'Nu ben je officieel van mij, iedereen mag dat zien' zei hij en drukte zijn lippen tegen de mijne. 'Nu is het mijn beurt' zei ik en zocht naar zijn sweetspot. Ik vond hem en gaf er net als hem kusjes op. Ik hoorde Chase kreunen van genot en ik moest grinniken. Ik zette mijn tanden in zijn nek en beet er voorzichtig in. Ik haalde ze er weer uit en gaf er een natte kusje op. Hij glimlachte trots en deed mijn haar opzij. Hij keek raar naar mijn nek. Ik keek hem vragend aan. 'Ik wist niet dat je een tatoeage had' zei hij verbaasd. 'Wat!?' Schreeuwde ik in paniek.

'Geen paniek Fay, er staat hier een tornado, een berg en een vlam' zei hij. Ik dacht goed na. Dat zijn de krachten die je hebt Fay, je hebt er nu drie, je moet alleen nog jou waterkrachten hebben. Hoorde ik de maangodin zeggen. Ik haalde opgelucht adem. Chase keek me nog altijd verbaasd aan. Mag ik het hem vertellen maangodin? Ja, als je hem vertrouwt waarom niet. Ik glimlachte. Dit gaat nog een hele lange uitleg worden...



Hey Kneusjes💕
Hier is deel 49 dan eindelijk!!! Tnx voor het lezen💕💕💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now