Deel 72

4.5K 178 33
                                    


So naar @lilakaraslytherin 💖

Pov Fay

Toen Chase de volgende dag niks van zich liet horen begon ik me zorgen te maken. Nick, Tanja, Max en Brandon zaten in een vergadering. Als Nick terug is ga ik zeggen dat ik terug ga. Ik kan de spanning niet meer aan, ik moet weten of het goed gaat met iedereen! Toen ik iets achter me hoorde draaide ik me geschrokken om. Ik hoorde gebonk op de deur. Ik zuchtte en liep naar de deur. Ik maakte hem open en zag de hijgende Jelle voor de deur staan.

Ik keek hem verbaasd aan. 'Jij!!....jouw schuld!' Riep hij hijgend. 'W-wat?' Vroeg ik verbaasd. 'Door jou!! Door jou is mijn mate weg!!! Als jij er niet was dan was ze nog bij mij!!!' Riep hij. 'Jelle, waar heb je het over!?' Zei ik. 'Sam heeft Alexia meegenomen! En weetje wat hij zei toen ik binnen zijn territorium! Hij zei dat Alexia pas vrij is als JIJ naar hem toegaat! Anders is ze dood! Als jij er niet was! Was alles gewoon normaal! En werd mijn mate niet ontvoert! Riep hij hysterisch. Wat?! Wacht, wat wilt hij van me? En Alexia?! Terwijl Jelle mij nog steeds de schuld gaf en schreeuwde liep ik hem voorbij.

Wat als hij gelijk heeft? Zou het echt beter zijn als ik er niet was? Wat als Alexia het niet overleeft? Dan is het toch mijn schuld? Ik liep met die gedachte het bos in. Niet wetend waar ik naartoe ga. Moet ik naar Chase?? Of toch naar Sam, zodat Alexia vrij is?

Pov Alexia

Ik werd in een kamer geduwd en op een stoel geduwd. Mijn handen werden vastgemaakt. Tory, mijn wolf, begon in paniek te raken en ik ook. 'LAAT ME GAAN!!' Riep ik boos naar de jongen. Hij zei niks en liep de kamer weer uit. De kamer was leeg, alleen een stoel waar ik op zat. Verder geen ramen ofso, het is een klein kamertje met een lamp. Ik zuchtte diep. Wat wilt Sam nou van mij? Ik ken hem niet zo goed want toen ik nog hier woonde was zijn vader de Alpha maar ja. Alexia, ik ben bang, ik wil naar Jelle. Zei Tory. Ik wil ook naar Jelle, die is nu zeker boos. Heeeeeeel erg boos. Wat een kutleven allemaal!!! We zouden over een week trouwen en nu zit ik hier gewoon vast!!

Ik werd uit mijn gedachte gehaald door iemand die de deur open deed. Ik keek geschrokken op. Het was Sam. 'Wat wil je van me?' Zei ik meteen boos. Hij grinnikte. 'Nou, eigenlijk wilde ik jou eerst als mate en Luna, maar aan jou heb ik niks aangezien jij niks kan, dus heb ik je als aas gebruikt om Fay hier te laten komen, ik bedoel hallo???! Ze heeft krachten en is knap! Wat wil je nog meer?!' Riep hij lachend. Ieuw, echt een walgelijk persoon! 'Hoe bedoel je?' Vroeg ik verbaasd. Hij zuchtte. 'Ik bedoel, dat ik jou niet meer hoef omdat Fay veel meer kan dan jou, en wie weet wat ze allemaal kan in bed' zei hij grijnzend. Ik keek hem vies aan waardoor hij mij een klap gaf.

'Kijk nooit meer zo!!!' Riep hij boos. Ik keek hem weer vies aan, een klap was het vervolg. 'Denk je echt dat Fay Chase gaat verlaten?' Zei ik lachend. Hij keek me woedend aan. 'We zien nog wel Alexia' zei hij en liep de kamer uit. O Fay, kom alsjeblieft niet zonder plan!! Er kwam weer iemand de cellen binnen. Hij had een zweep vast en sloeg meteen op mijn gezicht. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Hij begon harder te slaan. 'Laat me met rust!!' Schreeuwde ik huilend. Heel mijn lichaam brandde van de zweepslagen. O maangodin, hoe ga ik dit ooit overleven??

Er kwam een tweede persoon bij, een meisje. Ik herkende haar ergens van maar van waar kan ik nog niet plaatsen. Ik zag heel wazig waardoor ik niet veel zag. Ik deed mijn ogen langzaam dicht. Maar ze vlogen weer open toen er een mes tegen mijn armen kwam. Wtf!!! Het meisje maakte gewoon sneeën in mijn armen!!! Ik begon hard te huilen.

Pov Chase

Twee dagen na de aanval besloot ik om Fay op te halen. Dat betekent een autorit van 8 uur, yeeeeeey. Ik zuchtte en startte de auto. O ja trouwens, Alexia is er nog steeds niet, we zijn nu constant aan het zoeken. Ik heb zelfs spionnen afgestuurd op de roedel van Sam. Die sukkel, ik snap echt niet wat hij wilt. Eerst wilt hij Alexia en daarna niet meer en nu ontvoert hij haar? Pff, rare dude. Nou nu nog effe 8 uur rijden. Ik wilde net weggaan maar toen zag ik Justin aan komen rennen.

Hij stapte hijgend de auto in. 'Ik kom ook me' zei hij. Ik knikte en haalde mijn schouders op. Ik reed de oprit af en begon te rijden. Om de 2 uren wisselde ik en Justin van kant. Dan ging hij rijden en daarna weer ik. Nadat we er EINDELIJK waren liepen we naar het packhuis van Nick. Ik zag hem al staan praten met zijn bewakers. 'Yo Nick!' Riep ik. Hij draaide zich verbaasd om. Toen hij ons zag zei hij wat tegen de bewakers en liep daarna naar ons toe. 'Hey Chase, Justin' zei hij. 'Ik kwam om Fay op te halen' zei ik. Ik wilde lopen naar het packhuis en Faytje weer knuffelen. Maar Nick hield me tegen. 'Maar, Jelle kwam haar gister al op halen' zei hij verbaasd.

'Wat? Maar ze zijn er niet aangekomen hoor, en Jelle heeft niks gezegd' zei Justin. Ik knikte. Wat gebeurt hier?? 'O ja, dit heeft hij hier gelaten' zei Nick en gaf me een envelop. Ik maakte hem open en begon te lezen.

Brief:

Sorry Chase, ik moet dit doen anders gaat mijn mate eraan. Ik moet Alexia redden, anders is ze er niet meer. Het spijt me heel erg Chase...

Jelle

Justin las ook mee en werd woedend. 'VERDOMME!!' Schreeuwde hij. Ik was in shock. Jelle? Hoe dan? Hij zou dit nooit doen!!? Mijn beste vriend en delta heeft mij verraden! Nick pakte de brief uit mijn handen en las het ook. Hij gooide hem weg en liep naar het packhuis. Ik begon richting het bos te rennen. 'Chase!!' Riep Justin achter me. Ik werd tegengehouden. 'Wat?!' Riep ik boos. 'Waar ga je naartoe?' Vroeg hij. 'Ik ga Fay halen' zei ik. 'We kunnen beter een plan bedenken en dan Sam aanvallen' zei Justin zuchtend. Ik knikte verslagen. Fijn, mijn mate is weg en ik moet nog 8 uur in de auto zitten!


Hey Kneusjes💕
Tnx voor het lezen!!!

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora